Keşke benimki de öyle olsa çocuğun varmı peki şuanLaf olsun diye canim kimse onu cidden soylrmez o zaman mecbur kalir. Eşim o sekilde kosa kosa gitti hastaneyr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke benimki de öyle olsa çocuğun varmı peki şuanLaf olsun diye canim kimse onu cidden soylrmez o zaman mecbur kalir. Eşim o sekilde kosa kosa gitti hastaneyr
Inşallah ikizlerin olur4 yıldır evliyim ve olmuyor. O yüzden boşuna bekledim 4 yıl tüp bebek yaptıracam
Ayy ne güzel bir dilek inşallahBakarsınız ikiz falan olur :)
Yok canim ramazandan sonra baslicaz insallah. Eşimde morfoloji dusuk. Sukur digerlerinde sorun yokKeşke benimki de öyle olsa çocuğun varmı peki şuan
Çok zor tonlarca şey denedim normal olsun diye.bizede olur dedi doktor olmuyor malesef. Bence bekleme tüp bebeklede hemen olacağı ne garanti canim.Allah sabir versin nasil bekledin 4 yil
Rabbim isteyen herkese versin inşallah ben ikna etsem hemen yarın da gidebilirim ama ne yazıkkiYok canim ramazandan sonra baslicaz insallah. Eşimde morfoloji dusuk. Sukur digerlerinde sorun yok
Morfoloji kac canimYok canim ramazandan sonra baslicaz insallah. Eşimde morfoloji dusuk. Sukur digerlerinde sorun yok
Eşinizin sperm değerleri nedir peki? Sayı hız kaç?Çok zor tonlarca şey denedim normal olsun diye.bizede olur dedi doktor olmuyor malesef. Bence bekleme tüp bebeklede hemen olacağı ne garanti canim.
Canim valla bende senle aynı fikirdeyim tamam allah ne zmn uygun görürse ozmn verir de allah insanlara beyin de vermiş bu kadar yöntem varken durumumuz varken yapalım diyorum yok diyorÇok zor tonlarca şey denedim normal olsun diye.bizede olur dedi doktor olmuyor malesef. Bence bekleme tüp bebeklede hemen olacağı ne garanti canim.
Biraz daha bekleyin o zaman erkegin gururuna dokunuyo bazi seyler bayrama ladar bi toparlansin. Ondan sonra baktiniz hala bisi yok ailelerlr oturup konusun. Sonucta bunun tedavisi parada olduktan sonra duselrcek biseyRabbim isteyen herkese versin inşallah ben ikna etsem hemen yarın da gidebilirim ama ne yazıkki
3Morfoloji kac canim
Bende öyle düşünüyorum gecen yaz dedi önümüzdeki yaz gideriz diye sonra vazgeçti ben baktim olmuyor aileleri araya koyarımBiraz daha bekleyin o zaman erkegin gururuna dokunuyo bazi seyler bayrama ladar bi toparlansin. Ondan sonra baktiniz hala bisi yok ailelerlr oturup konusun. Sonucta bunun tedavisi parada olduktan sonra duselrcek bisey
Esim normal muaneye bile gitmek istemedi her gun tartisma kusluk en son annemle konustuk bunda utanulacak bisey yok. Kizimi mahrum edemezsin dedi bunun tedavisi varBiraz daha bekleyin o zaman erkegin gururuna dokunuyo bazi seyler bayrama ladar bi toparlansin. Ondan sonra baktiniz hala bisi yok ailelerlr oturup konusun. Sonucta bunun tedavisi parada olduktan sonra duselrcek bisey
Aynej bekle boraz daha ailesine anlat.Bende öyle düşünüyorum gecen yaz dedi önümüzdeki yaz gideriz diye sonra vazgeçti ben baktim olmuyor aileleri araya koyarım
Ne guzel demis bizimkilerin haberi yok dhaEsim normal muaneye bile gitmek istemedi her gun tartisma kusluk en son annemle konustuk bunda utanulacak bisey yok. Kizimi mahrum edemezsin dedi bunun tedavisi var
Tabiki bizede yazık yaEsim normal muaneye bile gitmek istemedi her gun tartisma kusluk en son annemle konustuk bunda utanulacak bisey yok. Kizimi mahrum edemezsin dedi bunun tedavisi var
Diyorum gidelim burdan simdi batıda olsaydim coktandir yapmıştımAynej bekle boraz daha ailesine anlat.
Net ol canim. Sende biraz kafani toplaNe guzel demis bizimkilerin haberi yok dha