Erkek İnfertilitesi Azospermi tanısı için hekim tavsiyesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
Herkese merhaba,

Eşimin spermiyografisinde sonuç:

Santfrüj sonrası taranan mikroskop alanlarında spermatozoon görülmedi (Azospermi)

Çok üzgünüm ...
İstanbulda ikamet ediyoruz.

Sonucu öğrendiğimden beri başlıkları okuyorum. Anladığım kadarıyla hormonlar önemli ve ilaç kullanmadan hemen tese denen ameliyatı olmamak gerekli.

Bize işi ticarete dökmemiş ve ilk tercihi ameliyat olmayan bir hekim önerebilirmisiniz istanbul içi.

Yardımlarınıza ve mesajlarınıza çok ihtiyacım var.

Benm de eşimin azospermi çıktı tahlilleri de verdik sanırım genetik kaynaklı bişey çıktı ama doktor randevusu bekliyoruz o kadar dolular ki erteleyip duruyorlar zaman da geçiyor düzgün bi önerisi olan varsa ben de değerlendiririm

Benm de eşimin azospermi çıktı tahlilleri de verdik sanırım genetik kaynaklı bişey çıktı ama doktor randevusu bekliyoruz o kadar dolular ki erteleyip duruyorlar zaman da geçiyor düzgün bi önerisi olan varsa ben de değerlendiririm
sizde mi devlete gidiyorsunuz

Özele gittik tahlil yaptrdık ama sonçları iki haftadr gösteremedik doktorun sürekli işi çıkıyo baştan ilgililerdi ama artık sinir oluyrm

arkadaşlar azospermi teşhisi sonrası ikinci semen analizinde sperm çıkan oldu mu. Ya da ikinci semen analizi yaptırıldı mı eşlerinize?

İstanbulda Celalettin peru nun iyi olduğunu duydum biz de ilerleyen zamanlar da ona gitmeyi düşünüyoruz şehir dışında ikamet etmemie ragmen

Back
X