Bende onu cok araştirdim gitmek istiyoruz ama eşimi ikna edemiyorumTedavi ile normal yoldan sperm çıkışı olabilir. Bu çıkan spermlerle de tüp bebek tedavisi yaptırırsınız. Ameliyat şart değil. Ankara'da Kaan Aydos'u tavsiye ederim.
Peki sonuç ne oldu canım bebeğin var mı? :)İzmir'de malesef bilgim yok canım. Biz de Manisa'da oturuyoruz ama doğrudan Kaan Aydos'a gittik. Burdaki saçma sapan proflar imkansız, çocuğunuz olmaz diye konuştular çünkü.
Kağıtta bu değerlerin yanında referans aralıkları olur canım oradan bakabilirsin değerlerin normal olup olmadığına.Bir de eşim test yapmaya gitmeden önce banyo yaptı.Acaba onunda olumsuz bi sonucu olabilir mi? kan değerleri
fsh 9.91 mIU/ml
lh 4.2 mIU/ml
tsh 3.04 mIU/ml
testosteron 4.33 mIU/ml Nolur bi yorum yapın
Ya merak ettim hangi de dedi ve neye dayanarak acaba eşiniz azosperm olma sebebi nedir?Bilmiyorum ya ben cok takıyorum bu konuyu dr bize olabilecegini söyledi diğerleri de imkansiz dedi
Degerleri hepsi sıfırdı aşırı radyoson ve varisYa merak ettim hangi de dedi ve neye dayanarak acaba eşiniz azosperm olma sebebi nedir?
Anladım benim Eşiminde değerleri 0 ve ayaklarında varis var acaba aşılcak bir durum mu gerçekten ? Hangi doktora gittiniz?Degerleri hepsi sıfırdı aşırı radyoson ve varis
Siz hangi dr gittinizAnladım benim Eşiminde değerleri 0 ve ayaklarında varis var acaba aşılcak bir durum mu gerçekten ? Hangi doktora gittiniz?
Biz daha bişeye başlamadık daha çok taze öğrendik azosperm olduğunu testleri İstanbul’da Reyap hastanesi ve Medicana hastanelerinde yaptırdık şimdi Bezmialem Üni hastanesinde yaptırcaz. Eşimin zaten ayakları varisten çok ağrıyo acaba ordan bi sebep olur mu dedim ama bilmiyorum kiSiz hangi dr gittiniz
o referans aralığı malesef işe yaramıyor eşimin fsh 9.91 referans aralığında ama doktorlara göre yüksek.fsh normal bi erkekte 3-4 olmalıymışKağıtta bu değerlerin yanında referans aralıkları olur canım oradan bakabilirsin değerlerin normal olup olmadığına.
Üzüldün inş en kısa zamanda rabbim nasip ederBiz daha bişeye başlamadık daha çok taze öğrendik azosperm olduğunu testleri İstanbul’da Reyap hastanesi ve Medicana hastanelerinde yaptırdık şimdi Bezmialem Üni hastanesinde yaptırcaz. Eşimin zaten ayakları varisten çok ağrıyo acaba ordan bi sebep olur mu dedim ama bilmiyorum kitüp bebek adı bile korkutucu keşke tedavisi olda da doğal yolla gebelik olda :-(
Anladım canım peki fsh hormonu neden artarmış?o referans aralığı malesef işe yaramıyor eşimin fsh 9.91 referans aralığında ama doktorlara göre yüksek.fsh normal bi erkekte 3-4 olmalıymış
bilmiyorum bizde sebebini araştırıyoruz.neden kaynaklı olduğunu bulmaya çalışıyor doktorlar.sağ ve solda varikosel var genetik testlerde yapıldı sonuçları 1 ay sonra belli olacak.Anladım canım peki fsh hormonu neden artarmış?
İnşallah düzelir sıkıntı canım...bilmiyorum bizde sebebini araştırıyoruz.neden kaynaklı olduğunu bulmaya çalışıyor doktorlar.sağ ve solda varikosel var genetik testlerde yapıldı sonuçları 1 ay sonra belli olacak.
Gerçekten doğal beslenmek çok çok çok önemli marketten et tavuk almamalıyız marketten almayı bizde yeni bıraktık.. En iyisi güvenilir bir kasaptan taze çektirmek.. Eşime kola vs asitli şeyler içirmiyorum aburcubur oldukça minimuma indi bol salata meyve yediriyorum rabbim hepimize en kısa zamanda bebişlerimizi göndersin inşallahhhhInstagram da bir bayanla konusmustm esinin sperm degeri 0 mis 1.2 ay tamamen dogal beslenmisler tavugu kestirip getirrmisler marketi hayatlarinsan cikartmislar ozellikle market tavugu cikolata cips kola vs ivir zvir yememisler keci boynuzu kuru ve ovulasyon takibiyle dogal yoldan olmus rabbim ol dedikten sonra
Rabbim yardımcınız olsun inşallah hangi dr gidiceksinizBenim eşimde azosperm yani klınefertel ve doğustan gelen birşey rabbim öyle yaratmış eşim 10 senedir tedevi görür evleneli 2 yıl oldu 2 yılda cocuga yonelık tedavi oldu 6 ay once tese oldu sonuç sıfır bu ay ankarada bir doktora gidicez hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?