- 4 Ocak 2022
- 49
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi pofudukterlik95
-
Merhaba öncelik geçmiş olsun hemen tese olmayın derim biz o hataya düştükKimse yok muuuuu
Hormon değerleri nasıl genetik bi durum var mi bunlara baktirdiniz mi genetikse zaten cikmiycaktir bunları istedi mi doktor sizden hiç test yapmadan altinda yatan bi sebebi sorgulamadan mesela ateşli bir hastalık gecirmismi küçükken böle şeylerKimse yok muuuuu
Hormon değerlerimiz normal dediler doğuştan yada ergenlik döneminde oluşmuş dedilerHormon değerleri nasıl genetik bi durum var mi bunlara baktirdiniz mi genetikse zaten cikmiycaktir bunları istedi mi doktor sizden hiç test yapmadan altinda yatan bi sebebi sorgulamadan mesela ateşli bir hastalık gecirmismi küçükken böle şeyler
Hormon değerleri varsa atabilirmisnizHormon değerlerimiz normal dediler doğuştan yada ergenlik döneminde oluşmuş dediler
Hormon değerleri varsa atabilirmisniz
Genetik testleri yaptırın yinede direk tese olmayın lütfen biz o hataya düştük
Fsh niye bu kadar düşük hep böylemiydi
Ben varım mesaj atabilir istediğinizi sorabilirsinizMerhaba kızlar sizlere bi konuda danışmak istiyorum.
Çocuk istiyorduk olmadı 1 sene 1 buçuk sene kadar eşim test verdi değerler sıfır çıktı ve varikosel denildi ameliyat oldu parça alındı azospermi denildi 6 ay sonra tekrar detaylı test verdik yine değerler 0 çıktı. Şimdi tüp bebek düşünüyoruz doktor yeditepede yapıyormuş tese ameliyatı olacaksın dediler eşime böyle durumlar yaşamış birileri var mı bize fikir verecek
Geçmiş olsun bizimde 1.5 sene çocuk olmayınca bizde tahlılller verdik eşimde sperm değerleri sıfır çıktı.. sonra doppler çektirdik. Doppleri ceken hoca varıkosel var dedi... Grade 1 seviyede 2.8 ml ve 2.4 ml idi. Biz bunu öğreneli 2 hafta oldu... şimdilik ameliyat düşünmüyoruz. Siz ameliyat olduktan sonra azosperm teshısımı koyulduMerhaba kızlar sizlere bi konuda danışmak istiyorum.
Çocuk istiyorduk olmadı 1 sene 1 buçuk sene kadar eşim test verdi değerler sıfır çıktı ve varikosel denildi ameliyat oldu parça alındı azospermi denildi 6 ay sonra tekrar detaylı test verdik yine değerler 0 çıktı. Şimdi tüp bebek düşünüyoruz doktor yeditepede yapıyormuş tese ameliyatı olacaksın dediler eşime böyle durumlar yaşamış birileri var mı bize fikir verecek
Biz ilk varikoseli öğrendik elle muayenede doktor değerleri bu kadar kötü yapmaz ama ben ameliyatta parça alıcam dedi o zaman öğrendik istanbul kartalda oldu ameliyat mehmet kırdar saruhanlıdaGeçmiş
Geçmiş olsun bizimde 1.5 sene çocuk olmayınca bizde tahlılller verdik eşimde sperm değerleri sıfır çıktı.. sonra doppler çektirdik. Doppleri ceken hoca varıkosel var dedi... Grade 1 seviyede 2.8 ml ve 2.4 ml idi. Biz bunu öğreneli 2 hafta oldu... şimdilik ameliyat düşünmüyoruz. Siz ameliyat olduktan sonra azosperm teshısımı koyuldunerede ameliyat oldu eşiniz. Bizde napcaz bilmiyoruz.
Siz nasıl bir yol izlediniz nerelere kimlere başvurdunuz biraz anlatırmısınız çünkü hiç bilgim yokHer önünüze gelende tese olmayın biraz araştırın bizde azospermiyiz sonuc aldık cok şükür 4 sene oldu üstelik
İlk kez yaptık hormon testini ama düşük müFsh niye bu kadar düşük hep böylemiydi
Bizim ilk fsh testinde 11 falandı baksan normal aralıkta görünüyo ama 7 8 üstü olursa sperm üretiminde bi bozukluk var demektir en düşük ne kadar olması lazım bilmiyorum ama sizinki düşük geldi baya bana dediğim gibi bir araştırın drİlk kez yaptık hormon testini ama düşük mü
Kaç olması lazım
Bizim elle muayenede değil, ultrasonda tespit edildi. Henüz daha bir doktora gitmedik. 21 aralıkta gideceğiz. Ameliyat sartmı bilemiyorumBiz ilk varikoseli öğrendik elle muayenede doktor değerleri bu kadar kötü yapmaz ama ben ameliyatta parça alıcam dedi o zaman öğrendik istanbul kartalda oldu ameliyat mehmet kırdar saruhanlıda
Bizim ilk fsh testinde 11 falandı baksan normal aralıkta görünüyo ama 7 8 üstü olursa sperm üretiminde bi bozukluk var demektir en düşük ne kadar olması lazım bilmiyorum ama sizinki düşük geldi baya bana dediğim gibi bir araştırın
Sanırım şart gibi çünkü spermi atan damarlar genişlediği için pompolama işlemi yapamıyor bu sebebten kanalda olan spermler dışarı atılamıyor denildi ama eşimde azospermi de olduğu anlaşılındıBizim elle muayenede değil, ultrasonda tespit edildi. Henüz daha bir doktora gitmedik. 21 aralıkta gideceğiz. Ameliyat sartmı bilemiyorum
Merhaba kızlar sizlere bi konuda danışmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?