azgın teke :(

yasemin1989

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
533
7
643
İstanbul
baba demeye iyrendiğim insandan son 2 haftadır nefret eder oldum. 50 yaşında ve sanırım başka bir bayanlada ilişkisi var.kadının adını erkek ismi olarak kaydetmiş.gece 1 de telefonları çalmaya bir başlıyor sabaha kadar susmuyor.ankesörlü telefondan arayıp kadın olduğu kanaatine vardık.zavallı annecim bunu haketcek hiç bir şey yapmadı abdestinde namazında namus abidesi bir kadına bu yapılırmı
arkadaşlar sizce ne yapmalıyız ? babama (allah belasını versin ) haberimiz olduğunu söylesekmi ?

Ah be canım, cok üzüldüm madem annenizinde haberi var söyleyin bence, ama söyledikten sonra ne olacak sence bu önemli? Sence o bayanla iliskisini keser mi? Veya annen baban' dan ayrılır mı?

Ah be canım, cok üzüldüm madem annenizinde haberi var söyleyin bence, ama söyledikten sonra ne olacak sence bu önemli? Sence o bayanla iliskisini keser mi? Veya annen baban' dan ayrılır mı?

söyledikten sonra daha serbest olmasından korkttuğumuz için susuyoruz.
eve gelmediği zamanlar ben telefon açıp bir o... buldun onlamı kalıyosun dediğimde aramayın beni yok öyle bişey diyor.
şaştık kaldık.
geçende eşimi arayıp yanına çağırmış birlikte telefon almışlar.
arkadaşımın telefonunu kırdım ondan almam gerekiyor demiş.kadına aldığı besbelli...
telefon açıp ağzıma geleni saymak istiyorum ama tutuyorum

bende aldatıldığım için sizi çok iyi anlıyorum özellikle de annen için çok acı bir durum yuvasına kocasına yıllarını vermiş o kadar emek vermiş sonuç ne aldatılmak
off canım çok sinirlerim bozuluyor özellikle de böyle olgun yaşta ki erkeklerin yaptıklarına daha çok sinir oluyorum
annen eğer boşanacaksa açık açık babanızla konuşun herşeyi bildiğinizi söyleyin büyük ihtimalle inkar edecektir ama siz yinede konuşun onu uyarın

Şekerim, aynı şey bizim evde de çokça oldu (bir değil birkaç kez). Burdaki soru annen ne yapmak istiyor , boşanmak istiyor mu? Eğer boşanmak istiyorsa yüzleşsin. Bizimki ilk metresini bulduğunda annemle babam demeye utandığım adam her gün kavga ettiler. Ama annemin boşanmaya pek niyeti yoktu. Babam eve geldiğinde kavga , dövüş gürültü olurdu, kardeşimle ben de yatağımıza girip yorganı kafamıza çekerdik. Annemin boşanmayacağını anladığı için zaten istediği her haltı yıllarca yedi. Annem de strese girip bağırıp her gece ağladığıyla kaldı. Eğer annen boşanmak niyetinde değilse , kavga etmesin, bu işi bilmiyormuş gibi yapsın....tabi yapabilirse. Kendini boşuna strese sokmasın, bu işi fazla düşünmesin. Niyeti varsa boşanıp temizce gitsin.
not : iğrenç bir 20 yılın ardından annem boşandı, onca çektiği acı, döktüğü gözyaşı da yanına kaldı.

çok güzel özetlemişsiniz....
teklif babamdan gelmezse annem hayatta ayrılmayı düşünmez.kısacası yutar herşeyi ben arayıp konuştuğumda '' ne oldu lan '' diye açıyor telefonları.karının yanında rahatsız edilmek istemiyor azgın teke

hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız.allah belasını versin.bu bedduayı ona rahatça yapabiliyorum vicdanım rahat.bizim üzerimizde hiç bir hakkı olmadı. bulduğu parayı karıya içkiye esrara verdi.zavallı annem gözleri yaşlı allah benim elime düşürsün diye dua ediyor. ondan teklif gelmediği sürece annem boşanma kelimesini kullanmaz..

annen daha neyi bekliyor o zaman canım
kadın içki hatta esrar bile var hayatında babanınannen daha ne için katlanıyor sıkıntı bir değil bin.
bence siz annenizi boşanma konusunda ikna etmeye çalışın daha fazla yazık olmasın kadına
babanızda ne hali varsa görsün

anneniz boşanırsa tazminatta alsın. babanız tazminatı öderse o kadında basar tekmeyi, babanız anlar o zaman

belli bir yaştan sonra ayrılık fikri zor gelir insana..ama...ama işte....Allah babanızı ıslah etsin,annenize ve size doğru yolu gösterip,hakkınızda hayırlı olanı versin....

babanla konuşsanız ne olucak ki annen boşanmaz zaten, babanda o kadından bıkana kadar bu iş böyle devam eder,bu arada başlık cuk oturmuş yani

Bu ortayaşlo türk erkeklerinin hepsi aynı mal, parası olanlar metres tutuyor, olmayanlar da olanlara bakıp iç geçiriyor. Merak etme toplumumuzdaki erkeklerin çoğu aynı, tek mağdur kadın annen değil, tek mağdur evlat da biz değiliz.

resmen azgın teke sendromu . 50 yaşından sonra yaa yazıkk .bence babanla konuş kirli çamaşrılarını bildiğini söle azcık utanması varsa bırakır heralde yazık yaaa

önemli olan annenin ne yapmak istediği...
sen herşekilde evladısın babanın..
o anneni aldatmış...

Anneciğin boşanmayacaksa hiç söyleyip kadını üzmeyin.
Sizde evlatları olarak onunla ilişkinizi keseceğinizi söyleyin.
anladığım kadarıyla babanız başedebileceğiniz bir tip değil.
Kadın ondan alacağını aldıktan sonra zaten bırakacaktır.
Kürkçü dükkanı hesabı oda dönecektir.
Yazıklar olsun bu yaştan sonra....
hakikatten azgın tekeymiş.
Bazen diyorum ki zina yasası kalkmasaydı.
Bastırıp kadını ezil ederdiniz.
Yinede arayıp kadını tehdit edebilirsiniz.
Belki korkar bırakır babanızı

dayın yok mu canım? ya da abin? bi dövseler(şiddete karşıyım ama istisnai haller dışında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…