Erkek İnfertilitesi Azospermi olup doğal yöntemle hamile kalan varmı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Cok uzuldum suanda bu doğuştan geldigini insanlari bu duruma getirmeden anlayamiyorlarmi peki inmemis testis probleminiz varmiydi sizin yoksa hersey normal sperm çikisimi yoktu

Cok uzuldum suanda bu doğuştan geldigini insanlari bu duruma getirmeden anlayamiyorlarmi peki inmemis testis probleminiz varmiydi sizin yoksa hersey normal sperm çikisimi yoktu
Cnm rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah. Buraya güzel hayırlı haberler yazmanı nasip etsin rabbim inşallah

Kaan aydosu duydunuz mu hiç çok olumlu konuşuyor internetten araştır bak inanma öylelerine rabbim ol derse hiçbirşey engel olmaz inşallah mucizenle dönersin burya

Bizim pazartesi tese var olumlu olursa opu olcam dua edin Çok heyecanlıyım
Sende hazirlandin bu surecte dimi igne kullaniyosun suanda ben igne kullaniyorm opu icin opu günu eşimden ya normal.yolla ya tese ile sperm alicaklar ama ona daha karar vermediler normal yolla sperm cikicakmi bakmadilar ne yapicaklar anlamadm

Sende hazirlandin bu surecte dimi igne kullaniyosun suanda ben igne kullaniyorm opu icin opu günu eşimden ya normal.yolla ya tese ile sperm alicaklar ama ona daha karar vermediler normal yolla sperm cikicakmi bakmadilar ne yapicaklar anlamadm
Evet iğne kullandım 9 gün boyunca. Bugün son çatlatma iğnemi olcam inş son olur

Eşim klinefertel sendromu yanı bir kromozom fazla o da kısırlığa sperm olmamasına neden oluyor.

Evet iğne kullandım 9 gün boyunca. Bugün son çatlatma iğnemi olcam inş son olur
Ya insallah son olur bana bugun gonalf 225 in yaninda bi igne daha verdi erken catlamasini onlemek icin ama ben dayanamiyorm bu ignlere artik insallah benmde sali son olucak size taze transfermi yapilicak peki?

Ya insallah son olur bana bugun gonalf 225 in yaninda bi igne daha verdi erken catlamasini onlemek icin ama ben dayanamiyorm bu ignlere artik insallah benmde sali son olucak size taze transfermi yapilicak peki?
Tese de bulunursa evet . İnşallah sperm çıkar bu ağrılara acılara değer. Seninde inş en kısa sürede biter bu süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…