azosperm kaynaklı 4 veya daha fazla tüp bebek başarısızlığı

aycan21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
3.484
1.229
248
Sorunumuz eşimin azf-c delesyonu denen genetik rahatsızlığı yüzünden yeterince sayıda ve sağlıklı sperm çıkışı olmayışı,diye biliyoruz.bana tedavilerimizin başında hsg çekildi sağ tüpte önemsiz bir tıkanıklık olduğu ve rahmimin ters olduğunu söylediler ve bunların tüp bebekte önemli olmadığını söylediler.Ama 4 defa tüp bebek hemde pgt yapılarak yapıldı hiç tutunma olmadı.benimle aynı durumda olanlar neler yaptınız tahlil test vs.?😊birde hamiş olan varmı aranızda?

Anlaşılan eş kaynaklı sorunu olanların bu kadar deneme yapmalarına hiç gerek kalmamış😉

Hangi merkezde yaptırdın cnm

Ankara ünv,veni vidi,genart

Canım ben İstanbuldayım. Eşimde genetik taşıyıcı kistik fibrozis. Ve kardeşi de. Onlar Ankarada , Ankara Üni. de yaptırdılar. Eşi muayene için Kaan Aydosa gitti. Bence Türkiyedeki en iyi ürolog. Muayene için yerinde olamıyor ama onlar ulaştı. Karı-koca genetik testlerini orada yaptırdılar, ücretsiz. Anne taşıyıcı olmadığı için, bebek 4 te 1 ihtimal taşıyıcı olur, o da en fazla babası kadar olur dediler. Orada genetik testten sonra PDG ye gerek yok demişler, genetik testten sonra danışmanlık yapmışlar yani. Biz de İstanbulda aynı işlemlerden parayla geçtik ve bize de ben de bişey çıkmadığı için PGD gerek yok dediler. Tese ameliyatını orada yaptırdılar. Tüp bebek raporu alarak yaptırdılar. İlk denemede hamile kaldı eltim. Şuan 2 aylık bebeği var. Transferini cem isimli bir doç yapmış sanırım. İnşallah Allah senin de kucaklarını tez zamanda çifter çifter doldurur.

Son düzenleme:

ben hiç genetik yaptırmadım ailede sorun yok diyince yapmadılar galiba.cem somer atabekoğlu herhalde,para vermeyince ilgilenmiyorlar,benim yumurta takibinide toplamayı da transferide ordaki asistanlarına yaptırdı ilaç dozlarını sadece ona sordular.sözde doktorumdu yani bir kez gördüm.Kaan Aydos bizimde doktorumuz biz onun sayesinde azospermden kurtulduk.bende artık kendi kendimin doktoru olacağım mecburen gerekli testlerin hepsini kendim öğrenip yaptıracağım.sen tüp bebek yapmayı düşünüyor musun?

Ben de İstanbul da Bahçeci fulyada tüp bebek yaptırdım. Çok şükür 23 haftalık hamileyim. Eltim raporlu olduğu için asistanlar takip yapmış. Transfer anı çok kötüymüş. Asistan senin rahim kanalın yok, masadan kalk falan demiş, yapamamış, eltimin morali çok bozulmuş. Tesadüf ondan sonraki transfer cem isimli bir doç. hocanınmış. O sırada gelmiş asistana böyle olur mu diye çıkışmış. Hastayı rahatlatacaksın falan demiş, eltimi konuşturmuş, sonra transferi yapıp, Allah kucağına almayı nasip etsin demiş göndermiş. Asistanın bu tavrı yüzünden 10 tane embriyo orada kalmış. Hatta asistan hemen bunları götürün falan demiş, çünkü yarım saat orda kayıp olmuş, 10 taneden hiçbiri 5. güne gidemedi ve dondurulamadı. Eltim bir mucize şeklinde raporlu olduğu halde cem beye transfer yaptırdı ve ilk denemede kucağına aldı bebeğini.

Cnm bızımkıde erkek faktörü. Aynı sorun yok ama spermler sorunlu.bende ankara12 gıbı istanbul da bahceci fulyada yaptırdım çok sukur hamıleyım.laboratuarları cok ıyı.tavsıye ederim. Bırde orada yenı bır yontem varmış rahıme tutunması için Uygun gun belırlenıyormuş.bende gebelik aşısı yaptırdım rahme transfer öncesı sıvı verıyorlar. Belki faydası olur.inşallah işin rast gider.bu sefer bebegıne kavusursun.

canım Allah analı babalı mutlu mesut büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip etsin çok sevindim senin için.ne şanslıymış eltinde Allah yollarını hep açık etsin.bende bahçeciye gideceğim kesin ama bende bir sorun çıkar mı diye korkuyorum.hsgde hiç bişey yok dediler ailemde genetik bir sorunu olan yoktu.Bende bir sorun varda o yüzden olmuyorsa çok üzülürüm,çok uğraştım çok emek harcadım.Sağol ama içime Bi su serpildi senin anlattıklarınla

İnşallah bende burdan ne yapacağını bilmeyen birilerine hamiş hamiş yardım ederim.Allah tamamına erdirsin kardeşim çok güzel.bende gebelik aşısı isterim transferden önce,söylediğin çok iyi oldu.sizin kaçınca da geldi?

İkincide geldi cnm.ben ikisinide bahçecıde yaptırdım. Profesyonel bir ekibe düşersen seninde işin rast gider.lütfen deneyimli ellere kendini emanet et.daha fazla yıpranma...

İkincide geldi cnm.ben ikisinide bahçecıde yaptırdım. Profesyonel bir ekibe düşersen seninde işin rast gider.lütfen deneyimli ellere kendini emanet et.daha fazla yıpranma...

yerden göğe kadar haklısın en basit bir işlemi bile asistanlar yapınca kan revan içinde kalıyorsun işin uzmanı yapınca hiç bişey yapılmamış gibi.çok iyi öğrendim bunu.özelde ve adı duyulmuş nam yapmış Bi özelde yapmak şart.

canim insallah bebeisine bir an evvel kavusursun..benim ilk denemem olacak bizimde sperm morfoloji ve sayi sorunumuz var..donmus transferi yapilacak ama herseyi arastiriyorum..bu gebelik asisi nedir?

canim insallah bebeisine bir an evvel kavusursun..benim ilk denemem olacak bizimde sperm morfoloji ve sayi sorunumuz var..donmus transferi yapilacak ama herseyi arastiriyorum..bu gebelik asisi nedir?

Gebelik aşısı için senden kolundan kan alıyorlar.kanından belli maddeleri ayırıp sonra o sıvıyı transferden iki gun önce aynı transfer işlemi gibi rahmıne bırakıyorlar.kanın içindeki maddeler bebegın tutunmasına yardımcı oluyormuş.ben bahceci fulyada 600 tlye yaptırdım

cok sagol canim ben yurt disinda kucuk bir sehirdeyim ve burda yapmiyorlar sanirim

cok sagol canim ben yurt disinda kucuk bir sehirdeyim ve burda yapmiyorlar sanirim

cnm koşullarını bılmıyorum ama keşke turkıye de yaptırsan.kendını daha huzurlu hıssederdın bence yumurta toplamaya kadar istanbulu gezerek mutlu olurdun.ne diyelim hakkında hayırlısı. .bebegine bıran evvel kavusursun inşallah

Allah korusun olurda tutumazsa bende Tr dusunuyorum ikinciye..insallah gerek kalmaz..hepinize acil sifalar bol bebisli guunler dilerim:

Tüp bebek merkezi yönlendirmelerimizle kan tahlileri,hsg ve genetik testleri istedi.yarın yaptırmaya başlayacağım bakalım.ayrıca doktor kadınlar kulübünü bize şikayet etti,bizde üyeyiz diyince işte çok yanlış yönlendirmeler oluyo falan diye devam etti.

Doktorların bazıları için herşey normal ama bizim için o kadar kolay olmuyor. Nasreddin hocanın dediği gibi daldan düşeni daldan düşen anlıyor. Bu siteden çok faydalandım ve hala faydalanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…