Gelinlik Modelleri Azıcık alttan,azıcık üstten gelinliğim :):)

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
358
35
Uzun uğraşlar sonucu karar kıldığım gelinliğimin modeli kızlar.En son bunları buldum birinin altını aldım birinin üstünü bir güzel kesip yapıştırdım ortaya bu hatun çıktı.Şuan dikimde perşembe günü ilk provam var.Yorumlarınız benim için değerli,üzerinde oynamalar olucak hadi bana yardımcı olunn :lepi: Şimdiden teşekkürlerr:enbuyukkk:

[/URL][/IMG]

İnşallah kuşum hele bi gidim bakım ortaya ne çıkıcak.Göğüs kısmı fransız dantel yukarı cıkıcak olan yerde dantel olucak.Etek uçlarında daha kibar olanları kullanılcak bunlar kaba geldi biraz bana.Yine eteğin aralarındada dantel olucak.Heycannandım şimdik :bbo:

eteklerin aralarındaki piliseler dışında güzel..güle güle giy gelinliğini..

super fikir ya benimde ustunu bide altını begendigim bi gelinlik vardı deniyim bakıyım nasıl olcakopuyorumnanaktan

super fikir ya benimde ustunu bide altını begendigim bi gelinlik vardı deniyim bakıyım nasıl olcakopuyorumnanaktan

napım moon bulamadım başka istediğim gibi bıraz degısıklıkle gusel olcak inş.Senin modelide bekliyoruz.a.s.

şu üst kısmını aldığın gelinliğe zaten bitiyorum. alt kısmı da harika:)
hadi bakalım bitmişini görmek de nasip olur inş :)

şu üst kısmını aldığın gelinliğe zaten bitiyorum. alt kısmı da harika:)
hadi bakalım bitmişini görmek de nasip olur inş :)

İnşallah canım nası bişe olcak merak ediyorum bide ben giyince nası durcak oda önemli du bakalım boshayallersmile

nadir yorum yaptığım gelinliklerden oldu..

gerçekten beğendim..

zaten gelinlikte iki modeli seviyorum sadece tek omuz ve straplez..

rengi ve kumaşı alttaki model gidi olursa daha güzel olur..

ayyy kıss böylede güzel olmuş bu gelinlik opuyorumnanaktan
bende üst kısmını aldığın gelinliği komple düşünüyorum.Özellikle etek kısmını çok beğendim ben orjinalinin..hatta koyam resmini kaydirigubbakcemile3 Allah hepimize istediğimiz gelinliği giymeyi nasip etsinnn opuyorumnanaktan

bende bu gelinliği şöyle bir kolla yapabilirmiyim diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 yukardaki gelinliğin omzuna giden tül gibi bir tülü eteğindeki gibi çiçeklerle süsleneyip böyle kollu hale dönüştürebilirmiyim acep zemuszemus

yaa ben bu gelinliğe bir kez daha bittim. evlenmek istiyorum sırf bunu giyebilmek için :)
mankenin saçlarına da bayıldım hep hayalimdir sade bir topuz ve uçuş uçuş bir duvak :)

süper olmuş bence dantel askısını diğer koluna da uygulayabilirsin. güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…