azgin koca

Zorla güzellik olmaz cnm... Eşin çok mu istekli. Yani haftanın bir günü mü, yoksa her günü mü anlamadım. Şiddetle sana yaklaşması hoş değil,..

Yok bunların bir ayarı. Kimi zorla gelir üstüne, kimi zorlasan gelmez. Yok anacım ortası yok. Allah yardımcın olsun cnm...

kizlar esim bir kac aydir hep gece vardiyasinda haftada bir gun evde karsilasiyoruz o da bu gune denk gelirse adam cildiriyor resmen yaa.

haftada bir mi birlikte oluyorsunuz? eğer öyleyse ve o gün de reglinize denk geliyorsa birbirinizi farklı şekillerde tatmin etmeyi deneyebilirsiniz.
tabi ki adam itip kakmakta haklı değil, yaptığı muamele korkunç ama boşanmak gibi bir niyetiniz yok anladığım kadarıyla. bu durumda cinsel yaşamınızı yoluna koymaya çalışın.

eve gitmek istemiyorum resmen korkuyorum..ama genelde normal durumda gun asiri hep istekli amac sadece cinsellik olsun baskada bisey yok isi dusunce iyisin sonra yuzune bakan yok ilgi alaka sevgi sifir gibi anlamadim gitti.ne istiyorum onuda bilmiyorum.ben bana sarilsin elimden tutsun yururken simsiki .ne bileyim beni ovsun annesine beni sikayet etmesin iyi yonlerimide anlatsin beni sevdigini hissedeyim istiyorum ama onun tek derdi cinsellik.annemle babamin evliligi sevgisizdi babam annemi mutlu etmek icin hic cabalamadi hep annemi kucumsedi.benimkininde pek farki yok.adam ne yaparsam yapayim asla takdir etmez.

Esas konu bu yazdıkların olmalıydı.

Kocan seni eşya sanıyor. Bunu değiştir.

kizlar esim bir kac aydir hep gece vardiyasinda haftada bir gun evde karsilasiyoruz o da bu gune denk gelirse adam cildiriyor resmen yaa.
Haftada bir seks istemesi normal siz sanırım regl günü istemiyorsunuz. Regl olduğunuz günler birleşme olmadan farklı şekillerde tatmin olabilirsiniz.

Onu da biz anlatmayalım.

10 yıllık evliyim asla ısrar ve zorlama görmedim. O nasıl bi insan yaaa..

Görücü usulü mü evlendiniz? Hiç tanımadınız mı bu adamı?
Bir de adam size zorla mı sahip oluyor? Regl günleri istemediğiniz için mi zorluyor? Yoksa siz bu sevgisizlikte eşinizle artık birlikte olmak mı istemiyorsunuz?

Sizle aynı durumda olan bi tanıdığım var adam azgın sabah akşam istiyo ve malesef o değişmiyor senin kocanı bilmem ama sert davran istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin

Genel bir problem var ama konu cinsellikten patlamış bence

Anlayisli olmasi gerekiyor sonucta adetliyken ilişkiye girmek çok günah. Hangi devirde yasiyoruz denk gelebilir o allah vergisi bir durum bu durumu oturup acik acil konuş esinle şikayetlerini belirt kurallar koy. Herşey yatak değil ya bir hamile kalsan allah bilir adam ne yapar. Akli selim bir insan boyle davranmaz benim ilk dört hay hamileliğin skntiliydi eşim tek kelime demedi sonrasindada hic bir zaman muhabbetini dahi acmadi bana ve bebeğe bisey olur korkusuyla boyle şeyler asla sorun olmadi senden önce napiyormus bu adam

Yani biraz çekinerek yazıyorum ama siz istemeden olan bir ilişki kocanız dahi olsa tecavüze girer. Rızanız yok çünkü ve bu bir suç
Amerika da olsa ve hanımefendi eşinden şikayetçi olsa adam tecavüzden yargılanır
Ama malesef burasi türkiye

Ben istemiyorum desem eşim bana ben isteyene kadar yaklasmaz ama ben bir kere hayır dediysem ılk fırsatta ben yanasirim. Adamın haftada bir istemesi normal. Biraz da sen anlayış göster. Mesele başka seylerse onları halletmeye çalış. Ya da esine en azından bunlardan dolayı istemiyorum diyebilirsin.

Kendi ihtiyacini gidermek icin sizi kullaniyor resmen bi insan sevdigine bu sekilde yaklasamaz.. sadece cinssellik icin birlikte oldugunu hissettirmis size cok uzucu bi durum sizin adiniza uzuldum bence hic yatmayin bu adamla once bi nasil yaklasmasi gerektigini ogrensin ama ben sizi sevdiginede inanmiyorum seven adam bu sekilde yaklasmaz ne kadar istekli olursa olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…