Hangi ildesinizMerhaba eşim ve ben 29 yaşındayız 2 yıllık evliyiz 1 senedir çocuk düşünüyoruz fakat olmadı ilk başta sorunun kendimden kaynaklığını düşündüm bu süre zarfında 3 defa kadın doğum uzmanıyla görüştüm herhangi bi problem olmadığını söyledi daha sonra eşim spermiogram testi verdi sonuç çıkmadı ve bize perhizle tekrar vermemiz gerektiğini söylediler biz tekrardan verdik yine sonuç çıkmadı yine aynı şeyi söylediler fakat biz perhiz süresine dikkat ediyorduk ben kendimde hemşireyim tüm şartları sağlayıp o şekilde gitmiştik ikisinde de sonra laboratuvarla görüşmek istedim sonucu okuyan kişiyle görüştüm bana meninin sıvılaşmadığını o yüzden sonucu okuyamadığını söyledi 4 gün sonra tekrar verin dedi tekrardan verdiğimizde çok kötü bi sonuçla karşılaştık tüm parametrelerde N.A yazıyordu doktor azospermi olduğunu tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini tese ile sperm bulunabileceğini söyledi fsh 2.52 lh 4.05 prolaktin 9.34 bu durumda bana önereceğiniz bi şey var mı celalettin Peru yu övüyorlar acabaa bize yardımcı olabilir mi
Celaleddin Peru için yorumları oku google yorumlarını canımMerhaba eşim ve ben 29 yaşındayız 2 yıllık evliyiz 1 senedir çocuk düşünüyoruz fakat olmadı ilk başta sorunun kendimden kaynaklığını düşündüm bu süre zarfında 3 defa kadın doğum uzmanıyla görüştüm herhangi bi problem olmadığını söyledi daha sonra eşim spermiogram testi verdi sonuç çıkmadı ve bize perhizle tekrar vermemiz gerektiğini söylediler biz tekrardan verdik yine sonuç çıkmadı yine aynı şeyi söylediler fakat biz perhiz süresine dikkat ediyorduk ben kendimde hemşireyim tüm şartları sağlayıp o şekilde gitmiştik ikisinde de sonra laboratuvarla görüşmek istedim sonucu okuyan kişiyle görüştüm bana meninin sıvılaşmadığını o yüzden sonucu okuyamadığını söyledi 4 gün sonra tekrar verin dedi tekrardan verdiğimizde çok kötü bi sonuçla karşılaştık tüm parametrelerde N.A yazıyordu doktor azospermi olduğunu tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini tese ile sperm bulunabileceğini söyledi fsh 2.52 lh 4.05 prolaktin 9.34 bu durumda bana önereceğiniz bi şey var mı celalettin Peru yu övüyorlar acabaa bize yardımcı olabilir mi
Sinoptayım ama bulunduğum ilde test yapılamıyor testi Samsun'da verdikHangi ildesiniz
Bir sürü yorum okudum ama olumlu da var olumsuz da varCelaleddin Peru için yorumları oku google yorumlarını canım
Celalettin Peru çok iyi bir doktor ama süreci uzun ve pahalı. Biz o yüzden Ankara alife mesut tül ü seçmiştikBir sürü yorum okudum ama olumlu da var olumsuz da var
Sonuç aldınız mı siz tese oldu mu eşinizCelalettin Peru çok iyi bir doktor ama süreci uzun ve pahalı. Biz o yüzden Ankara alife mesut tül ü seçmiştik
Sperm çıkışlarımız oldu doğal yoldan. Tese olmasına gerek olmadı. Tedavi oldu hormon antioksidan vsSonuç aldınız mı siz tese oldu mu eşiniz
Sperm çıkışlarımız oldu doğal yoldan. Tese olmasına gerek olmadı. Tedavi oldu hormon antioksidan vs
Bizde sizinle aynı durumdayız bütün parametrelerde N.A yazıyor çok yeni öğrendik nasıl bir yol izleyeceğiz gerçekten kafam allak bullakMerhaba eşim ve ben 29 yaşındayız 2 yıllık evliyiz 1 senedir çocuk düşünüyoruz fakat olmadı ilk başta sorunun kendimden kaynaklığını düşündüm bu süre zarfında 3 defa kadın doğum uzmanıyla görüştüm herhangi bi problem olmadığını söyledi daha sonra eşim spermiogram testi verdi sonuç çıkmadı ve bize perhizle tekrar vermemiz gerektiğini söylediler biz tekrardan verdik yine sonuç çıkmadı yine aynı şeyi söylediler fakat biz perhiz süresine dikkat ediyorduk ben kendimde hemşireyim tüm şartları sağlayıp o şekilde gitmiştik ikisinde de sonra laboratuvarla görüşmek istedim sonucu okuyan kişiyle görüştüm bana meninin sıvılaşmadığını o yüzden sonucu okuyamadığını söyledi 4 gün sonra tekrar verin dedi tekrardan verdiğimizde çok kötü bi sonuçla karşılaştık tüm parametrelerde N.A yazıyordu doktor azospermi olduğunu tüp bebek merkezine gitmemiz gerektiğini tese ile sperm bulunabileceğini söyledi fsh 2.52 lh 4.05 prolaktin 9.34 bu durumda bana önereceğiniz bi şey var mı celalettin Peru yu övüyorlar acabaa bize yardımcı olabilir mi
Gerçekten çok zor bir durum biz yeniden başka bir hastanede test vereceğiz ve nedenini öğrenmeye çalışacağız zor bir süreç bekliyor bizleriBizde sizinle aynı durumdayız bütün parametrelerde N.A yazıyor çok yeni öğrendik nasıl bir yol izleyeceğiz gerçekten kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?