- Konu Sahibi pofudukterlik95
-
Tam olarak hangi kan testlerini istiyor söyler misin canım ? Sormamın sebebi doktora gitmeden önce testleri yaptırıp hazır gitmek. Bakabilir misin testlere kandan olanlara rica etsem canımBülent hoca da klomen vitamin tarzı şeyler veriyor canım. Fsh testesteron falan bakıyor
Klasik hormon testi canımTam olarak hangi kan testlerini istiyor söyler misin canım ? Sormamın sebebi doktora gitmeden önce testleri yaptırıp hazır gitmek. Bakabilir misin testlere kandan olanlara rica etsem canım
Cok teşekkür ederiz canımKlasik hormon testi canım
Fsh
Lh
Total testosteron
Prolaktin
Estradiol
AYNI SÜRECİ BİZDE YAŞADIK.KUTU KUTU GÖNDERİYOR VE ÇOK PAHALI.HER SEFERİNDE BU SON DİYOR.EŞİM GİTTİ VE İKİ TANE TAHLİL YAPTIRDI İKİ HAFTA ARAYLA.UZMAN DOKTORA GİDİP FİTOTERAPİ TEDAVİSİ GÖRÜYORUM İŞE YARAMIŞ MI DEĞERLERİM NASIL DEDİ.DOKTOR DEĞERLERİN DÜŞMÜŞ DEDİ VE EŞİM ERTAN BEYİN GÖNDERDİKLERİNİ BIRAKTI.DAHA DA KÖTÜYE GİTTİ DEĞERLER.ÇOK ZAMAN HARCADIK AYLARIMIZ GİTTİ.Eşimde ertan cevizci kürleri khllanmaya başlamıştı ay bitmeden gene arıyor yeni ilaç ve para çıkarıyor sizede yaptımı ahnı şeyler acaba nadıl düreç izledinz ne kadar kullandınız
BENDE ÇOK DARALDIM EVİM KUTULARLA DOLU.KOYMAYA YER YOK.HEP İNKAR EDİYOR BU SON DİYOR YİNE GÖNDERİYOR.BİZ KESDİK SONUNDA ÇÜNKÜ EŞİM TEST YAPTIRDI İKİ KERE DEĞERLER DÜŞTÜ HEMEN KESTİK.Biliyor bitmediğini olanları azltıp yeni ilaçlar göndercem diye oysaki 2.ve en önemli aşama diyodu başka yok dedi şimdide 3.aşama ben 3 aşama dedim diyor yok yani çok daraldım
Canım tekrardan merhabaKlasik hormon testi canım
Fsh
Lh
Total testosteron
Prolaktin
Estradiol
Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum bir umut ark önerisiyle denemek istedi eşim peki dedim sabah öğle akşam toplam 32 flan içmiş oluyor güya bitkisel olduğu için ama açıkcası test vs istemeden sürekli ilaç çıkarmaya çalışmaları itici geldi takip yok bakıyorlar ses yok birkaç kuru daha ve pahalıda her ay nerden bulalım o parayıAYNI SÜRECİ BİZDE YAŞADIK.KUTU KUTU GÖNDERİYOR VE ÇOK PAHALI.HER SEFERİNDE BU SON DİYOR.EŞİM GİTTİ VE İKİ TANE TAHLİL YAPTIRDI İKİ HAFTA ARAYLA.UZMAN DOKTORA GİDİP FİTOTERAPİ TEDAVİSİ GÖRÜYORUM İŞE YARAMIŞ MI DEĞERLERİM NASIL DEDİ.DOKTOR DEĞERLERİN DÜŞMÜŞ DEDİ VE EŞİM ERTAN BEYİN GÖNDERDİKLERİNİ BIRAKTI.DAHA DA KÖTÜYE GİTTİ DEĞERLER.ÇOK ZAMAN HARCADIK AYLARIMIZ GİTTİ.
Merhaba bizde başlamayı düşünüyoruz sizde bir gelişme oldu muBiz hala bülent hocadayız. Öncelikle hormon testleri, genetik testler yapıldı eşimde. Ardından ilaç tedavisi başlandı. Şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür biz memnunuz
Merhaba bülent hoca da tedaviniz nasıl gidiyor? Ne aşamadasınuzBülent hoca da klomen vitamin tarzı şeyler veriyor canım. Fsh testesteron falan bakıyor
Nerde yaptirdiniz acaba tüp bebek tedaviniziBizzz esimde 5/10ayet sperm cikislari oldu iki yillik tedavi sonrasinda o ve 10adet spermle yaptik suan 3 aylik hamileyim önemli olan lavabaratuarin iyi olmasi
Acibadem maslaktaNerde yaptirdiniz acaba tüp bebek tedavinizi
Merhaba Bi gelişme varmı acaba aynı vitaminleri bizde kullanıyoruzCanım tekrardan merhaba
Bugün bülent hocaya gittik. Eşim için klomen hap verdi. Ayrıca 3 ayrı vitamin verdi. Vitaminler aşağıdaki gibi.
Nutfeks
Menupin
Redostim
Size.ne vermişti hoca ve kac ay oldu tedavi başlangıcı? Bir gelişme oldu mu eşinizde test verdi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?