Azıcık dertleşebilir miyiz kızlar?

kızlar alıntıyla cevaplama yapamıyorum niyeyse sinir oldum.
bütün yorumlarınızı okudum sorunu düzeltince hepsine tek tek cevap vercem
çok teşekkürler hepinize...ne güzel dertleşiyordum y niye cvp veremiyorum

Valla ben de 27yim ama hicbir halt yolunda degil, her sey gozume rezalet gorunuyor. Sevgilim yok, tek basima yasayip calisiyorum, yapayalnizim. Hayat adil degil gercekten, ailesi, cocugu, sevgilisi olan insanlara bakip ozeniyorum haftasonlarini yapayalniz gecirirken.

Konu sahibesi, insallah senin kaderin benimkinden farkli olur, benim geldigim duruma gelmezsin, her seyin en guzeli senin olsun.

yüzünü dökme küçük kız diyesim geldi , avatarına bakınca :) ben senden 5 yıl ilerdeyim ve hala hayalkırıklığımla savaşıyorum. yalnız değilsin yani, üzülme

sanırım doğru insan için biraz daha beklicez..

Amin canim inşallah birgün iyiki beklemisim bu zamana kadar bekledigime değdi diyebilirim... Hepimiz için inşallah...sorum sadece sevgili yada es bulamama olsa keşke ama ben aile hayatında da dostlar arasında da yalnizim( tek basima mücadele etmekten Yoruldum.

inşallah.. güçlü olmak gerekiyor bu durumda

Aynen canim milletin düğününe gitmek çok zor geliyor artik hele kurdukları guzelim evleri görmek( Rabbim yuvakarinda mutluluk versin onlara inşallah hayirlisiyla bize de nasip etsin

Ayneeen oyleyim canim...sen fazla iyisini diye terk edildigimde oldu gerçi bu erkeklerin kaçma yalanidir bence ama:) YAZDIKLARini okuyunca beni taniyirmusta beni anlatiyormussun gibi geldi:) iyide nasil vazgecilirki bu huylardan huy işte

Umarim sende istediğini bulursun birgün canim...korkarim artik bende vazgececem denemekten tanimaktan hep hüsran çünkü Yoruldum

Çok teşekkür ederim canim doğru diyorsun belki de bizim sinavimiz bu. Rabbim senin de gönlüne gore versin inşallah

Öncelikle kendinize güvenin. Yine mi hüsran diye başlarsınız sonu hüsran olur. Olumlu düşünün. Olursa olur olmazsa olmaz henüz yaşınız çok genç. Nuray sayarı nin aşk kuantumu diye bir kitabını okumuştum bi zaman. Bu konularda gerçekten farklı bi bakış açısıyla yaklaşmış ve kadınlara en başta özgüven li olun gerisi gelir diyor. Çok doğru.

Cnm bi sorsana nedenmis yani en azindan farkinda olmadan bisi yapiosun demekki itici

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasil soracam ki canim zaten ezik gibi hissediyorum kendimi:) bide benle olmayan neydi en azindan onu şöyle duzekteyim diyememki:)

aynı şeyler benim de başıma geldi cnm.Karşılıklı hoşlanıyoduk ama ilişkiye başlanmıyordu bikaç kere yaşadım bunu seni çok iyi anlıyorum

Korkma hiç elbet vardır seninde bir vazgeçilmezin sadece zamanı gelmemiş henüz demek ki. Ayrıca 25 yaş geç bir yaş değil. Umarım en kısa sürede aradığın gibi birini bulursun. :)

Canim güzel dileklerin için cok çok teşekkürler inşallah sende dusunsugun istediğin mutluluğu birgün yakakarsin. Keşke bende senin gibi kendi kendime yetebilmeyi ogrenebilsem tek basima bas edemiyorum artik: ((

Çok teşekkürler canim yürekten kocaman bi inşallah diyorum senin içinde umarim sende birgün yuva kurar mutlu olursun...etrafındaki evli mutlu cocukly insankari gördükçe içim acıyor bende yalniz bas etmeye calisiyorum ama hayirlisi...

Bekledigimize degsin inşallah

Aah ah aynı ben... Bir şeyler yazmak isterdim arkadaşım ama okadar doluyum ki.. Boşver diyorum kendime senin nasibinde de mutlu yuvalara özenmek varmış....

ya evlenemezsem falan diye düşünmeyin karşınıza ne zaman size uygun biri çıkar o zaman evlenirsiniz.ve kimisi kendine uygun kişiyi 20'sinde bulur, kimisi 30'unda, kimisi 40'ında...benim öğretmenlerimden biri 50 yaşında yaptı ilk evliliğini
benim de ileride böyle bir sorunum olacak galiba.daha 17 yaşımdayım ama etrafımdaki herkes daha ilkokuldan aşk meşk olaylarına karışmaya başladığı için ve yaşıtlarımın hemen hemen hepsinin sevgilisi olduğu için bazen düşünüyorum neden hiç flörtüm olmadı neden hiç çıkma teklifi almadım diye.ama çok da takmıyorum.

Korkma hiç elbet vardır seninde bir vazgeçilmezin sadece zamanı gelmemiş henüz demek ki. Ayrıca 25 yaş geç bir yaş değil. Umarım en kısa sürede aradığın gibi birini bulursun. :)

İnşallah canim unarim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…