- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #7.381
seni hem çok seviyo hem de üç kuruş masraftan mı kaçıyoGunaydin hatun kisiler
nerdesiniz??
yahu bu seval karusu dun girmis ama ozel msj ima cevap yazmamis niye boyle yapiyo acaba
napsam niluyu gorevlendirsem mi acaba bulsa bu kizin evini
estos kiz uyutmadi galiba seni
patsy karusunu hic soylemicem zaten dun bi girdi kisa msj yazdi sonra basti gitti diger topiklere
nilu karusu ise basladi bizi unuttu
ya bu arada ben bi kac gun sonra kv lere gidiyorum kocis sen bunaldin seni yolliyim onden dedi(kp gelip goturecek)
ben de 10 gun sonra gelirim dedi sankim 5 yildizli otele tatile yolluyo alt tarafi bu evden cikip o eve giricem
yahu kac kez anlattim bak ben iyice bunaldim nolur bak annem de gonullu verelim kizi bi kac gunlugune anneme gidip bi tatil yapalim 2-3 gunluk yok diyo ben iki masraf yapamicam bi koye gidip bi de tatile mi gidelim diyo ama anlamiyo ki beni hakikaten cok bunaldim
seni hem çok seviyo hem de üç kuruş masraftan mı kaçıyosende kvye gitme o zaman...
günaydin citirlaaarrr
azerin köye gitmek cokmu masraf olucak sizin icin :26: olmicaksa tatile gidin sen ikna edersin kocisi
kuzu kocis bu aralar araba almak istiyo o yuzden masraf baya cok olucak
ne biliyim ya onu bunu dusunuyorum ama beni dusunen yok yemin ediyorum ruhum beynim yoruldu artik disari ciktigim yok zaten siz de goruyosunuz ayda bi kere o da misafir gidiyoruz o kadar
anliyorum seni kurabiyemaraba masraf biliyorum kuzu idare et bu sene böyle ama kocisle konus seneye gidin tatile
böyle olmaz zaten hep evde hep evde
gecen sene de gitmemistik guya bu sene goturucekti ama
neyse ya zaten bu aralar bunalim takiliyorum ruh gibiyim
sen napiyosun?
tatlim ozaman söyle söz verdigini seni anlamaya calissin amaaaaaa
arabayi kisinda alir illa yazin almasi gerekmis?
yok ne zamandir almak istiyodu yazi bekliyodu alma diyemem
ne biliyim ya artik onun insafina kaldik
goturmezse de cok fena kirilicam kendisine de soylicem zaten soguk davranicam valla tak etti artik
anladim cnm üzüldüm senin adina. ama belki köyde de eglenirsin dinlenirsin biraz :26:
yok ne zamandir almak istiyodu yazi bekliyodu alma diyemem
goturmezse de cok fena kirilicam kendisine de soylicem zaten soguk davranicam valla tak etti artik
sana da gunaydin vilin viliiin
kv gitmemek ayip olur kac sefer kendisi aradi kp aradi gelip ben getiricem falan diye hem torunlarini da ne zamandir gormuyolar kizim icin de iyi olur bahcede oynar hep 4 duvar arasinda hem gorumcem de gelicek o da baska sehirde oturuyo o da soyledi gel diye gitmezsem ayip olur hem oraya da gitmek istiyorum ama normal tatil de istiyorum
kuzu kocis bu aralar araba almak istiyo o yuzden masraf baya cok olucak
ne biliyim ya onu bunu dusunuyorum ama beni dusunen yok yemin ediyorum ruhum beynim yoruldu artik disari ciktigim yok zaten siz de goruyosunuz ayda bi kere o da misafir gidiyoruz o kadar
gecen sene de gitmemistik guya bu sene goturucekti ama
neyse ya zaten bu aralar bunalim takiliyorum ruh gibiyim
sen napiyosun?
bunlari oku anlarsin kuzu patsyyyok ne zamandir almak istiyodu yazi bekliyodu alma diyemem
bunlari oku anlarsin kuzu patsyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?