Aah ah aynı ben... Bir şeyler yazmak isterdim arkadaşım ama okadar doluyum ki.. Boşver diyorum kendime senin nasibinde de mutlu yuvalara özenmek varmış....
ya evlenemezsem falan diye düşünmeyin karşınıza ne zaman size uygun biri çıkar o zaman evlenirsiniz.ve kimisi kendine uygun kişiyi 20'sinde bulur, kimisi 30'unda, kimisi 40'ında...benim öğretmenlerimden biri 50 yaşında yaptı ilk evliliğini
benim de ileride böyle bir sorunum olacak galiba.daha 17 yaşımdayım ama etrafımdaki herkes daha ilkokuldan aşk meşk olaylarına karışmaya başladığı için ve yaşıtlarımın hemen hemen hepsinin sevgilisi olduğu için bazen düşünüyorum neden hiç flörtüm olmadı neden hiç çıkma teklifi almadım diye.ama çok da takmıyorum.
Ben evlenmek istemiyorum ya ben de mi sorun var?:26:
22 yaşındayım canım yaş olarak ama ruh olarak 3 katı falanım heraldeoldu zamanında uzun süreli ciddi şeyler olmadı tabi yaşım küçük olduğu için normaldi o zaman.ama uzun süredirde olmadı buda benim kendi isteğimdi.yani benim sorunum kendimden kaynaklı daha çok sen en azından denemek için istek duyuyorsun bende oda yok beni tanımak isteyenlerden ben kaçıyorum resmen deneme cesaretim bile yok sanırım o yüzden senin durum daha çok ümit vaadediyor hiç üzülme sen elbet birini bulursun istedikten sonra önemli olan çaba göstermek sonrası kader zaten
Sorun evlilik meselesi değil. Bende henüz evlenmeyi düşünmüyorum ama insanın içinde o his ister istemez oluşuyor. Karşıma şuan biri çıksa evlenecek değilim açıkçası ama neden çıkmadı diye de sorguluyorum. Neyse karışık biraz :44:
Ben de senin gibi dusunuyorum. 18 yasindayim. Guvenim yok hickimseye hatta. Gecer diye dusunuyodum uygun kisiyi bulurum diye. Senin karsina cikmadi mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha 17 yasindasin canim yolun basi keske bana 17 yasimi geri verseler.
Evet canım sorun aynen bu. Evlilik delisi değiliz neticede. Ama okulu bitirmişim öğretmen olmuşum yüksek lisans için de çalışıyorum.. Ama neden diğer yönden eksiğim diye sorguluyorum... Derdimiz evlilik olsaydı çoktaan evlenirdik...Aynen öyle illada evleneyim demiyorum aslında evet belki hayalim bu ama evlenmek isteyenler oluyor elbette derdim evlilik olsa çoktan evlenirdim. Sadece aradigini bulamamak hep hayal kirikligi olması
Evet canım sorun aynen bu. Evlilik delisi değiliz neticede. Ama okulu bitirmişim öğretmen olmuşum yüksek lisans için de çalışıyorum.. Ama neden diğer yönden eksiğim diye sorguluyorum... Derdimiz evlilik olsaydı çoktaan eğlenirdik...
Merhaba arkadaşlar...nerden başlıcam bilemiyorum...hep dert hep dert...
25 yaşına geldim hayatıma doğru düzgün bi insan girmedi. ne zaman biriyle tanışmaya kalksam
sonu hep hüsran...çok korkuyorum kızlar ya hep böyle giderse ya hiç mutlu olup evlenemezsem
en son yine biriyle tanıştım daha doğrusu liseden arkadaşım sürekli yazıyordu netten filan
ilgiler iltifatlar buluşmak istedi buluştuk bi kere buluştuktan sonrada devam etti ilgisi sonra bir anda kesti
ben yazmadan yazmıyor yazsada 2 3 kelime( neyse sorun o da değil aslında nasip der geçerim yine ama nereye kadar?
bu ilk değilki kişiler farklı hikaye hep aynı tanışma aşamasında ne oluyorsa bitiveriyor herşey
ne yapcam ben kızlar benim gibi olan varsa dertleşelim...çok korkuyorum hep böyle olmasından yalnız kalmaktan
evlenememekten(
biliyorum.o yüzden şimdiden takmıyorum zaten.siz de bu kadar takmayın, gençsiniz daha yaşınız çok geçmemişki.
Ben de senin gibi dusunuyorum. 18 yasindayim. Guvenim yok hickimseye hatta. Gecer diye dusunuyodum uygun kisiyi bulurum diye. Senin karsina cikmadi mi ?
Sakın sorunu kendinde arama. Eğer böyle oluyosa bil ki hayatına girecek insanın henüz zamanı gelmemiştir. Inanir misin bundan bi buçuk sene önceye kadar benim de hayatım tipatip seninki gibiydi. Yok yani bende mi bi sorun var demeye başlamıştım biri geliyo tam böyle ah bi düşüniyim diyosun bi anda durup dururken köşesine çekiliyo. Ama sonra bigün geldi çok kötüydüm tamam dedim bundan sonra hiç kimseyle konuşma dahi opmicak dedim ağlıyodum arkamı bi döndüm onunla karşılaştım. öyle masum öyle safti ki... yine de ben nasılsa o da gider diye düşünüyodum pek fazla konusmuyodum ama nasıl olduysa oldu sevgili olduk ve bir buçuk senedir beraberiz. Ondan başkası olamaz ondan başkası beni çekemez onu da benden başkası cekemez diyorum o derece :) yani diyeceğim o ki..... SADECE SABRET :)
Herkesin hayatında bazen olur böyle şeyler.Herşeyin bir zamanı vardır,ben belki fazla iyimserimdir ama beklediğinize değecek birinin karşınıza çıkacağını düşünüyorum mutlaka.Umarım çok mutlu olursunuz.
Tesekkurler canim umarim mutlulugunuz hiic bozulmaz darisi basimiza:)
17 yasinda bi ilişkim oldu 5 yol surdu çok sevmiyordum onu ama beni sevmesi değer vermesi hosuma gidiyordu taki hislandigim çocuğun onun yakin arkadaşı olduğunu ogrenene kadar o ayri bi olay öyle bahtsizim iste onunda konusunu acmistim...sonra 22 yasinda 2 yillik bi ilişkin oldu o da olmadi olmuyor...
umarım canım.vazgeçme sakın insanın umudu olması bile güzel bence zaten bizi ne hayatda tutuyorki bu umutlardan başka.belki bir gün diye diye devam etmiyormuyuz yaşamaya?inşallah o günler beraberinde sana istediğin kişiyide getirir.Umarim sende istediğini bulursun birgün canim...korkarim artik bende vazgececem denemekten tanimaktan hep hüsran çünkü Yoruldum
umarım canım.vazgeçme sakın insanın umudu olması bile güzel bence zaten bizi ne hayatda tutuyorki bu umutlardan başka.belki bir gün diye diye devam etmiyormuyuz yaşamaya?inşallah o günler beraberinde sana istediğin kişiyide getirir.
benim güvensizliğim ailevi nedenlere dayanıyor daha çok belli bir olay yaşamadım aslında geçmişte olan şeylerin birikimi sanırım.arkadaşım çoktur ama kim beni gerçekten tanıyorki o yüzden bence ben yalnızım aslında.insanların geneline karşı bir koruma kalkanı oluşturmuşum aşamıyorum.dışardan görsen çok neşeli sıcak kanlı dersin içerdeyse kendi kabuğuna çekilmiş biri var.dramatize etmek istemiyorum ama inan durum bu daha 18 yaşındasın bunu aşmaya çalış deneyerek hüsrana uğramak bile korkup saklanmaktan iyidir.en azından bu durumu değiştirmek için bir şans yaratmış oluyorsun kendine.bunun bir alışkanlığa dönüşmesine izin vermezsen geçer.bana gelince ben böyle devam edersem doğru kişinin karşıma çıkma olasılığı olduğunu sanmıyorum ama deneyecek istek ve cesaretimde yok şimdilik böyle iyiyim keşke tek sorunum bu olsaydı
büyük bi darbe aldınız yani anladığım kadarıyla? sizin derinden sarsacak kadar büyük ? benimki 16 yaşında çocukluk zımbırtısıydı işte belki. ama sonuçta insan en ufak bi şeyde bile güvenin kaybedebiliyo. sizi anlayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?