Azospermi - Sperm yok

mibemolmajor

Girl Power!
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
27
66
3
Merhaba hanımlar. Daha önceden rahim ağzı kanseriyle ilgili yazmıştım sonuçlarım temiz çıktı çok şükür.Ancak 1 yıldır bebek istiyoruz sonuçlarım temiz çıkmasına rağmen çocuk olmayınca eşimle doktora gitmeye karar verdik.Ben kadın doğuma gittim sonuçlarım normal ama sadece prolaktin 25 çıktı yani biraz yüksek. Eşime ise azospermi tanısı kondu. Canlı ya da cansız herhangi bir sperm yok malesef. 3 hafta sonra tekrar sperm testi yapalım dedi. 2. testte düzelme olur mu yoksa yine aynı mı çıkar sizce? yardıma çok ihtiyacım var.

Merhaba benim eşim azosperm. İkinci sperm testinde sonuc yine sıfırsa kesinlikle azospermi sebebinizi öğrenin, genetik testleri yaptırın, hormonların durumu ögrenin.

İmkanınız varsa İstanbul’da Andromed, Ankara’da A life hastanesi var oralarda detaylı sperm testi yaptırırsanız daha iyi olur. Belki bir kaç sperm cıkar veya cıkmazsa seviyenizi ögrenirsiniz.

Doktorlar tüp bebek diyecektir. Önce eşinize mikrotese ameliyatı yapıp, sperm bulunursa tüp bebege gececeginizi söylerler.

Ama size tavsiyem, önce tüm testleri yaptırıp, dogru bir tedavi sonrası tese olmayı düşünün.

Bizim bir tesemiz var ve sonuc olumsuz.

Ahmet Hakan Haliloğlu, Bülent Erol, Tansel Kaplancan gibi doktorlarla görüsebilirsiniz.

Biz Ahmet beyde tese olduk, sonuc sıfır ama ilgili iyi bir doktor.

Simdi yeniden tedaviye basladık 3 ay oldu Celalettin Peru’da.

Kendisi dahiliye doktoru ama azospermde doğal yoldan çıkış sagladıgı cok hastası var. İnstagramdan bakabilirsiniz. Birkaçını tanıyorum hatta.

Merhaba benim eşim azosperm. İkinci sperm testinde sonuc yine sıfırsa kesinlikle azospermi sebebinizi öğrenin, genetik testleri yaptırın, hormonların durumu ögrenin.

İmkanınız varsa İstanbul’da Andromed, Ankara’da A life hastanesi var oralarda detaylı sperm testi yaptırırsanız daha iyi olur. Belki bir kaç sperm cıkar veya cıkmazsa seviyenizi ögrenirsiniz.

Doktorlar tüp bebek diyecektir. Önce eşinize mikrotese ameliyatı yapıp, sperm bulunursa tüp bebege gececeginizi söylerler.

Ama size tavsiyem, önce tüm testleri yaptırıp, dogru bir tedavi sonrası tese olmayı düşünün.

Bizim bir tesemiz var ve sonuc olumsuz.

Ahmet Hakan Haliloğlu, Bülent Erol, Tansel Kaplancan gibi doktorlarla görüsebilirsiniz.

Biz Ahmet beyde tese olduk, sonuc sıfır ama ilgili iyi bir doktor.

Simdi yeniden tedaviye basladık 3 ay oldu Celalettin Peru’da.

Kendisi dahiliye doktoru ama azospermde doğal yoldan çıkış sagladıgı cok hastası var. İnstagramdan bakabilirsiniz. Birkaçını tanıyorum hatta.
Cevabınız için çok çok teşekkür ederim. Peki 2. Testte sizce sperm çıkar mı ? İlk testte yanlışlık olma ihtimali yok mudur hiç. Hala şoktayım açıkçası

Cevabınız için çok çok teşekkür ederim. Peki 2. Testte sizce sperm çıkar mı ? İlk testte yanlışlık olma ihtimali yok mudur hiç. Hala şoktayım açıkçası
çıkabilir belli olmaz kesin azosperm demek için 2. test şart, umarım sperm çıkar 🙏🏻

Merhaba, ikinci sperm testinde sperm çıkma ihtimali var tabi ki ama biraz düşük bir ihtimal maalesef bizde ilk kabullenemedik testte yanlışlıkla olduğunu düşündük. Size tavsiyem medikal park Goztepe de ferhat cengiz var esiniz ona sperm testi versin test verirkende detaylı sperm testi istiyoruz azosperm olabilir diyin ve bakirkoy de Andromed var bir testte oraya verin mutlakanı orayadq söyleyin ayni şekilde azosperm olabilir diye. Bu iki yerden daha iyisi yok İstanbul da en güvenilir detayli onlar bakiyor. Sakin ameliyat olmasi lazim diyenleri dinleyip ameliyat falan olmayin, önce Fsh, LH, total testesteron, prolaktin, E2 hormonlarina baktirin esinizin ve hemen gen testi yaptirin esinizin DNA sina bakilsin genetik bir sorun varmi diye, eşinize ultrason çektirin testislerine, İnhibin B testi yaptırın üreme durumunu gösteren testtir buda. Benim eşimde 11 aydir azospermi

Umarım.. iyi dilekleriniz için teşekkür ederim🙏🏻
sizi o kadar iyi anlıyorum ki biz de on gün önce öğrendik eşimin azospermik olduğunu hala inanmış değiliz iki kez farklı özel hastanelerde test yaptırdık sıfır çıktı, on gün sonra üni hastanesine randevu aldık bir de orada spermiyogram vereceğiz ekstradan hormon testleri falan da talep edeceğiz gittiğimz doktorlar istemedi ve tese denildi ben araştırmalarım sonucunda ulaştım gerekli testlere maalesef bulunduğumuz şehirde detaylı spermiyogram testi yapan yer yok hormonlardan sonra artık rotamızı çizeceğiz araştırmalarım sonucu size verebileceğim naçizane tavsiye teseyi düşünmeyin tedavi yöntemlerine eğilin, ve bu süreçte eşiniz beslenmesine ekstra dikkat etsin, rabbim yardımcımız olsun

Back
X