herşeyin vakti ve zamanı var sevgili semizotu üzülme
benimki sendende beter uzun süren depresyondan yada tuhaf yaratılıştan sanırım yıllardır duygularım alınmış gibi duygularım çok yüzeysel kimseye hiçbirşeye karşı derin duygular besleyemiyorum sanki duygularım gerçek değil yapay:44:karşına biri çıkacaktır mutlaka yaşın hala genç üzülme bir gün sende mutlu olursun,istedikten sonra neden olmasın
Merhaba arkadaşlar...nerden başlıcam bilemiyorum...hep dert hep dert...
25 yaşına geldim hayatıma doğru düzgün bi insan girmedi. ne zaman biriyle tanışmaya kalksam
sonu hep hüsran...çok korkuyorum kızlar ya hep böyle giderse ya hiç mutlu olup evlenemezsem
en son yine biriyle tanıştım daha doğrusu liseden arkadaşım sürekli yazıyordu netten filan
ilgiler iltifatlar buluşmak istedi buluştuk bi kere buluştuktan sonrada devam etti ilgisi sonra bir anda kesti
ben yazmadan yazmıyor yazsada 2 3 kelime( neyse sorun o da değil aslında nasip der geçerim yine ama nereye kadar?
bu ilk değilki kişiler farklı hikaye hep aynı tanışma aşamasında ne oluyorsa bitiveriyor herşey
ne yapcam ben kızlar benim gibi olan varsa dertleşelim...çok korkuyorum hep böyle olmasından yalnız kalmaktan
evlenememekten(
Çok istiyorum umarim birgün olurum. Bende. Çok uzun depresyon sureci geçirdim canim seni anlarim ilacima hala devan ediyorum umarim sende mutlu olursun
Sizin mutluluğunuz başkasına bağlı olmasın lütfen. Evlilik ve ilişki illaki hayatımızda olması gereken kavramlar değil. Bunların yokluğunda da siz bir bireysiniz ve mutlu bir şekilde var olabilirsiniz. Kişisel gelişiminize önem verin, gezin, okuyun, geliştirin kendinizi..Bunları yaparken özgüveniniz ve özsaygınız artacak ve bu noktadan sonra istediğiniz ilişkiye de sahip olabilirsiniz belki. Ama dediğim gibi lütfen mutluluğunuzu hayatınızda biri olmasına şartlandırmayın.:)
sağol canım umarım olurum mutsuz olmak için çok genciz aslında önümüzde daha yıllar var düşününce bile bazen yoruluyorum hep böyle giderse diye.
aynı yaştayız eski konularıma bak ne hüsranlar yaşadığımı görürsün :)
bende senin gibi düşünüyorum korkularım var evet ama herşey aşk evlilik ilişki değil hayatta
yani öncelik bu değil bunu anladıktan sonra toparlıyosun kendini
Benim konularimda hep oyle.Bu sira çok taktim zaten arka arkaya husranlar yasayinca elbette takmamaya basladigim zaman toparlanirim inşaallah
25 yaşına geldim hayatıma doğru düzgün bi insan girmedi. ne zaman biriyle tanışmaya kalksam
sonu hep hüsran...çok korkuyorum kızlar ya hep böyle giderse ya hiç mutlu olup evlenemezsem
en son yine biriyle tanıştım daha doğrusu liseden arkadaşım sürekli yazıyordu netten filan
ilgiler iltifatlar buluşmak istedi buluştuk bi kere buluştuktan sonrada devam etti ilgisi sonra bir anda kesti
ben yazmadan yazmıyor yazsada 2 3 kelime( neyse sorun o da değil aslında nasip der geçerim yine ama nereye kadar?
bu ilk değilki kişiler farklı hikaye hep aynı tanışma aşamasında ne oluyorsa bitiveriyor herşey
ne yapcam ben kızlar benim gibi olan varsa dertleşelim...çok korkuyorum hep böyle olmasından yalnız kalmaktan
evlenememekten(
evlenememekten(
Mahzuru yoksa kaç yasindasin canim? Hic ilişkin olmadimi?
evlenememekten(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?