Azospermi tüp bebek deneyenler

pofudukterlik95

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2022
49
28
8
29
Merhaba kızlar sizlere bi konuda danışmak istiyorum.
Çocuk istiyorduk olmadı 1 sene 1 buçuk sene kadar eşim test verdi değerler sıfır çıktı ve varikosel denildi ameliyat oldu parça alındı azospermi denildi 6 ay sonra tekrar detaylı test verdik yine değerler 0 çıktı. Şimdi tüp bebek düşünüyoruz doktor yeditepede yapıyormuş tese ameliyatı olacaksın dediler eşime böyle durumlar yaşamış birileri var mı bize fikir verecek

Kimse yok muuuuu
Merhaba öncelik geçmiş olsun hemen tese olmayın derim biz o hataya düştük
Tesede de çıkmazsa dr bidaha yüzünüze bakmıyo çünkü
Bu alanda çalışan dr var Bülent erol celalettin peru emre bakırcıoğlu kaan aydos bunlar benim bildigim daha bir çokları var ama dediğim gibi hemen tese olmayın bir araştırın hangisi kafanıza yatarsa

Hormon değerlerimiz normal dediler doğuştan yada ergenlik döneminde oluşmuş dediler

Ben varım mesaj atabilir istediğinizi sorabilirsiniz

Geçmiş
Geçmiş olsun bizimde 1.5 sene çocuk olmayınca bizde tahlılller verdik eşimde sperm değerleri sıfır çıktı.. sonra doppler çektirdik. Doppleri ceken hoca varıkosel var dedi... Grade 1 seviyede 2.8 ml ve 2.4 ml idi. Biz bunu öğreneli 2 hafta oldu... şimdilik ameliyat düşünmüyoruz. Siz ameliyat olduktan sonra azosperm teshısımı koyuldu nerede ameliyat oldu eşiniz. Bizde napcaz bilmiyoruz.

Biz ilk varikoseli öğrendik elle muayenede doktor değerleri bu kadar kötü yapmaz ama ben ameliyatta parça alıcam dedi o zaman öğrendik istanbul kartalda oldu ameliyat mehmet kırdar saruhanlıda

İlk kez yaptık hormon testini ama düşük mü
Kaç olması lazım
Bizim ilk fsh testinde 11 falandı baksan normal aralıkta görünüyo ama 7 8 üstü olursa sperm üretiminde bi bozukluk var demektir en düşük ne kadar olması lazım bilmiyorum ama sizinki düşük geldi baya bana dediğim gibi bir araştırın dr

Biz ilk varikoseli öğrendik elle muayenede doktor değerleri bu kadar kötü yapmaz ama ben ameliyatta parça alıcam dedi o zaman öğrendik istanbul kartalda oldu ameliyat mehmet kırdar saruhanlıda
Bizim elle muayenede değil, ultrasonda tespit edildi. Henüz daha bir doktora gitmedik. 21 aralıkta gideceğiz. Ameliyat sartmı bilemiyorum

Doktorlar normal dedi ama yüksel olsa daha iyi gibide konuştular ama bilmiyorum tabi randevu
Bizim elle muayenede değil, ultrasonda tespit edildi. Henüz daha bir doktora gitmedik. 21 aralıkta gideceğiz. Ameliyat sartmı bilemiyorum
Sanırım şart gibi çünkü spermi atan damarlar genişlediği için pompolama işlemi yapamıyor bu sebebten kanalda olan spermler dışarı atılamıyor denildi ama eşimde azospermi de olduğu anlaşılındı

Ben varım eşim azosperm hastası. Önünuze gelende tese olmayin sonuc hüsran olur. Bahceci bülent erol, ankara a life hastanesi, celalettin peru. Bunlar benim başlangıcta arastirdigim yerler arasında seçim yapabilirsiniz. Biz bahceci bulent erol a gidiyoruz. Tedavisiz tese olmayın sakın herkes şansli olmayabiliyor. Tese son çareniz olsun. Tabi azosperm nedeniniz önemli. Genetik testleri ve hormon degerlerinize baktirin belki tıkanıklık kaynaklıdır ona baktirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…