Azosperm

BEYZAC

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
260
55
13
29
Merhaba eşim ve ben 29 yaşındayız 2 yıllık evliyiz 1 senedir çocuk düşünüyoruz fakat olmadı ilk başta sorunun kendimden kaynaklığını düşündüm bu süre zarfında 3 defa kadın doğum uzmanıyla görüştüm herhangi bi problem olmadığını söyledi daha sonra eşim spermiogram testi verdi sonuç çıkmadı ve bize perhizle tekrar vermemiz gerektiğini söylediler biz tekrardan verdik yine sonuç çıkmadı yine aynı şeyi söylediler fakat biz perhiz süresine dikkat ediyorduk ben kendimde hemşireyim tüm şartları sağlayıp o şekilde gitmiştik ikisinde de sonra laboratuvarla görüşmek istedim sonucu okuyan kişiyle görüştüm bana meninin sıvılaşmadığını o yüzden sonucu okuyamadığını söyledi 4 gün sonra tekrar verin dedi tekrardan verdiğimizde çok kötü bi sonuçla karşılaştık tüm parametrelerde N.A yazıyordu doktor azospermi olduğunu tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini tese ile sperm bulunabileceğini söyledi fsh 2.52 lh 4.05 prolaktin 9.34 bu durumda bana önereceğiniz bi şey var mı celalettin Peru yu övüyorlar acabaa bize yardımcı olabilir mi

Tek tavsiyem başka biryerde daha test versin eşiniz.. azospermi doktorlari ve hastaneleri pek bilmiyorum ama konumuz üste çıksın diye yazıyorum belki bir gören bilen vardır

Hangi ildesiniz

Celaleddin Peru için yorumları oku google yorumlarını canım

Celalettin peru bitkisel destek yapıyor bence iyi değil. Azospermi çok kötü tedavisi zor benimde eşimden kaynaklı

Direk bir tüp bebek merkezine gidin. Genetik bozukluklar bitkisel çözümlerle zor. Ayrıca sizin de zamanla yumurta kaliteniz azalacak. Vakit kaybetmeyin bence.

Bizde sizinle aynı durumdayız bütün parametrelerde N.A yazıyor çok yeni öğrendik nasıl bir yol izleyeceğiz gerçekten kafam allak bullak

Bizde sizinle aynı durumdayız bütün parametrelerde N.A yazıyor çok yeni öğrendik nasıl bir yol izleyeceğiz gerçekten kafam allak bullak
Gerçekten çok zor bir durum biz yeniden başka bir hastanede test vereceğiz ve nedenini öğrenmeye çalışacağız zor bir süreç bekliyor bizleri

Bizde aynı süreçteyiz canım maslesef. Salı günü genetik test için gideceğiz. Test sonuçlarının kağıdında cihazın ismi yazıyordu bende bu cihazı ChatGPT’ye sordum 100 binin altını ölçmez dedi yani belkide azda olsa sperm vardır diye umuyorum. Sizin kâğıdınızda cihaz ismi yazıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…