Azospermi tüp bebek deneyenler

Bülent hoca da klomen vitamin tarzı şeyler veriyor canım. Fsh testesteron falan bakıyor
Tam olarak hangi kan testlerini istiyor söyler misin canım ? Sormamın sebebi doktora gitmeden önce testleri yaptırıp hazır gitmek. Bakabilir misin testlere kandan olanlara rica etsem canım

Eşimde ertan cevizci kürleri khllanmaya başlamıştı ay bitmeden gene arıyor yeni ilaç ve para çıkarıyor sizede yaptımı ahnı şeyler acaba nadıl düreç izledinz ne kadar kullandınız
AYNI SÜRECİ BİZDE YAŞADIK.KUTU KUTU GÖNDERİYOR VE ÇOK PAHALI.HER SEFERİNDE BU SON DİYOR.EŞİM GİTTİ VE İKİ TANE TAHLİL YAPTIRDI İKİ HAFTA ARAYLA.UZMAN DOKTORA GİDİP FİTOTERAPİ TEDAVİSİ GÖRÜYORUM İŞE YARAMIŞ MI DEĞERLERİM NASIL DEDİ.DOKTOR DEĞERLERİN DÜŞMÜŞ DEDİ VE EŞİM ERTAN BEYİN GÖNDERDİKLERİNİ BIRAKTI.DAHA DA KÖTÜYE GİTTİ DEĞERLER.ÇOK ZAMAN HARCADIK AYLARIMIZ GİTTİ.

Biliyor bitmediğini olanları azltıp yeni ilaçlar göndercem diye oysaki 2.ve en önemli aşama diyodu başka yok dedi şimdide 3.aşama ben 3 aşama dedim diyor yok yani çok daraldım
BENDE ÇOK DARALDIM EVİM KUTULARLA DOLU.KOYMAYA YER YOK.HEP İNKAR EDİYOR BU SON DİYOR YİNE GÖNDERİYOR.BİZ KESDİK SONUNDA ÇÜNKÜ EŞİM TEST YAPTIRDI İKİ KERE DEĞERLER DÜŞTÜ HEMEN KESTİK.

Aynı süreçten bizde geçtik 2 aşama dedim diyo sonra tekrar ilaç satmak için bu sonuç aşaması (giriş gelişme sonuç) dedi Şimdi ki aklım olsa görüntülu konuşmada diretirdim belki o kendisi değildir. Doktoruma şikayet edin derim.

Klasik hormon testi canım
Fsh
Lh
Total testosteron
Prolaktin
Estradiol
Canım tekrardan merhaba
Bugün bülent hocaya gittik. Eşim için klomen hap verdi. Ayrıca 3 ayrı vitamin verdi. Vitaminler aşağıdaki gibi.
Nutfeks
Menupin
Redostim

Size.ne vermişti hoca ve kac ay oldu tedavi başlangıcı? Bir gelişme oldu mu eşinizde test verdi mi

Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum bir umut ark önerisiyle denemek istedi eşim peki dedim sabah öğle akşam toplam 32 flan içmiş oluyor güya bitkisel olduğu için ama açıkcası test vs istemeden sürekli ilaç çıkarmaya çalışmaları itici geldi takip yok bakıyorlar ses yok birkaç kuru daha ve pahalıda her ay nerden bulalım o parayı

Merhaba Bi gelişme varmı acaba aynı vitaminleri bizde kullanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…