Esas konu bu yazdıkların olmalıydı.eve gitmek istemiyorum resmen korkuyorum..ama genelde normal durumda gun asiri hep istekli amac sadece cinsellik olsun baskada bisey yok isi dusunce iyisin sonra yuzune bakan yok ilgi alaka sevgi sifir gibi anlamadim gitti.ne istiyorum onuda bilmiyorum.ben bana sarilsin elimden tutsun yururken simsiki .ne bileyim beni ovsun annesine beni sikayet etmesin iyi yonlerimide anlatsin beni sevdigini hissedeyim istiyorum ama onun tek derdi cinsellik.annemle babamin evliligi sevgisizdi babam annemi mutlu etmek icin hic cabalamadi hep annemi kucumsedi.benimkininde pek farki yok.adam ne yaparsam yapayim asla takdir etmez.
Haftada bir seks istemesi normal siz sanırım regl günü istemiyorsunuz. Regl olduğunuz günler birleşme olmadan farklı şekillerde tatmin olabilirsiniz.kizlar esim bir kac aydir hep gece vardiyasinda haftada bir gun evde karsilasiyoruz o da bu gune denk gelirse adam cildiriyor resmen yaa.
eve gitmek istemiyorum resmen korkuyorum..ama genelde normal durumda gun asiri hep istekli amac sadece cinsellik olsun baskada bisey yok isi dusunce iyisin sonra yuzune bakan yok ilgi alaka sevgi sifir gibi anlamadim gitti.ne istiyorum onuda bilmiyorum.ben bana sarilsin elimden tutsun yururken simsiki .ne bileyim beni ovsun annesine beni sikayet etmesin iyi yonlerimide anlatsin beni sevdigini hissedeyim istiyorum ama onun tek derdi cinsellik.annemle babamin evliligi sevgisizdi babam annemi mutlu etmek icin hic cabalamadi hep annemi kucumsedi.benimkininde pek farki yok.adam ne yaparsam yapayim asla takdir etmez.
Sizle aynı durumda olan bi tanıdığım var adam azgın sabah akşam istiyo ve malesef o değişmiyor senin kocanı bilmem ama sert davran istemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsinhayattan yildim resmen ne kendi ailemde nede esimin ailesinde akli selim yok gibi.calisiyorum haftada bir gun izinliym eger o gunde adet gunume denk gelirse yandim resmen korkuyorum adam manyak izin vermiyorum ama adam zorla birlikte olmaya kalkiyor bu nasil bir zihniyet anlamis degilim.ne yapmak lazim boyle kocaya resmen izin vermiyorum diye once bir zorluyor sonrada itip kakiyor nerdeyse dovecek.herkesin esi boylemi boyle olan varmi o kadar biktim ki..
Anlayisli olmasi gerekiyor sonucta adetliyken ilişkiye girmek çok günah. Hangi devirde yasiyoruz denk gelebilir o allah vergisi bir durum bu durumu oturup acik acil konuş esinle şikayetlerini belirt kurallar koy. Herşey yatak değil ya bir hamile kalsan allah bilir adam ne yapar. Akli selim bir insan boyle davranmaz benim ilk dört hay hamileliğin skntiliydi eşim tek kelime demedi sonrasindada hic bir zaman muhabbetini dahi acmadi bana ve bebeğe bisey olur korkusuyla boyle şeyler asla sorun olmadi senden önce napiyormus bu adamkizlar esim bir kac aydir hep gece vardiyasinda haftada bir gun evde karsilasiyoruz o da bu gune denk gelirse adam cildiriyor resmen yaa.
Amerika da olsa ve hanımefendi eşinden şikayetçi olsa adam tecavüzden yargılanırYani biraz çekinerek yazıyorum ama siz istemeden olan bir ilişki kocanız dahi olsa tecavüze girer. Rızanız yok çünkü ve bu bir suç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?