- 15 Aralık 2018
- 125
- 34
- 98
- 31
Kaan aydosRabbim yardımcınız olsun inşallah hangi dr gidiceksiniz
Cok meth ediyorlar o dr bende gitmek istiyorum ama biraz zorKaan aydos
Bisey sorabilirmiyim ne aşamadasıniz suan bizde bahcecide tedavi goruyoruz tese yapildimi ?Bizde bahçeciye gidiyoruz tesede yüzde 50 olasılık var dedi ilaç ve vitamin içiyo eşim. Bende iğne tedavisine başlycam
Haftaya cuma gidiyoruz inşallahBisey sorabilirmiyim ne aşamadasıniz suan bizde bahcecide tedavi goruyoruz tese yapildimi ?
Insallah guzel sonuclar alirsiniz bahceci umut mu fulya mı?Haftaya cuma gidiyoruz inşallah
kaç zamandır tedavi görüyor eşiniz tedavi olmadan tese olmayın diye doktorlar söylüyor.sonuçta bu bi risk bu riski almadan önce sperm çıkıp çıkmayacağını detaylı sperm testiyle anlayabilirsiniz.Biz yeniyiz celalettin hocaya gideceğiz önce tedavi olacağız.Ameliyat bana çok ürkütücü geliyor.ya çıkmazsa diye korkuyorum.Bahçeci umuta gidiyrz bugn iğne tedavimin 5. Günü muhtemelen pazt salı gibi tese olur dedi eşim için. İğne sürecini doktora sordum taze transfer yapmanın yararını göz önüne aldıklarından önce iğneye başlatıyolarmş aslnda bize zarar ama kendimi doktorlara bıraktım umutluyum inş sonuçlar güzel olur hepimiz için
Eşiniz beslenmesine dikkat ettimikaç zamandır tedavi görüyor eşiniz tedavi olmadan tese olmayın diye doktorlar söylüyor.sonuçta bu bi risk bu riski almadan önce sperm çıkıp çıkmayacağını detaylı sperm testiyle anlayabilirsiniz.Biz yeniyiz celalettin hocaya gideceğiz önce tedavi olacağız.Ameliyat bana çok ürkütücü geliyor.ya çıkmazsa diye korkuyorum.
Doktor benim esime sigara kesinlikle icmiceksn dedi onun disinda beslenme icin pek bisey soylemiyolar ama dikkat etmektek fayda varEşiniz beslenmesine dikkat ettimi
Bizde ordayiz ege bey dimi doktorunuz bende 3. Ignemi vurulucam cumartesi kontrol bizede dondurulmus tranfer yapicaklar cem bey benm doktorum yaşim cok genc oldugu icin vucut fazla yumurta uretebilir rahim dinlendirme yapip oyle transfer yapilicak dediBahçeci umuta gidiyrz bugn iğne tedavimin 5. Günü muhtemelen pazt salı gibi tese olur dedi eşim için. İğne sürecini doktora sordum taze transfer yapmanın yararını göz önüne aldıklarından önce iğneye başlatıyolarmş aslnda bize zarar ama kendimi doktorlara bıraktım umutluyum inş sonuçlar güzel olur hepimiz için
Benim eşim de çok sigara içiyorDoktor benim esime sigara kesinlikle icmiceksn dedi onun disinda beslenme icin pek bisey soylemiyolar ama dikkat etmektek fayda var
Birakmasi lazm canm birakmasada cok azaltmasi lazm esim zaten bagimli degildi az icerdi doktor azalltinmi dedi oda 10 tanr iciyorm gunde dedi doktor hayir bu azaltma degil tekrar etmeme gerek yok dimi sigara hic icmiceksin dedi hatta alkol ün okadar zarari yok sigara cok onemli dedi smdi birakti tedavimiz icn degil kendi sagligi icin birakti oyle soyluyo yani:)Benim eşim de çok sigara içiyor
Hami
Keşke benimki de öyle kolay ikna olsa gunde 1 paket içiyorBirakmasi lazm canm birakmasada cok azaltmasi lazm esim zaten bagimli degildi az icerdi doktor azalltinmi dedi oda 10 tanr iciyorm gunde dedi doktor hayir bu azaltma degil tekrar etmeme gerek yok dimi sigara hic icmiceksin dedi hatta alkol ün okadar zarari yok sigara cok onemli dedi smdi birakti tedavimiz icn degil kendi sagligi icin birakti oyle soyluyo yani:)
Gunde 1 paket cok spermleri etkileyen en buyuk sey sigara canm ben 2 yillik evliyim esimin bu sorununu 4 yillik sevgililik nisanlilik doneminde biliyordm ve evlndigimiz gunden beri ikna etmeye calistm hastane gtmek icin cok kavgalar ettm cok ama bi gun oldu dedmki yarn hastaneye gidiyorz randevu aliyorm dedim hic bisey demedi tamam dedi cok sasrdm bana hep icimden gelmesini bekle zorla yaptiramazsn diyordu bekle sende hersyin bi zamani var demekki esinde bir gun anlicak merak etmeKeşke benimki de öyle kolay ikna olsa gunde 1 paket içiyor
Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın darisi bana inşallah gelişmeleri burya yazarsin merak ediyorumİlaç tedavisi oluyo ve beslenmesine dikkat ediyoruz. Haftaya tese olacak galiba. Yumurta gelişimime cumt bakılacak ona göre gün verilecek
Ayni bende cumartesi gidicm kontrole buyuk ihtimalle bizede aynisini diceklerİlaç tedavisi oluyo ve beslenmesine dikkat ediyoruz. Haftaya tese olacak galiba. Yumurta gelişimime cumt bakılacak ona göre gün verilecek
7 ay önce tese olmuştu eşim. Rosi yi çok duyar oldum doktorla onuda gorusucemHaftaya cuma gidiyoruz inşallah
7 ay once tese olmustu demissiniz hc sperm cikmadimi tese olmadan once ilac filan kullandimi eşiniz ? Hormonlar genetik tahliller nasildı tese oldugunda?7 ay önce tese olmuştu eşim. Rosi yi çok duyar oldum doktorla onuda gorusucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?