- 5 Eylül 2021
- 1.322
- 631
- 73
Canım galiba sizinle aynı durumdayız.eylülde eşim sperm testini yenileyecek ona göre tüp bebek işlemlerine başlayacağız dedi doktor yani mikroenjeksiyon yada tese.bir ay klomen ve multifer kullandı.ikinci ay tekrar aynısını yazdı klomenle ilgili şüphelerimiz vardı ilaçları almadık farklı ilaçlara başvurduk doktorun bilgisi de yok.genetik testi yaptırdı eşim normal herşey normal sadece sperm testi öyle çıktı yalnızca bir iki tane ölü hücre varmış Başka hiç birsey yok.kan testinde hormon sonucunu sorarsan oda normal tsh fsh yüksek degil bizi en çok şaşırtan bu olmuştu doktor bunun iyi birsey olduğunu söylemişti sadece çok az total testesteron düşük çıkmıştı bir ay klomenle multifer i kullandı total testesteron da yükselme olmuştu.bakalım eylülde hem kan hem de sperm testi yenilecek neler olacak çook meraktayım.bi o kadar da korkuyorum neden bilmiyorum tüp bebek beni çok korkutuyor hiç istemiyorum1.5 ay sonra tekrar bi test vereceğiz. İnşallah çıkış görürüz. Aksi halde tese düşünülme aşamasına geçilecek. Korkutuyor beni de tese ameliyatı ya sperm çıkmazsa diye o yüzden hem maddi hem manevi olarak hazır değiliz ameliyata zaten. Tese derse de maddi durum kaynaklı olamayacağız hemen zaten
Bizim de aynı kuzum. Her şey normal. Azosperm hastalarında çözüm %99 Tüp bebek malesef o da sperm bulunursa veya çıkış olursa. Çok stersli bi durum çok üzülüyorum ben hala. Sınavımız buymuş napalımCanım galiba sizinle aynı durumdayız.eylülde eşim sperm testini yenileyecek ona göre tüp bebek işlemlerine başlayacağız dedi doktor yani mikroenjeksiyon yada tese.bir ay klomen ve multifer kullandı.ikinci ay tekrar aynısını yazdı klomenle ilgili şüphelerimiz vardı ilaçları almadık farklı ilaçlara başvurduk doktorun bilgisi de yok.genetik testi yaptırdı eşim normal herşey normal sadece sperm testi öyle çıktı yalnızca bir iki tane ölü hücre varmış Başka hiç birsey yok.kan testinde hormon sonucunu sorarsan oda normal tsh fsh yüksek degil bizi en çok şaşırtan bu olmuştu doktor bunun iyi birsey olduğunu söylemişti sadece çok az total testesteron düşük çıkmıştı bir ay klomenle multifer i kullandı total testesteron da yükselme olmuştu.bakalım eylülde hem kan hem de sperm testi yenilecek neler olacak çook meraktayım.bi o kadar da korkuyorum neden bilmiyorum tüp bebek beni çok korkutuyor hiç istemiyorum
Üzülme lütfen sonuçta elimizde olan birsey degil ayrıca unutma hormonlarda problem yoksa mikroenjeksiyon yada tese de sperm bulunurmuş.hormonlarda problem olmaması çok iyi birseymiş sadece sperm çıkışı olmuyormuş sperm yok degil yani.şuan ki uğraşılarda çıkış sağlamak için zatenBizim de aynı kuzum. Her şey normal. Azosperm hastalarında çözüm %99 Tüp bebek malesef o da sperm bulunursa veya çıkış olursa. Çok stersli bi durum çok üzülüyorum ben hala. Sınavımız buymuş napalım
Evet elimizde değil de gene de üzülüyorum aklıma hep ya hiç olmazsa sorusu geliyor. Etkisinden çıkamadım henüz 3 ay oldu öğreneli. Tese olup sperm çıkmayanları da görünce iyice korkuyorumÜzülme lütfen sonuçta elimizde olan birsey degil ayrıca unutma hormonlarda problem yoksa mikroenjeksiyon yada tese de sperm bulunurmuş.hormonlarda problem olmaması çok iyi birseymiş sadece sperm çıkışı olmuyormuş sperm yok degil yani.şuan ki uğraşılarda çıkış sağlamak için zaten
Kuşum bize de aynı süre oldu 2 ay oldu öğreneli inşallah olumlu sonuçlanır eylülde test yenilenelecek meraktan çatlıyorum.mfk ürünlerinden aldık eşime 10 gün oldu kullanıyor belki faydası olurEvet elimizde değil de gene de üzülüyorum aklıma hep ya hiç olmazsa sorusu geliyor. Etkisinden çıkamadım henüz 3 ay oldu öğreneli. Tese olup sperm çıkmayanları da görünce iyice korkuyorum
Ben de mfk azoperm ürününü aldım sadece günde 1 tane içiyor. Siz hangi ürünlerini aldınız acaba mfk nın nasıl kullanıyorsunuz ?Kuşum bize de aynı süre oldu 2 ay oldu öğreneli inşallah olumlu sonuçlanır eylülde test yenilenelecek meraktan çatlıyorum.mfk ürünlerinden aldık eşime 10 gün oldu kullanıyor belki faydası olur
canım ben de eşime azoperm aldım. Hoca sayfasında şöyle anltıyor: Kutusunda 60 kapsül varsa günde 2 adet, 30 kapsül varsa 1 adet şeklinde diye. Eşim günde 1 kullanıyordu ama bu açıklamasını okuyunca sabah ve akşam 1 er içmeye başladıBen de mfk azoperm ürününü aldım sadece günde 1 tane içiyor. Siz hangi ürünlerini aldınız acaba mfk nın nasıl kullanıyorsunuz ?
Kuşum bize de aynı süre oldu 2 ay oldu öğreneli inşallah olumlu sonuçlanır eylülde test yenilenelecek meraktan çatlıyorum.mfk ürünlerinden aldık eşime 10 gün oldu kullanıyor belki oEvet elimizde değil de gene de üzülüyorum aklıma hep ya hiç olmazsa sorusu geliyor. Etkisinden çıkamadım henüz 3 ay oldu öğreneli. Tese olup sperm çıkmayanları da görünce iyice korkuyorum
Ben çoğunu aldım eşime.sabah aç karına panacea içiyor sonra azosperm.öğlen aç karına bee tok karına minera.akşam aç azosperm yatmaya yakın fodega.bende fodega kullanıyorum.doktora sordum bunları söyledi hatta bide mfk man dedi ama onu almadım evde bi karışımımız var ilk öğrendiğimizde yapmıştık onu kullanıyor die.Ben de mfk azoperm ürününü aldım sadece günde 1 tane içiyor. Siz hangi ürünlerini aldınız acaba mfk nın nasıl kullanıyorsunuz ?
Evet düşünüyoruz daha önce hic tese olmadi bir kere şansımızı deneyelim.Yaptircak misiniz tese ?
Biz de çıkış olmazsa düşünüyoruz. Hiç tese olmadı. Neyden kaynaklı azosperm szin ?Evet düşünüyoruz daha önce hic tese olmadi bir kere şansımızı deneyelim.
Hormon yüksekliği var baska bir sebep yok ben normal yolla çıkış olacağını sanmıyorum kasim ayinda bir test verir cikmazsa tese bakalim Hayırlısı.Biz de çıkış olmazsa düşünüyoruz. Hiç tese olmadı. Neyden kaynaklı azosperm szin ?
Kaç zamandır tedavi oluyorsunuz ? Hangi doktora gidiyorsunuz ?Hormon yüksekliği var baska bir sebep yok ben normal yolla çıkış olacağını sanmıyorum kasim ayinda bir test verir cikmazsa tese bakalim Hayırlısı.
Uzun zamandir tedavideyiz bi iki sene biraktik pandemide simdide bülent erolda basladik iki ay oldu.Kaç zamandır tedavi oluyorsunuz ? Hangi doktora gidiyorsunuz ?
Biz de bulent erol a gidiyoruz şuanUzun zamandir tedavideyiz bi iki sene biraktik pandemide simdide bülent erolda basladik iki ay oldu.
Biz de bulent erol a gidiyoruz şuan
Memnun kaldiniz mi siz tese olmayı düşünüyor musunzBiz de bulent erol a gidiyoruz şuan
3 aydır tedavideyiz bulent hocada. Henüz tekrar test vermedik ama tese olmayı düşünüyoruz çaremiz yok başka çıkış olmazsa napalım. Hiç tese olmadı en azından bi deneriz. Çikış olmazsa başka yollar bakarız Allah büyüktür. ilaç kullanıyor zaten eşim. Sigara da içiyor bi de. Tese çaremiz gibi gözüküyor. Sizin eşiniz sigara kullanıyor mu ?Memnun kaldiniz mi siz tese olmayı düşünüyor musunz
Sağlıkla büyüsün inşallah, sizin azosperm sebebi neydi acabaBiz antepte tedavi olduk ahmet cuburbas orda umay tup merkezi cok iyiydi yani doktur bile dedi kendiliginden olmaz ama oldu simdi 3 aylik bebegim dogdu buyudude
Canım sigara içmesin esin sigara çok etkiliyor bize doktor sigara içeceksen tedaviye başlama demisti3 aydır tedavideyiz bulent hocada. Henüz tekrar test vermedik ama tese olmayı düşünüyoruz çaremiz yok başka çıkış olmazsa napalım. Hiç tese olmadı en azından bi deneriz. Çikış olmazsa başka yollar bakarız Allah büyüktür. ilaç kullanıyor zaten eşim. Sigara da içiyor bi de. Tese çaremiz gibi gözüküyor. Sizin eşiniz sigara kullanıyor mu ?
Bıraktı mı esiniz ? Benimki bırakamıyor malesefCanım sigara içmesin esin sigara çok etkiliyor bize doktor sigara içeceksen tedaviye başlama demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?