hayattan yildim resmen ne kendi ailemde nede esimin ailesinde akli selim yok gibi.calisiyorum haftada bir gun izinliym eger o gunde adet gunume denk gelirse yandim resmen korkuyorum adam manyak izin vermiyorum ama adam zorla birlikte olmaya kalkiyor bu nasil bir zihniyet anlamis degilim.ne yapmak lazim boyle kocaya resmen izin vermiyorum diye once bir zorluyor sonrada itip kakiyor nerdeyse dovecek.herkesin esi boylemi boyle olan varmi o kadar biktim ki..
Yok artıkhayattan yildim resmen ne kendi ailemde nede esimin ailesinde akli selim yok gibi.calisiyorum haftada bir gun izinliym eger o gunde adet gunume denk gelirse yandim resmen korkuyorum adam manyak izin vermiyorum ama adam zorla birlikte olmaya kalkiyor bu nasil bir zihniyet anlamis degilim.ne yapmak lazim boyle kocaya resmen izin vermiyorum diye once bir zorluyor sonrada itip kakiyor nerdeyse dovecek.herkesin esi boylemi boyle olan varmi o kadar biktim ki..
İzin gününüzü mü bekliyorhayattan yildim resmen ne kendi ailemde nede esimin ailesinde akli selim yok gibi.calisiyorum haftada bir gun izinliym eger o gunde adet gunume denk gelirse yandim resmen korkuyorum adam manyak izin vermiyorum ama adam zorla birlikte olmaya kalkiyor bu nasil bir zihniyet anlamis degilim.ne yapmak lazim boyle kocaya resmen izin vermiyorum diye once bir zorluyor sonrada itip kakiyor nerdeyse dovecek.herkesin esi boylemi boyle olan varmi o kadar biktim ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?