Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benden sizlere tavsiye eşinizin operasyonu olmadan sakın ipne tedavisine baslamayın aynı hatayı biz yaptık bilmiyorduk hiçbir doktor bizi uyarmadı gğnlerce acı çekerek iğne vurundum eşim operasyondan cıktı sonuç olumsuz olunca dalga gecer gibi size birşey yapamıycaz dediler hem maddi hem manevi anlamda yıpranıyorsunuz.

Bahçeci umuta gidiyrz bugn iğne tedavimin 5. Günü muhtemelen pazt salı gibi tese olur dedi eşim için. İğne sürecini doktora sordum taze transfer yapmanın yararını göz önüne aldıklarından önce iğneye başlatıyolarmş aslnda bize zarar ama kendimi doktorlara bıraktım umutluyum inş sonuçlar güzel olur hepimiz için

kaç zamandır tedavi görüyor eşiniz tedavi olmadan tese olmayın diye doktorlar söylüyor.sonuçta bu bi risk bu riski almadan önce sperm çıkıp çıkmayacağını detaylı sperm testiyle anlayabilirsiniz.Biz yeniyiz celalettin hocaya gideceğiz önce tedavi olacağız.Ameliyat bana çok ürkütücü geliyor.ya çıkmazsa diye korkuyorum.

Eşiniz beslenmesine dikkat ettimi

Bizde ordayiz ege bey dimi doktorunuz bende 3. Ignemi vurulucam cumartesi kontrol bizede dondurulmus tranfer yapicaklar cem bey benm doktorum yaşim cok genc oldugu icin vucut fazla yumurta uretebilir rahim dinlendirme yapip oyle transfer yapilicak dedi

Benim eşim de çok sigara içiyor
Hami
Birakmasi lazm canm birakmasada cok azaltmasi lazm esim zaten bagimli degildi az icerdi doktor azalltinmi dedi oda 10 tanr iciyorm gunde dedi doktor hayir bu azaltma degil tekrar etmeme gerek yok dimi sigara hic icmiceksin dedi hatta alkol ün okadar zarari yok sigara cok onemli dedi smdi birakti tedavimiz icn degil kendi sagligi icin birakti oyle soyluyo yani:)

Keşke benimki de öyle kolay ikna olsa gunde 1 paket içiyor

Keşke benimki de öyle kolay ikna olsa gunde 1 paket içiyor
Gunde 1 paket cok spermleri etkileyen en buyuk sey sigara canm ben 2 yillik evliyim esimin bu sorununu 4 yillik sevgililik nisanlilik doneminde biliyordm ve evlndigimiz gunden beri ikna etmeye calistm hastane gtmek icin cok kavgalar ettm cok ama bi gun oldu dedmki yarn hastaneye gidiyorz randevu aliyorm dedim hic bisey demedi tamam dedi cok sasrdm bana hep icimden gelmesini bekle zorla yaptiramazsn diyordu bekle sende hersyin bi zamani var demekki esinde bir gun anlicak merak etme

İlaç tedavisi oluyo ve beslenmesine dikkat ediyoruz. Haftaya tese olacak galiba. Yumurta gelişimime cumt bakılacak ona göre gün verilecek

İlaç tedavisi oluyo ve beslenmesine dikkat ediyoruz. Haftaya tese olacak galiba. Yumurta gelişimime cumt bakılacak ona göre gün verilecek
Rabbim emeklerini boşa çıkartmasın darisi bana inşallah gelişmeleri burya yazarsin merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…