Devlette üç hakkımız varmış duyan varmı?
evet canım ben duydum ama fiyatı 2 katına çıkardılar
bende 4 defa tüp bebek denedim 1defa kimyasal diğer 3 defa hiçbir gebelik oluşmadı şimdi napıcam hiç bilmiyorum
ne olacak bizim durumumuz arkadaşlar ya
en az 3 çocuk diyorlar.biz ne emekler veriyoruz.
daha da köstek oluyorlar
raporlu olunca fiyat yarıya düşüyor ayçan ben bunu duydum yani normal fiyata göre
umutta 3bin diye biliyorum suan raporlu sadece tedavi
sizin sorun neydi canım bizim eş kaynaklı olmuyor.ilk denemendemi tutmuştu kaçıncıdaydı?
üf sorma her gün içim yanıyor düşündükçe.düşünmeyeyim diyorum yaş geçiyor allahım yardım etsin çok korkuyorum çiçek açmadan kuruyup kalmaktan.en iyisi yine ankara başkent ünv. Hastanesi galiba.arkadaşın biri 1600den bahsediyordu.
benimde eş kaynaklı 4 defa denedim 3 üncüde kimyasal daha sonraki denemede yine negatif
eşindeki sorun neydi bizim y delesyonu varmış? Ilk başta hiç çıkış yoktu daha sonra prengly iğneyle çıkış olmaya başladı biraz.pgt falan yapılmış mıydı yada başka teknikler uygulandı mı embriyolarınıza.bizde döllenmede de sorun oluyor.
selamün aleyküm eşimdeki sorun nedir hiç belli değil kromozon testi yapıldı temiz hormonlar normal testis te
birsorun yok ama sperm üçyüzbin tüp bebek merkezine dittik spermlerin hareketsiz olduğu için tese yapılacak
dendi 2009 dokuz yılında 8 doku alındı teseden bu dokulardan hareketli canlı sperm var ama 4 defa tüp bebek
yapldı yumurta sayım iyi ama sadece transfer olacak kadar emriolar oluşuyor 4 doku daha var ama sperm lrin
kalitesinden artık çok şüpheliyim bu arada pregnyl ve menagon şuanda kullanıyoruz ama ikiyüzbin olan sperm
şimdi 0 sanırım bizde olan spermleride yok etti böyle bir şey duydunmu niye böyle oldu
Devlette üç hakkımız varmış duyan varmı?
canım ben bu hafta 7. tüp bebek tedavim için devletten 2. dış heyet tüp bebek raporumu aldım.. o raporla mayıs ayında özelde yaptıracağım.. raporu alırken hasteneye üçüncü rapor hakkı çıktı deniliyor doğrumu dedim hastane yönetimi bu henüz söylemde var ama kesinleşmedi hanüz böyle bir hak dediler..
merhaba canım,ben bir arkadaştan duymuştum iki hakkını kullanmış şimdi bu çıkan hakkımla yaptırıyorum diyordu.benim bir transfer hakkım kalmıştı aslında.hangi merkeze gidiyorsun bahçecimi?
bana öyle bilgi verdiler canımm ama inşallah üçüncü hakkımızda hemen onaylanır..
hayatım ben 1 defa Amerikan Hastanesinde oldum yıllar önce daha sonra 4 defa Bahcecide tedavi oldum hep negatif yada kimyasal gebelik.. şimdi İstanbul Tüp Bebek merkezi Aret Kamara geçtim geçen hafta oradada 1 tane kimyasal gebelik yaşadım..:))
mayıs adetimle Aret Kamarda bi kez daha denemek istiyorum doktorumdan çok memnun kaldım..
eşimin sperm sayısı 2 milyon ama benimde yumurta rezervim yaşımdan ve hatalı tedavilerden dolayı azaldı 36 yaşındayım..
sen hangi hastanedesin şu anda..?
bende bahçeciye gidiyorum ama şu aralar bu başarısızlıkların sebebini araştırıyoruz testler yaptırdım,hsg çektiricem tekrar.bende 35im😥 şu düşükler neden oluyormuş,kan pıhtılaşması falan mı var sende acaba?
kan pıhtılaşması yok cnm.. tüm genetik testlerde sorunsuz. herşey araştırıldı yıllardır.. tüp doktorlarının yanında özel üreme koçlarına bile gittim.. Murat Bersoya bile gittim 6-7 ay incelenmeyen tek bir şeyimiz kalmadı ama tutmadımı tutmuyor canım..
artık tek yapacağım habire denemek tutana kadar.. hakkımızda hayırlısı cnm..
lenfosit aşısınıda duymuşsundur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?