- 15 Aralık 2018
- 125
- 34
- 98
- 31
7 ay once tese olmustu demissiniz hc sperm cikmadimi tese olmadan once ilac filan kullandimi eşiniz ? Hormonlar genetik tahliller nasildı tese oldugunda?
[/QUOTEevet tese incesi iğnelere ilaçlar kullandı doktor ne yaparsam yapıyım degerleri düzeltemiyorum deyip amelyata aldı ameliyat sonucundada sperm yok deyip gönderdiler. Eşim klinefertel sendromu yani doğuştan geliyor bu sıkıntımız
Cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Buraya güzel hayırlı haberler yazmanı nasip etsin rabbim inşallahCok uzuldum suanda bu doğuştan geldigini insanlari bu duruma getirmeden anlayamiyorlarmi peki inmemis testis probleminiz varmiydi sizin yoksa hersey normal sperm çikisimi yoktu
Amiiin insallah yarin kontrolum var dua edin ne olur hersey yolunda olsunCnm rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Buraya güzel hayırlı haberler yazmanı nasip etsin rabbim inşallah
Bizi de habersiz bırakma olur mu?Amiiin insallah yarin kontrolum var dua edin ne olur hersey yolunda olsun
Tamam canm yarin haber veririmBizi de habersiz bırakma olur mu?
Bizi de habersiz bırakma olur mu?
[/QUOTE 3 gun daha ignelere devam dedi yaninda bi igne daha verdi sali gunu tekrar gidicem
Cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Bizi habersiz bırakmaBizim pazartesi tese var olumlu olursa opu olcam dua edinÇok heyecanlıyım
canım allah yar ve yardımcınız olsun inşallah inşallah bu mübarek ayda bize bi umut olursunBizim pazartesi tese var olumlu olursa opu olcam dua edinÇok heyecanlıyım
Sende hazirlandin bu surecte dimi igne kullaniyosun suanda ben igne kullaniyorm opu icin opu günu eşimden ya normal.yolla ya tese ile sperm alicaklar ama ona daha karar vermediler normal yolla sperm cikicakmi bakmadilar ne yapicaklar anlamadmBizim pazartesi tese var olumlu olursa opu olcam dua edinÇok heyecanlıyım
Canm beni sali gunu tekrar kontrole cagirdi 3 gunluk gonalf ve baska bi igne daha verdi benm hic bi problemim yok doktorum hersey cok guzel korkma sali tekrar gel opu ya karar verelm dediCnm n’aptınız var mı bi gelişme?
Evet iğne kullandım 9 gün boyunca. Bugün son çatlatma iğnemi olcam inş son olurSende hazirlandin bu surecte dimi igne kullaniyosun suanda ben igne kullaniyorm opu icin opu günu eşimden ya normal.yolla ya tese ile sperm alicaklar ama ona daha karar vermediler normal yolla sperm cikicakmi bakmadilar ne yapicaklar anlamadm
Haftaya cuma kaan hoca ile randevumuz var bakalım hayırlısı olur inşallahKaan aydosu duydunuz mu hiç çok olumlu konuşuyor internetten araştır bak inanma öylelerine rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz inşallah mucizenle dönersin burya
Eşim klinefertel sendromu yanı bir kromozom fazla o da kısırlığa sperm olmamasına neden oluyor.Cok uzuldum suanda bu doğuştan geldigini insanlari bu duruma getirmeden anlayamiyorlarmi peki inmemis testis probleminiz varmiydi sizin yoksa hersey normal sperm çikisimi yoktu
Eşim klinefertel sendromu yanı bir kromozom fazla o da kısırlığa sperm olmamasına neden oluyor.
Ya insallah son olur bana bugun gonalf 225 in yaninda bi igne daha verdi erken catlamasini onlemek icin ama ben dayanamiyorm bu ignlere artikEvet iğne kullandım 9 gün boyunca. Bugün son çatlatma iğnemi olcam inş son olur
Tese de bulunursa evet . İnşallah sperm çıkar bu ağrılara acılara değer. Seninde inş en kısa sürede biter bu süreçYa insallah son olur bana bugun gonalf 225 in yaninda bi igne daha verdi erken catlamasini onlemek icin ama ben dayanamiyorm bu ignlere artikinsallah benmde sali son olucak size taze transfermi yapilicak peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?