Erkek İnfertilitesi Azosperm için yardım ??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Doktor eşime hipofiz bezinden kaynaklı olabilir demişti o yüzden sordum tiroid bu kadar önemli mı diye
Hipofiz benzinden kaynaklı demişse eğer yanlış bilmiyorsam. Testeron mu galiba fazla çalışması demek hormonlar yüksek yani dusurecekelr ki doğal yollarla çocuk olsun ha yanlış biliyorum olabilir

Bizle aynı bizimde kriptoazosperm azda olan Bi kaç tane sperm çıkışı varr

Ne yaptınız birdahaki test verdiniz mi siz biz bir daha devlet hastanesinde verdik 3 hafta sonra 100.000 olmuş ama hepsi hareketsiz fakat yıkama yapılmamış muhtemelen yine hareketli sperm çıkardı pelette haftaya tekrar test vercez özelde kullandığımız şeylere devam ediyoruz ilerleme var mi diye bakacağız bakalım genetik için kan verdik onları bekliyoruz birde

Birde neden tese düşünüyorsunuz eğer azda olsa canlı sperm çıkışı varsa artırılabilir tedaviyle veya onlarla tüp yapılabilir

Birde neden tese düşünüyorsunuz eğer azda olsa canlı sperm çıkışı varsa artırılabilir tedaviyle veya onlarla tüp yapılabilir
Bizim durum da sizinle aynı . Çok az sayıda sperm çıkıyor onlarla 5 kez denedik ama olmuyor . 5. Den haber bekliyorum şu an . Eğer bu da olmazsa sonrası kesin Tese olacak

Bizim durum da sizinle aynı . Çok az sayıda sperm çıkıyor onlarla 5 kez denedik ama olmuyor . 5. Den haber bekliyorum şu an . Eğer bu da olmazsa sonrası kesin Tese olacak
Neden olmuyor peki hareketsiz felan mı morfoloji mi kötü acaba bide tese ile daha kaliteli spermler mi çıkıyor acaba

Neden olmuyor peki hareketsiz felan mı morfoloji mi kötü acaba bide tese ile daha kaliteli spermler mi çıkıyor acaba
Birde tedavi oldu mu eşiniz tüp bebek denemelerine başlamadan önce DNA hasarına felan bakıldı mi bizde hemen tüp bebeğe başlayacaktık en kötü tese olur felan diye şu an erteledik tüp bebeği önce genetik test sonuçları çıksın biz öğreneli daha 1 buçuk ay olacak sonda Ankara’ya Kaan aydosa gidip tedavi olacak eşim olmadı Celalettin Peru ya gideriz diyoruz sonrası artık kısmet Allah nasip ederse olur diyorum ama tüp bebek öncesi herşeyi yapalım dedik bakalım artık olana kadar deneriz gerekirse tese de olur mecburen Rabbim önce size bir an önce nasip etsin inşallah bebek dua edeceğim sizin için

En zorunda genetik 3 ayda çıktı bizim genetik. Genetik normal çıkarsa tese yöntemiyle sperm bulmak dah akolaymis yüzde 70 kış hemşire öyle ddi bize. Tese olacağız çünkü 5 6 tane spermle olacak bise değilmiş yetersiz iş die. Tekrar test vermedik. Ne ilaçlar kullanıyorsunuz siz

Bizim hormonlar felan normal çıktı işte dopller de birşey çıkmadı genetik çıksın diye bekliyoruz inşallah birşey çıkmaz onda da haftaya üçüncü testi vereceğiz ikinci testte artma vardı sayıda bize kimse birşey kullanın demedi.proxeed plus, solgar l carnitine , evicap kullanıyoruz arı sütü bal polen probolis aldım eğriçayır sitesinden , günde iki kere çakşır suyu, zeytinyağında kuru incir yiyor her sabah arada ısırgan otu çayı içiyor bide keçiboynuzu özü içiyor eşim bol bol kavrulmamış kuruyemiş nohut yemeği yeşilli beslenmeye dikkat ediyorum canım bakalım genetik çıkınca Ankara’ya Kaan aydos a gideceğiz biraz tedavi olalım sonra tüpe başlayacağız

Merhaba bizde aynı sizin gibi Ege'de başladık tedaviye bizde hiç çıkış yoktu.Butun tahlilleri mız temiz çıktı sebep belli degildi bize hiçbir tedavi uygulanmadan direk tese yaptılar.sonuc 0 sizde en azindan birkaç çıkış oluyir bence tese olmayin o sayıyı çoğaltmaya çalışın tedaviyle celalettin peru diye bir doktor var araştırın derim hemen tese olmayın ben tekrar tedaviye başlarsam celalettin beyde başlamaya karar verdim benden size bir tavsiye iyi dusunun

5 6 sper çıkışı var diyorsunuz o zaman neden tese yapilacak zaten çıkış azda olsa var neden tüp bebek yapmiyorlar

Merhaba arkadaşlar iki gün önce bizde azosperm tanısı aldık. 31 yaşımdayım çocuk düşündük. 6ay ovülasyon testi ile deneme sonrası başarısız olunca doktora gittik eşimle Bnde bi sorun gözükmedi. Eşimde azosperm görüldü. Labaratuvar hatasıdır dendi ve tekrar başka bir birimde spermogram verdik yine azospermi çıktı. Tsh 20 Lh 12 estradiol 47 çıktı. Tabi ne yapabileceğimizi bilemedik. Doktor arayışına girdik daha en başındayız. Hiç bilgimix yok. Ben sürekli ağlama modundayım. Doktorumuz Ahmet barış Altaya yönlendirdi bizi. Napmalıyız yardımcı olacak biri var mı

5 6 sper çıkışı var diyorsunuz o zaman neden tese yapilacak zaten çıkış azda olsa var neden tüp bebek yapmiyorlar
Innaki bende bilmiyorum bende ilk senin gibi düşündüm 5 6 tane yeterli havuzlara yöntemiyle halledilir die düşündüm ama doktor tese onerdi

Sürekli ağlama modundan çok öncelikle kafanı dağıt gez. Sonra Antalya'daki doktoru bul maddi durumun iyisi en iyisine gideceksin zaten. Gereken testler var. Tsh, dolaş.
. Allah yardımcınız olsun bu süreç öyle uzunki ama maddi açıdan maddiyat varsa en iyi doktora gidin. bejim eşimde azosperm haftaya salı mikro tese ameliyatı var ALLAH in izniyle sperm çıkarsa egerki tüp bebek. bizden testler istendi Hormon, dopler, genetik, sperm, y kromozona testi, bide kanser falan varmi o test, bütün testlerimiz 8 ayı buldu yeni bitti. Biz izmir ege üniversite hastanesine gidiyoruz.azosperm hastalarında sperm bulunanlara bir sürü gebelik elde edilmiş bu arada. Canını sıkma ama yolun başındasın sana önerim. Keçi boynuzu arı poleni sabah aç karna icir eşine. Sonra her akşam Bi tane cennet hurması yedir. Nar, muz da iyi geliyor. Benim eşim 3 kez test verdi 0 Di ma polen içtikten sonra Bi daha verdi tes 5,6 tane çıkışı olmuştu. Aynı şekil eşinle birlikte git sende kendi testlerini yaptır sendende ne bilim triod çıkar ALLAH göstermesin örnek veriyorum önlemini alırsın. Üzülme bu bizim ortak kaderimiz bu bizim ALLAH in bize nasip ettiği bir dert. İnanaki dermanimiz var tüp bebek. Egerki ALLAH nasip etmezse evlat bizlere ne yapsak boş. ALLAH ya eve yardımcınız olsun. Her zamn evlat isteyenler dualarımda. Bu arada Kaan aydos. Emre bakıcıogku. Bülent traș. Bu doktorlarıda araştır. Maddi açın iyiyse İstanbula git bence

Korkmayin artik herseyin cözumu var gecte olsa tedaviler uzunda surse var.
Benim eşim de azospermi hastasıydı. 3 ay hormon tedavisi sonrası sperm bulundu tese ile ve ilk tüp bebek denememizi yaptık. Tutmadı f ikincisi için hazırlanıyorum.
Korkmayın genetik ve hormonlar temiz olduktan sonra sperm bulmak daha kolay.

Innaki bende bilmiyorum bende ilk senin gibi düşündüm 5 6 tane yeterli havuzlara yöntemiyle halledilir die düşündüm ama doktor tese onerdi
Kesinlikle tedavisiz tese ameliyatı olmayın, İstanbul'da celalettin Peru adında bir doktor var kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim.

Bende önce tedavi olmak fikrindeyim önce em az 2-3 ay tedavi olmak gerekiyor tese de sperm çıkacağı garanti değil bizim 3 hafta sonra yıkama öncesi hiç sperm yokken iküncide 100.000 görüldü hepsi hareketsiz olsa bile bize umut oldu ilaç kullanmadan sadece beslenmeyle ve vitaminle hormonlarınız ve genetik normalse tedavi daha iyi cevap verir bence

umutsuzluğa düşmeyin lütfen bizimde çok az önce genetik kan testi verin onların çıkmasu uzun sürüyor onlar olmadan tedavi olmuyor zaten somra iyi bir doktoragidin Ankara Kaan aydos veya İstanbul da Celalettin Peru’ya bakabilirsiniz 3 hafta sonra tekrar test yaptırın amatek testle tanı koyulmuyor

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah kucağımızı doldursun inş. Biz tüm testleri yaptırıp özele öyle başvuralım istedik. Ege üniversitesi için direk genetik bölümüne mi gittiniz yoksa ürologtan mı yönlendirildiniz nasıl bir yol izlemeli bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…