aslında ne olduğunu bende pek anlamadım o kadar uzun zamandır bu durumdayım ki yaşam tarzım oldu artık galibabenimkide çocukluk zımbırtılarının toplamı heralde ama çocukluk dediğimiz kısım bence hayatın en önemli dönemi bu şekilde sonuç vermesi çokda şaşırtıcı değil bu açıdan bakarsak.öyle çok fena bir çocukluk geçirmedim ama aile hayatımda pek huzurlu geçmedi çok kavga gürültü vardı sudan sebeplerden.halada huzurlu sayılmaz ama insan büyüdükçe umursamamaya başlıyor sanırım birde artık ayrı bir şehirde tek yaşıyorum kafam daha rahatbeni anlamanızada ayrıca sevindim:81:
Tabi aile cok daha onemli. Cunku hep sizin yaninizda olan bi ailenizin olduginu bilmek cok sacma. Sanirim o cocukluk zimbirtirlarindan olabilir. Cnku bn de 15. Yaslarimda ailemle kavga etmistm. Buyuk bi kavgaydi.babam cok yumusaktir bana karsi simdi cok iyiyiz ama o bir kere bile olsa aklimdan hicbi zaman cikmadi.s belki bunlarla alakali ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar...nerden başlıcam bilemiyorum...hep dert hep dert...
25 yaşına geldim hayatıma doğru düzgün bi insan girmedi. ne zaman biriyle tanışmaya kalksam
sonu hep hüsran...çok korkuyorum kızlar ya hep böyle giderse ya hiç mutlu olup evlenemezsem
en son yine biriyle tanıştım daha doğrusu liseden arkadaşım sürekli yazıyordu netten filan
ilgiler iltifatlar buluşmak istedi buluştuk bi kere buluştuktan sonrada devam etti ilgisi sonra bir anda kesti
ben yazmadan yazmıyor yazsada 2 3 kelime( neyse sorun o da değil aslında nasip der geçerim yine ama nereye kadar?
bu ilk değilki kişiler farklı hikaye hep aynı tanışma aşamasında ne oluyorsa bitiveriyor herşey
ne yapcam ben kızlar benim gibi olan varsa dertleşelim...çok korkuyorum hep böyle olmasından yalnız kalmaktan
evlenememekten(
Canım buluştuğun zamanki hal ve hareketlerin nasıl oluyor, soğuk mu ciddi mi cıvık mı, espirili mi çocukça mı. bi bunları gözden geçir muhtemelen senin farkına varmadan yaptığın şey itiyor o insanları, belki ağzın kokuyor,Herşeyi bir hesap et.. bunun için yazıyorum yanlış anlama lütfen...
Herkesin hayatında bazen olur böyle şeyler.Herşeyin bir zamanı vardır,ben belki fazla iyimserimdir ama beklediğinize değecek birinin karşınıza çıkacağını düşünüyorum mutlaka.Umarım çok mutlu olursunuz.
Canım buluştuğun zamanki hal ve hareketlerin nasıl oluyor, soğuk mu ciddi mi cıvık mı, espirili mi çocukça mı. bi bunları gözden geçir muhtemelen senin farkına varmadan yaptığın şey itiyor o insanları, belki ağzın kokuyor,Herşeyi bir hesap et.. bunun için yazıyorum yanlış anlama lütfen...
Yanlis anlamıyorum canim merak etme. Ya cevremden aldigim tepkilerden yola cikarak söylemeliyim ki ssnmiyorum. Yani cevrem hep çok güzel okdugumu çok iyi olduğumu çok güzel olduğunu nasil yalniz olabildiğimi sorgular. Sakin egoistlulik kendini beğenmişlik olarak düşünmeyin sözlerimi
Ayneeen oyleyim canim...sen fazla iyisini diye terk edildigimde oldu gerçi bu erkeklerin kaçma yalanidir bence ama:) YAZDIKLARini okuyunca beni taniyirmusta beni anlatiyormussun gibi geldi:) iyide nasil vazgecilirki bu huylardan huy işte
İlişkide çok fazla verici olmicaksın.Bunu iyice kafana kazımanı öneririm.Çünkü erkeklere değmiyor kesinlikle.Benim öyle flörtüm filan olmadı evlenmeden önce.Ama bunu yakın arkadaşlarım bana çok telkin ettiler.Ben de ona göre uyguladım.
Huyum bu demeyeceksin.Verici olamayacaksın.Kendini beğenmişlik değil kastettiğim.Bir hanımefendi gibi davran,o zaman karşındaki de sana öyle davranmak zorunda kalacak.Sana şunu yapalım dediğinde istemiyorsan 'hayır' diyebilmelisin.Öyle her şeye evet olmaz.Öğrenirsin ayrıca merak etme :)
Valla ben de 27yim ama hicbir halt yolunda degil, her sey gozume rezalet gorunuyor. Sevgilim yok, tek basima yasayip calisiyorum, yapayalnizim. Hayat adil degil gercekten, ailesi, cocugu, sevgilisi olan insanlara bakip ozeniyorum haftasonlarini yapayalniz gecirirken.
Konu sahibesi, insallah senin kaderin benimkinden farkli olur, benim geldigim duruma gelmezsin, her seyin en guzeli senin olsun.
Bu kadar olur Misscherry, ama ben 28 oldum :) hayatı düzeltmeye çalışmak diyelim, sevgili olmaması ki buna etrafın şaşırması :) küçüklükten beri hep dikkatli yaşadım hayatımı, ama biraz fazla sanırım duvar örmekte üstüme yoktur da
tek başına yaşamak ve çalışmak da aynı olduğumuz konu..
Bu kadar olur Misscherry, ama ben 28 oldum :) hayatı düzeltmeye çalışmak diyelim, sevgili olmaması ki buna etrafın şaşırması :) küçüklükten beri hep dikkatli yaşadım hayatımı, ama biraz fazla sanırım duvar örmekte üstüme yoktur da
tek başına yaşamak ve çalışmak da aynı olduğumuz konu..
Neyse ne sekerim, uzmeyelim kendimizi :13::13: Bekar erkek arkadaslarim var, bana hangi sehirde oldugunu bir mesajla cak, evlere servis sevgili hizmeti yapiyorum
Neyse ne sekerim, uzmeyelim kendimizi :13::13: Bekar erkek arkadaslarim var, bana hangi sehirde oldugunu bir mesajla cak, evlere servis sevgili hizmeti yapiyorum