Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba pazartesi günü eşimin sperm testi sonucunu aldık ve azospermi teşhisiyle dünya başıma yıkıldı.tekrar bi test perşembe günü yapılacak.Beklemek araştırıp korku yaşamak çok zormuş.kan testi yaptırdık ama teşhis sebebi henüz konulmadı randevu almak hem çalışırken hem mutsuzluğunu dışarı belli etmeyerek bu korkuyu yaşamak iğrenç bi duygu.hormon değerlerini paylaşsam yorum yapabilir misiniz

Bir de eşim test yapmaya gitmeden önce banyo yaptı.Acaba onunda olumsuz bi sonucu olabilir mi? kan değerleri
fsh 9.91 mIU/ml
lh 4.2 mIU/ml
tsh 3.04 mIU/ml
testosteron 4.33 mIU/ml Nolur bi yorum yapın

Bir de eşim test yapmaya gitmeden önce banyo yaptı.Acaba onunda olumsuz bi sonucu olabilir mi? kan değerleri
fsh 9.91 mIU/ml
lh 4.2 mIU/ml
tsh 3.04 mIU/ml
testosteron 4.33 mIU/ml Nolur bi yorum yapın
Kağıtta bu değerlerin yanında referans aralıkları olur canım oradan bakabilirsin değerlerin normal olup olmadığına.

Ben mardinde yaşıyorum dıyarbakir da gittim hakan çoksuer hemen ameliyat dedi bizde kabul etmedik emre bakırcıogluna gitmeyi dusunuyoruz bu ay inş bebişlerimiz olur

Siz hangi dr gittiniz
Biz daha bişeye başlamadık daha çok taze öğrendik azosperm olduğunu testleri İstanbul’da Reyap hastanesi ve Medicana hastanelerinde yaptırdık şimdi Bezmialem Üni hastanesinde yaptırcaz. Eşimin zaten ayakları varisten çok ağrıyo acaba ordan bi sebep olur mu dedim ama bilmiyorum ki tüp bebek adı bile korkutucu keşke tedavisi olda da doğal yolla gebelik olda :-(

Kağıtta bu değerlerin yanında referans aralıkları olur canım oradan bakabilirsin değerlerin normal olup olmadığına.
o referans aralığı malesef işe yaramıyor eşimin fsh 9.91 referans aralığında ama doktorlara göre yüksek.fsh normal bi erkekte 3-4 olmalıymış

Üzüldün inş en kısa zamanda rabbim nasip eder

Instagram da bir bayanla konusmustm esinin sperm degeri 0 mis 1.2 ay tamamen dogal beslenmisler tavugu kestirip getirrmisler marketi hayatlarinsan cikartmislar ozellikle market tavugu cikolata cips kola vs ivir zvir yememisler keci boynuzu kuru ve ovulasyon takibiyle dogal yoldan olmus rabbim ol dedikten sonra

Gerçekten doğal beslenmek çok çok çok önemli marketten et tavuk almamalıyız marketten almayı bizde yeni bıraktık.. En iyisi güvenilir bir kasaptan taze çektirmek.. Eşime kola vs asitli şeyler içirmiyorum aburcubur oldukça minimuma indi bol salata meyve yediriyorum rabbim hepimize en kısa zamanda bebişlerimizi göndersin inşallahhhh

Benim eşimde azosperm yani klınefertel ve doğustan gelen birşey rabbim öyle yaratmış eşim 10 senedir tedevi görür evleneli 2 yıl oldu 2 yılda cocuga yonelık tedavi oldu 6 ay once tese oldu sonuç sıfır bu ay ankarada bir doktora gidicez hayırlısı olsun

Rabbim yardımcınız olsun inşallah hangi dr gidiceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…