- Konu Sahibi yasemin1989
-
Ah be canım, cok üzüldüm madem annenizinde haberi var söyleyin bence, ama söyledikten sonra ne olacak sence bu önemli? Sence o bayanla iliskisini keser mi? Veya annen baban' dan ayrılır mı?
ailece karşınıza alıp konuşsanız mı acaba babanla . :26:
baba demeye iyrendiğim insandan son 2 haftadır nefret eder oldum. 50 yaşında ve sanırım başka bir bayanlada ilişkisi var.kadının adını erkek ismi olarak kaydetmiş.gece 1 de telefonları çalmaya bir başlıyor sabaha kadar susmuyor.ankesörlü telefondan arayıp kadın olduğu kanaatine vardık.zavallı annecim bunu haketcek hiç bir şey yapmadı abdestinde namazında namus abidesi bir kadına bu yapılırmı
arkadaşlar sizce ne yapmalıyız ? babama (allah belasını versin ) haberimiz olduğunu söylesekmi ?
bende aldatıldığım için sizi çok iyi anlıyorum özellikle de annen için çok acı bir durumyuvasına kocasına yıllarını vermiş o kadar emek vermiş sonuç ne aldatılmak
off canım çok sinirlerim bozuluyor özellikle de böyle olgun yaşta ki erkeklerin yaptıklarına daha çok sinir oluyorum
annen eğer boşanacaksa açık açık babanızla konuşun herşeyi bildiğinizi söyleyin büyük ihtimalle inkar edecektir ama siz yinede konuşun onu uyarın
Şekerim, aynı şey bizim evde de çokça oldu (bir değil birkaç kez). Burdaki soru annen ne yapmak istiyor , boşanmak istiyor mu? Eğer boşanmak istiyorsa yüzleşsin. Bizimki ilk metresini bulduğunda annemle babam demeye utandığım adam her gün kavga ettiler. Ama annemin boşanmaya pek niyeti yoktu. Babam eve geldiğinde kavga , dövüş gürültü olurdu, kardeşimle ben de yatağımıza girip yorganı kafamıza çekerdik. Annemin boşanmayacağını anladığı için zaten istediği her haltı yıllarca yedi. Annem de strese girip bağırıp her gece ağladığıyla kaldı. Eğer annen boşanmak niyetinde değilse , kavga etmesin, bu işi bilmiyormuş gibi yapsın....tabi yapabilirse. Kendini boşuna strese sokmasın, bu işi fazla düşünmesin. Niyeti varsa boşanıp temizce gitsin.
not : iğrenç bir 20 yılın ardından annem boşandı, onca çektiği acı, döktüğü gözyaşı da yanına kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?