Beta hcg sonuc 1.20 cikti yukselme ihtimali dr yok benceNe testi yaptirdiniz
Bizimki hepsi 0 dıHayir canim tam sifir diyemem ama bir testinde belli bekirsiz 1 adet demisti mesela kiminde azo kiminde 1 milyon falan surekli karisikti testleri simdi juru uyguladi 1 ay icinde etki etti hatta 2 haftada falan sanirim bi 10 milyon falan artior
Hayir hic biri değil eşim 1 yıldır ilac kullaniyor macun filan kullanıyor 1 yıl oldu bakmadik daha spermlere bu ay cok ugraştim hep hamileymisim gibi his ettim sonra proloktin ve östöröjen hormonlarıma bakmaya gittim 3 testi yaptim sonuc 1.20 idiSizin transfermi olmustu deger nasl hamilesiniz ozaman kaçinci gun embiyosuydu taze transfermiydi dondurulmusmu
Cok düsuk bi sonuç degilmi regliniz kac gun geciktiki? Insallah değer yükselirHayir hic biri değil eşim 1 yıldır ilac kullaniyor macun filan kullanıyor 1 yıl oldu bakmadik daha spermlere bu ay cok ugraştim hep hamileymisim gibi his ettim sonra proloktin ve östöröjen hormonlarıma bakmaya gittim 3 testi yaptim sonuc 1.20 idi
Normalde sifir olmasi gerekiyor gecen yıl cok rahatsizlandim 15 gun adetim gecikti yine beta hcg testi yaptımCok düsuk bi sonuç degilmi regliniz kac gun geciktiki? Insallah değer yükselir
Sanmıyorum canım benimki boş bi hevesti zaten hamilelik için de gitmedim giderken merak ettim yaptım yani olmıucagini bende biliyordumCok düsuk bi sonuç degilmi regliniz kac gun geciktiki? Insallah değer yükselir
Boşver ümitlendirme ozaman kendini dua et hersey AllahtanSanmıyorum canım benimki boş bi hevesti zaten hamilelik için de gitmedim giderken merak ettim yaptım yani olmıucagini bende biliyordum
Aynen canım umitlendiriyorum kendimi olmayınca dünyam başıma yıkılıyorBoşver ümitlendirme ozaman kendini dua et hersey Allahtan
Hic oyle dusunme once kötuye alistir kendini sonra iyiye rabbim verecegi vakti biliyor ona siğınmaktan baska çagremiz yokAynen canım umitlendiriyorum kendimi olmayınca dünyam başıma yıkılıyor
Bundan sonra öyle yapacam zaten kabullendim ben tedavi olmayınca olmaz benimkiHic oyle dusunme once kötuye alistir kendini sonra iyiye rabbim verecegi vakti biliyor ona siğınmaktan baska çagremiz yok
Belime ip baglamadigim mi kaldı şeq mezarligindan toprak yemedigim mi kaldı soğan kürünü 1 hafta uyguladim en son hatayda bi kadin varmis herkes orya gitti kadınların beline basıyormuş dediler gitmedim yengem gitti onunda 4 yıldır olmuyor simdi 2 aylık hamileHic oyle dusunme once kötuye alistir kendini sonra iyiye rabbim verecegi vakti biliyor ona siğınmaktan baska çagremiz yok
Vala bisey diyimi azospermi olupta normal yolla hamile kalan cok az belki hic yok..Bundan sonra öyle yapacam zaten kabullendim ben tedavi olmayınca olmaz benimki
Aynen artık onu kafama yerleştirdimVala bisey diyimi azospermi olupta normal yolla hamile kalan cok az belki hic yok..
bu zor bi hastalik tedavi edilmezse ameliyat olmazsa olmaz ben iki sene denedm olmadi yok tedavi edilecek baska cagresi yok
Canm azospermi diyoruz bak sen yesen içsen ne kocana soylicen o yapicak bunlari inaniyosan ben dua dan kuran-i kerim den baska biseye inanmam da gerciBelime ip baglamadigim mi kaldı şeq mezarligindan toprak yemedigim mi kaldı soğan kürünü 1 hafta uyguladim en son hatayda bi kadin varmis herkes orya gitti kadınların beline basıyormuş dediler gitmedim yengem gitti onunda 4 yıldır olmuyor simdi 2 aylık hamile
Bende allaha ve mucizelerine inanirim inanmadigim icin gitmedim zaten gitsem de boşuna giderdim cunku herseyin bası inanç rabbim hakkimda boylesini hayirli gormus demekten baska bisey gelmiyor aklıma yaptıklarımı da inançsiz yaptım ondan dolayı gitmedimCanm azospermi diyoruz bak sen yesen içsen ne kocana soylicen o yapicak bunlari inaniyosan ben dua dan kuran-i kerim den baska biseye inanmam da gerci
Cok iyi yapmissin kaderimiz buymuş bizim bu dunyadaki sinavimizda bu elbet geçicez bir gunBende allaha ve mucizelerine inanirim inanmadigim icin gitmedim zaten gitsem de boşuna giderdim cunku herseyin bası inanç rabbim hakkimda boylesini hayirli gormus demekten baska bisey gelmiyor aklıma yaptıklarımı da inançsiz yaptım ondan dolayı gitmedim
Inşallah canımCok iyi yapmissin kaderimiz buymuş bizim bu dunyadaki sinavimizda bu elbet geçicez bir gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?