- 15 Aralık 2018
- 125
- 34
- 98
- 31
Sanırım evet o kısmı tam bilmiyorum biz evlendmeden baya önce yapılmışAnladm genetik faktör yani genetik test te mi cikti bu durum
Insallah hayirla sonuçlanir cok zor bu surecleri yasamak bizde tese de bulunsa bile taze transfer yapilmcak dondurulup rahim dinlendrme yapilicak ilaclardan rahim yoruldugu icin tutmama riskine karşı dedi doktormTese de bulunursa evet . İnşallah sperm çıkar bu ağrılara acılara değer. Seninde inş en kısa sürede biter bu süreç
Rabbim hepimizin yuzunu güldursun herseyin ilacı ondaSanırım evet o kısmı tam bilmiyorum biz evlendmeden baya önce yapılmış
üzülmeyin lütfen tedavi olmadan çıkması zaten yüzde 15.doktorlar sırf para için yüzde 50 der.Buna inanan insan çok malesef.Ameliyat eden doktorunuz kimdi?Bizim tese ameliyatında hiçbişey çıkmadı pdikolojim altüst oldu. Biyandan oldupm iğnelere mi yanayım kasıklarımdaki dayanılmaz acıya mı ? Yoksa eşimin sıkıntılarına mı? Ne yapcam bundan snra bilmyrm
Egecan şerefoğlu. Ameliyattan umutluydum sonuçlar olumlu gibi duruyordu bende inanamadım tekrar baktrdm dedi.samimiyetine güveniyorum. Örnekleri patolojiye gönderdiler durumun nedenini araştırıp yolumuzu ona göre şekillendirelim dedi.özel merkezlerin maddi amacı var muhakkak ama devlet hastaneleri de çekilecek gibi değil. Moralim çok bozuk eşimin de öle.ona belli etmemeye çalışyrmüzülmeyin lütfen tedavi olmadan çıkması zaten yüzde 15.doktorlar sırf para için yüzde 50 der.Buna inanan insan çok malesef.Ameliyat eden doktorunuz kimdi?
tabiki devlete gidin demiyorum.ilk tese ameliyatı mı?6 kere tese olanda var.ben yeniyim ama çok araştırdım bütün testleri yaptırdınız mı?size tavsiyem celalettin hocayı araştırın.Ameliyatsız doğal çıkış sağlayan tek doktor.Egecan şerefoğlu. Ameliyattan umutluydum sonuçlar olumlu gibi duruyordu bende inanamadım tekrar baktrdm dedi.samimiyetine güveniyorum. Örnekleri patolojiye gönderdiler durumun nedenini araştırıp yolumuzu ona göre şekillendirelim dedi.özel merkezlerin maddi amacı var muhakkak ama devlet hastaneleri de çekilecek gibi değil. Moralim çok bozuk eşimin de öle.ona belli etmemeye çalışyrm
Ya ne diyosunuz cok üzuldmEgecan şerefoğlu. Ameliyattan umutluydum sonuçlar olumlu gibi duruyordu bende inanamadım tekrar baktrdm dedi.samimiyetine güveniyorum. Örnekleri patolojiye gönderdiler durumun nedenini araştırıp yolumuzu ona göre şekillendirelim dedi.özel merkezlerin maddi amacı var muhakkak ama devlet hastaneleri de çekilecek gibi değil. Moralim çok bozuk eşimin de öle.ona belli etmemeye çalışyrm
Bizimde ilk denememiz azospermi sebebiniz neydi peki genetikler hormonlar temizmydi sizin simdi okadar korkuyorm kiİlk defa denedik bide o hocayı araştrym teşekkürler
Bizimde aynı şekilde idi Ege bey de ameliyat oldu eşim ama malesef sonuç olumsuz oldu sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan bir insan olarak Allah acınızı azaltsın inşallah.. Bizde şuanda Celalettin peruda tedaviye başladık isterseniz bir araştırın sizde ameliyatdan sonra gidipte ilerleme katedenler varEgecan şerefoğlu. Ameliyattan umutluydum sonuçlar olumlu gibi duruyordu bende inanamadım tekrar baktrdm dedi.samimiyetine güveniyorum. Örnekleri patolojiye gönderdiler durumun nedenini araştırıp yolumuzu ona göre şekillendirelim dedi.özel merkezlerin maddi amacı var muhakkak ama devlet hastaneleri de çekilecek gibi değil. Moralim çok bozuk eşimin de öle.ona belli etmemeye çalışyrm
Süreç hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim bize de örnek olsun giderizBizimde aynı şekilde idi Ege bey de ameliyat oldu eşim ama malesef sonuç olumsuz oldu sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan bir insan olarak Allah acınızı azaltsın inşallah.. Bizde şuanda Celalettin peruda tedaviye başladık isterseniz bir araştırın sizde ameliyatdan sonra gidipte ilerleme katedenler var
hormon değerlerinizi yazar mısınız?Hormon ve kan testleri herşey normal aralıklardaydı moral olarak çöktük resmen. Patoloji sonuçlarını bekleyip alternatif hocalara danışırız heralde. Biz hala şoktayız ne yapcaz nerden başlycaz bilmyrm. Umarım sizde olumlu sonuçlar görülür
benim abimdede aynı sorun var 9 yıldır bekliyorlar, 3. yıllarında ameliyatla yumurtalılarından sperm bulup tüp bebek yaptırdılar ama tutmadı malesef.Sıfır yani hiç görülmedi
hormon değerlerinizi yazar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?