Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tese de bulunursa evet . İnşallah sperm çıkar bu ağrılara acılara değer. Seninde inş en kısa sürede biter bu süreç
Insallah hayirla sonuçlanir cok zor bu surecleri yasamak bizde tese de bulunsa bile taze transfer yapilmcak dondurulup rahim dinlendrme yapilicak ilaclardan rahim yoruldugu icin tutmama riskine karşı dedi doktorm

Bizim tese ameliyatında hiçbişey çıkmadı pdikolojim altüst oldu. Biyandan oldupm iğnelere mi yanayım kasıklarımdaki dayanılmaz acıya mı ? Yoksa eşimin sıkıntılarına mı? Ne yapcam bundan snra bilmyrm

üzülmeyin lütfen tedavi olmadan çıkması zaten yüzde 15.doktorlar sırf para için yüzde 50 der.Buna inanan insan çok malesef.Ameliyat eden doktorunuz kimdi?

üzülmeyin lütfen tedavi olmadan çıkması zaten yüzde 15.doktorlar sırf para için yüzde 50 der.Buna inanan insan çok malesef.Ameliyat eden doktorunuz kimdi?
Egecan şerefoğlu. Ameliyattan umutluydum sonuçlar olumlu gibi duruyordu bende inanamadım tekrar baktrdm dedi.samimiyetine güveniyorum. Örnekleri patolojiye gönderdiler durumun nedenini araştırıp yolumuzu ona göre şekillendirelim dedi.özel merkezlerin maddi amacı var muhakkak ama devlet hastaneleri de çekilecek gibi değil. Moralim çok bozuk eşimin de öle.ona belli etmemeye çalışyrm

tabiki devlete gidin demiyorum.ilk tese ameliyatı mı?6 kere tese olanda var.ben yeniyim ama çok araştırdım bütün testleri yaptırdınız mı?size tavsiyem celalettin hocayı araştırın.Ameliyatsız doğal çıkış sağlayan tek doktor.

Ya ne diyosunuz cok üzuldm bizim doktorumuzda ege bey benmde yarin son kontrolum buyuk.ihtimalle bizde tese olucaz bizde de cikmazsa ne yapariz gobegim ignelerden mosmor oldu bu bunun sonucu nasl boyle olabilir

Bizimde aynı şekilde idi Ege bey de ameliyat oldu eşim ama malesef sonuç olumsuz oldu sizi çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan bir insan olarak Allah acınızı azaltsın inşallah.. Bizde şuanda Celalettin peruda tedaviye başladık isterseniz bir araştırın sizde ameliyatdan sonra gidipte ilerleme katedenler var

Hormon ve kan testleri herşey normal aralıklardaydı moral olarak çöktük resmen. Patoloji sonuçlarını bekleyip alternatif hocalara danışırız heralde. Biz hala şoktayız ne yapcaz nerden başlycaz bilmyrm. Umarım sizde olumlu sonuçlar görülür

Süreç hakkında bilgilendirme yaparsanız sevinirim bize de örnek olsun gideriz

hormon değerlerinizi yazar mısınız?

Doktor nasıl hormon değerlerinize normal dedi?çok garip fsh normalde 3-4 olmalı sizin 11 prolaktin aşırı yüksek hormon değerlerinize müdahale edilmeden sperm çıkışı olmaz diye biliyorum.total testosteron çok düşük.bizimde o şekilde düşük.onunda yükselmesi lazım.fsh düşünce total testosteron otomatik yükselir sperm üretimi başlar
Mesela bizimde fsh 9 küsür doktor onada yüksek dedi düşürecek

Yaa öle mi biz sudan çıkmş balık gibi olduk ne denirse tamam dedik eğer bundan dolayı olmadıysa çok üzülürüm

Evet hormon değerleriniz yüksek özellikle prolaktin yüksek ege bey pek dikkate almıyor gibi değerleri felan bizde patoloji ye gönderdik sonuç geldi kök hücresi var ee dedim ne yapılacak şimdi nasıl ilerlicz dediğimde bana ddiği tekrar bir ameliyat verceğim şans %40 ddi diğerinden farkı ne olucak ben bu yıkımı birkez daha yaşayamam madem kök hücresi var bu tedavi edilip biraz denenmesi gerkmiyo mu ddiğimde hayır tedavisi yok kaan aydos da böyle söylüyo ddi bana ben o günden snra çıktım ordan çünkü o gün para için yaptığını anladım..

Celalettin peru hakkında bilgi vereyim bizden kimsenin istemediği inhibin b testi, hipofiz emar istedi ve hormonlarımızın yüksek olmasınım bir sebebi var ama ne bunu araştırıyor şuan emar sonucumuzu beklyoruz her 3 ayda bir muayeneye gidiyosun bitkisel kapsüller, iğneler, ilaçlar, macunlar, sular vesire bu şekilde tedavi uyguluyo hoca zaten tedavisiz teseye çok karşı 2 sene felan bir zaman verdi duruma göre yönlendircek her 3 ayda bir bakırköy Andromed'de detaylı sperm analizi yapıyoruz süreç bu şekilde bizimde birinci ayımızdayız yeni başladık hocanın grubu var hastalarındam oluşan orda sonuç alıp ilerleyenler var biz yeni olduğumuz için şuam bu şekilde bilgi verebiliyorum isterseniz instgram sayfasından da bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…