aynı yaşta aynı şeyleri düşünüdük. 25 yaşımdayken aynısını söyledim senin gibi.. ne zaman hayatım düzene girecek diye çok sordum kendime.. eksiğim ne hatam ne? belki eksiğim hatam vardı bilemiyorum ama kısmet aynen
benim şuan ilişkim var ciddi boyutta.. seviyor muyum? evet ama içime sinen bir ilişki değil. şuan 29 yaşımdayım. hiç bir halt yoluna girmedi. hala kararsızım. ne olacak sonum bilemiyorum.. ama şunu öğrendim sana umut olur mu bilmiyorum. ben kendime yetmeyi öğrendim. her şeyimi kendim yapmayı öğrendim. kendime değer vermeyi, yetmeyi öğrendim. beklentimi minimuma aldım. öyle yaptıkça daha mutlu oldum. önceliğim ben oldum. başka şeylerden keyif almayı kendimi tanımayı öğrendim. evlilikten daha büyük mutluluklar olduğunu gördüm. kendine zaman ver derim. çünkü ben hiçbirşeyi planlamadım. ve umarım hayat sana istediklerini bana verdiklerinden daha önce verir
Bazen insan bir başkasının kalbinde olmak istiyor elbette ki. Her zaman olmasa da sevme sevilme ihtiyacı tavan yapıyor. Ama bir de etrafa bakmak lazım. Herkes bir şeyler yaşıyor ve Allah korusun yara almak yalnız kalmaktan çok daha kötü bir şey. Hayırlısını dilemek lazım. Rabb'im iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın ki iyi ki sabretmişim iyi k beklemişim diyebilelim. Sen canını sokmamaya çalış. Elbet bir gün bir yerlerde hayırlı kişi karşına çıkacaktır. Ama zamanı vardır. Acele edip hüsrana uğramamak lazım. İçinizi ferah tutun yaşınız daha genç. Sorumluluk almak zordur bu zamanlarımızın tadını çıkarmamız lazım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bazen insan bir başkasının kalbinde olmak istiyor elbette ki. Her zaman olmasa da sevme sevilme ihtiyacı tavan yapıyor. Ama bir de etrafa bakmak lazım. Herkes bir şeyler yaşıyor ve Allah korusun yara almak yalnız kalmaktan çok daha kötü bir şey. Hayırlısını dilemek lazım. Rabb'im iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın ki iyi ki sabretmişim iyi k beklemişim diyebilelim. Sen canını sokmamaya çalış. Elbet bir gün bir yerlerde hayırlı kişi karşına çıkacaktır. Ama zamanı vardır. Acele edip hüsrana uğramamak lazım. İçinizi ferah tutun yaşınız daha genç. Sorumluluk almak zordur bu zamanlarımızın tadını çıkarmamız lazım:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah.. güçlü olmak gerekiyor bu durumda
Ben varimmm bnde dahil olmak üzere kadınlar kulübünün en çok acilan konularından sanirim bende cok korkuyorum evlenememekten cunku insan uzuluyo herkes etrafinda bi yuva hazirliginda sen oylece bakiyosun ustelik bizden kucukler bide akil vermezlermi bize deli oluyorum .ha evlenmek için karsima çikan yokmu var oldu da ama hcbiride Evlenilecek insanlar değildi yada terkedildim :)iyde olmuş geçmişe uzulmuyorum artik şükür .yani şöyle düşünüyorum Rabbimin vardır bi bildiği nasip etmiyorsa bizim için böylesi hayirli yada vakti gelmemistir
Tanıştıkların bir süre senden soğuyorsa acaba çok mu özverilisin diye düşündüm.Çünkü erkekler azıcık zor ulaşılan kızları severler.Hani sen çok uyumlu filan davrandıysan,verici olduysan ters tepti ve bu şekilde mi soğuttun diye geldi aklıma.Bir kendini kontrol et bakalım.Ayrıca yaşın da dah a genç.Öyle karalar bağlamana filan gerek yok.
22 yaşındayım canım yaş olarak ama ruh olarak 3 katı falanım heraldeoldu zamanında uzun süreli ciddi şeyler olmadı tabi yaşım küçük olduğu için normaldi o zaman.ama uzun süredirde olmadı buda benim kendi isteğimdi.yani benim sorunum kendimden kaynaklı daha çok sen en azından denemek için istek duyuyorsun bende oda yok beni tanımak isteyenlerden ben kaçıyorum resmen deneme cesaretim bile yok sanırım o yüzden senin durum daha çok ümit vaadediyor hiç üzülme sen elbet birini bulursun istedikten sonra önemli olan çaba göstermek sonrası kader zaten
Allah sabredenle beraberdir..
İste bizimde sinavimiz bu demekki..belkide daha ogrenicek cok seyimiz var bunlari yasayip gormemizi sagliyorki ilerde yanlisi degil dogruyu secelim...bakma bunlari dedigime benim hayatimda seninkinden farksiz degil..ustelik yas aldi basini gidiyor..ama bi sekilde polyannacilik oynamaya baslamak lazim...olumlu dusunup o enerjiyi cekmek lazim..daha bi faydasini gormedim ama bende yeni yeni kendimi sartlandirmaya calisiyorum..ne demis Tugce İsinsu; Istediklerinizden cok
Kendinize layik gordukleriniz
Hak ettiginize inandiklariniz
Size gelir...bide.... olana şükret ki
yeni mucizeler seni bulsun....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah sabredenle beraberdir..
İste bizimde sinavimiz bu demekki..belkide daha ogrenicek cok seyimiz var bunlari yasayip gormemizi sagliyorki ilerde yanlisi degil dogruyu secelim...bakma bunlari dedigime benim hayatimda seninkinden farksiz degil..ustelik yas aldi basini gidiyor..ama bi sekilde polyannacilik oynamaya baslamak lazim...olumlu dusunup o enerjiyi cekmek lazim..daha bi faydasini gormedim ama bende yeni yeni kendimi sartlandirmaya calisiyorum..ne demis Tugce İsinsu; Istediklerinizden cok
Kendinize layik gordukleriniz
Hak ettiginize inandiklariniz
Size gelir...bide.... olana şükret ki
yeni mucizeler seni bulsun....
Cnm bi sorsana nedenmis yani en azindan farkinda olmadan bisi yapiosun demekki itici
Sorunu birde kendinizde arasanız acaba ben mi istemedikleri bişiler yapıyorum diye?
Merhaba arkadaşlar...nerden başlıcam bilemiyorum...hep dert hep dert...
25 yaşına geldim hayatıma doğru düzgün bi insan girmedi. ne zaman biriyle tanışmaya kalksam
sonu hep hüsran...çok korkuyorum kızlar ya hep böyle giderse ya hiç mutlu olup evlenemezsem
en son yine biriyle tanıştım daha doğrusu liseden arkadaşım sürekli yazıyordu netten filan
ilgiler iltifatlar buluşmak istedi buluştuk bi kere buluştuktan sonrada devam etti ilgisi sonra bir anda kesti
ben yazmadan yazmıyor yazsada 2 3 kelime( neyse sorun o da değil aslında nasip der geçerim yine ama nereye kadar?
bu ilk değilki kişiler farklı hikaye hep aynı tanışma aşamasında ne oluyorsa bitiveriyor herşey
ne yapcam ben kızlar benim gibi olan varsa dertleşelim...çok korkuyorum hep böyle olmasından yalnız kalmaktan
evlenememekten(
aynı yaşta aynı şeyleri düşünüdük. 25 yaşımdayken aynısını söyledim senin gibi.. ne zaman hayatım düzene girecek diye çok sordum kendime.. eksiğim ne hatam ne? belki eksiğim hatam vardı bilemiyorum ama kısmet aynen
benim şuan ilişkim var ciddi boyutta.. seviyor muyum? evet ama içime sinen bir ilişki değil. şuan 29 yaşımdayım. hiç bir halt yoluna girmedi. hala kararsızım. ne olacak sonum bilemiyorum.. ama şunu öğrendim sana umut olur mu bilmiyorum. ben kendime yetmeyi öğrendim. her şeyimi kendim yapmayı öğrendim. kendime değer vermeyi, yetmeyi öğrendim. beklentimi minimuma aldım. öyle yaptıkça daha mutlu oldum. önceliğim ben oldum. başka şeylerden keyif almayı kendimi tanımayı öğrendim. evlilikten daha büyük mutluluklar olduğunu gördüm. kendine zaman ver derim. çünkü ben hiçbirşeyi planlamadım. ve umarım hayat sana istediklerini bana verdiklerinden daha önce verir
Valla ben de 27yim ama hicbir halt yolunda degil, her sey gozume rezalet gorunuyor. Sevgilim yok, tek basima yasayip calisiyorum, yapayalnizim. Hayat adil degil gercekten, ailesi, cocugu, sevgilisi olan insanlara bakip ozeniyorum haftasonlarini yapayalniz gecirirken.
Konu sahibesi, insallah senin kaderin benimkinden farkli olur, benim geldigim duruma gelmezsin, her seyin en guzeli senin olsun.
yüzünü dökme küçük kız diyesim geldi , avatarına bakınca :) ben senden 5 yıl ilerdeyim ve hala hayalkırıklığımla savaşıyorum. yalnız değilsin yani, üzülme
sanırım doğru insan için biraz daha beklicez..
Korkma hiç elbet vardır seninde bir vazgeçilmezin sadece zamanı gelmemiş henüz demek ki. Ayrıca 25 yaş geç bir yaş değil. Umarım en kısa sürede aradığın gibi birini bulursun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?