- 3 Eylül 2022
- 2.819
- 2.682
- 63
- 32
- Konu Sahibi pofudukterlik95
-
Bizim ikinci sperm testinde sperm çıktı çok şükür onları da dondurdukCanım ya malesef aynı şeyler yaşadık bizde nasip herşey rabbim hayırla bizlerede nasip eder inşallah
Yaa ne mutlu kendiliğindenmi çıkrı o zmanBizim ikinci sperm testinde sperm çıktı çok şükür onları da dondurduk
Evet kendiliğinden çıktı inş darısı en kısa zamanda başınızaYaa ne mutlu kendiliğindenmi çıkrı o zman
Amin teşekkür ederim ama bizim yeni değil bikaç yıllık şimdiye kadar çıkmadı malesefEvet kendiliğinden çıktı inş darısı en kısa zamanda başınıza
Tese oldunuz mu pekiAmin teşekkür ederim ama bizim yeni değil bikaç yıllık şimdiye kadar çıkmadı malesef
Tabi istediğinizi sorabilirsinizMerhabalar size bikaç soru sorabilirmiyim aynı şeyleri yaşadık hemen hemen
Olduk evet spermatit çıkmıştı ama sperm yoktu malesefTese oldunuz mu peki
Eşimde ertan cevizci kürleri khllanmaya başlamıştı ay bitmeden gene arıyor yeni ilaç ve para çıkarıyor sizede yaptımı ahnı şeyler acaba nadıl düreç izledinz ne kadar kullandınızTabi istediğinizi sorabilirsiniz
Bize de aynısını yaptı valla ilgiliymiş gibi gözükmeye çalışıyor biz 3 aylık aldık toplam 9ay dolduktan sonra yeniden test yaptık yine sıfır çıktı ertan cevizciye de daha ilaç almayacağımızı ve testin kötü çıktığını söyledik sürekli test yapın diyor zatenEşimde ertan cevizci kürleri khllanmaya başlamıştı ay bitmeden gene arıyor yeni ilaç ve para çıkarıyor sizede yaptımı ahnı şeyler acaba nadıl düreç izledinz ne kadar kullandınız
Yok ya kesinlikle ilgili olduğunu düşünmüyorum ben test bile istemedi eşim eski sperm testini atmış ilk başlamada hiç yeni yaprır vs demeden başka bişey sormadan birsürü kutu ilaç çıkardı bir iki aylık dedi sonra bir ay dolmaya yakın 2.aşama diye bidaha ilaç çıkardı daha alamayız bahsetmediniz 2.den dedik karta çekin kartdan bölersiniz vs dedi bir umut işte aldık onuda 11 ilaç oldu günlük sabah öyle akşam bide güya ay sonuna sperm testi verecektik beyefendi gene aramış gene ilaç yollayacakmış bu ne ya anlam veremedimBize de aynısını yaptı valla ilgiliymiş gibi gözükmeye çalışıyor biz 3 aylık aldık toplam 9ay dolduktan sonra yeniden test yaptık yine sıfır çıktı ertan cevizciye de daha ilaç almayacağımızı ve testin kötü çıktığını söyledik sürekli test yapın diyor zaten
Olan ilaçları kullanın başka almayın bence ilaçların hepsi bitince bi test yaptırın biz 6 ayda yaptırdığımızda 5 adet çıkmıştı ama yine de bizim için tüp bebek dışında işimize yaramadıYok ya kesinlikle ilgili olduğunu düşünmüyorum ben test bile istemedi eşim eski sperm testini atmış ilk başlamada hiç yeni yaprır vs demeden başka bişey sormadan birsürü kutu ilaç çıkardı bir iki aylık dedi sonra bir ay dolmaya yakın 2.aşama diye bidaha ilaç çıkardı daha alamayız bahsetmediniz 2.den dedik karta çekin kartdan bölersiniz vs dedi bir umut işte aldık onuda 11 ilaç oldu günlük sabah öyle akşam bide güya ay sonuna sperm testi verecektik beyefendi gene aramış gene ilaç yollayacakmış bu ne ya anlam veremedim
Deyin ki ilaçlar bitmedi bitince test vericez sonra karar vericez alıp almayacağımızıOlan ilaçları kullanın başka almayın bence ilaçların hepsi bitince bi test yaptırın biz 6 ayda yaptırdığımızda 5 adet çıkmıştı ama yine de bizim için tüp bebek dışında işimize yaramadı
Özelden yazabilirmiyimOlan ilaçları kullanın başka almayın bence ilaçların hepsi bitince bi test yaptırın biz 6 ayda yaptırdığımızda 5 adet çıkmıştı ama yine de bizim için tüp bebek dışında işimize yaramadı
Biliyor bitmediğini olanları azltıp yeni ilaçlar göndercem diye oysaki 2.ve en önemli aşama diyodu başka yok dedi şimdide 3.aşama ben 3 aşama dedim diyor yok yani çok daraldımDeyin ki ilaçlar bitmedi bitince test vericez sonra karar vericez alıp almayacağımızı
Merhaba bizimde aynı bizde aynı yollardan geçtik malesef ertan cevizci ürünleri kullanmaya başladı eşim ama hiç umudum yok sürekli yeni ilaç çıkıyor saçmalık bence
hangi doktora gidiyorsunuzMerhaba bizimde aynı bizde aynı yollardan geçtik malesef ertan cevizci ürünleri kullanmaya başladı eşim ama hiç umudum yok sürekli yeni ilaç çıkıyor saçmalık bence
Merhaba canım benim eşimde de azospermi var ve Bülent hocaya başlamayı düşünüyoruz. Nasıl gidiyor süreciniz memnun musunuz doktordan ? Ne gibi işlemler yaptı eşinize. Kusura bakmayın endişeli olduğum için cok soru sordum. Özelden de mesaj atamadım sizeBen varım eşim azosperm hastası. Önünuze gelende tese olmayin sonuc hüsran olur. Bahceci bülent erol, ankara a life hastanesi, celalettin peru. Bunlar benim başlangıcta arastirdigim yerler arasında seçim yapabilirsiniz. Biz bahceci bulent erol a gidiyoruz. Tedavisiz tese olmayın sakın herkes şansli olmayabiliyor. Tese son çareniz olsun. Tabi azosperm nedeniniz önemli. Genetik testleri ve hormon degerlerinize baktirin belki tıkanıklık kaynaklıdır ona baktirin.
Biz hala bülent hocadayız. Öncelikle hormon testleri, genetik testler yapıldı eşimde. Ardından ilaç tedavisi başlandı. Şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür biz memnunuzMerhaba canım benim eşimde de azospermi var ve Bülent hocaya başlamayı düşünüyoruz. Nasıl gidiyor süreciniz memnun musunuz doktordan ? Ne gibi işlemler yaptı eşinize. Kusura bakmayın endişeli olduğum için cok soru sordum. Özelden de mesaj atamadım size
Eşimin genetik raporu temiz. Hormon sonuçlarında ise testosteron düşüktü. Daha önce ateş hocaya gittik ateş kadıoğluna klomen hap verdi eşime nisandan beri kullandı. Testosteron yükseldi istenilen seviyeye geldi. 3 sperm testinde 1,2 sperm hücresine rastlandı. Bakalım bülent hoca eşime ne diyecek. Hormonda neye baktı bülent hoca canım?Biz hala bülent hocadayız. Öncelikle hormon testleri, genetik testler yapıldı eşimde. Ardından ilaç tedavisi başlandı. Şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür biz memnunuz
Bülent hoca da klomen vitamin tarzı şeyler veriyor canım. Fsh testesteron falan bakıyorEşimin genetik raporu temiz. Hormon sonuçlarında ise testosteron düşüktü. Daha önce ateş hocaya gittik ateş kadıoğluna klomen hap verdi eşime nisandan beri kullandı. Testosteron yükseldi istenilen seviyeye geldi. 3 sperm testinde 1,2 sperm hücresine rastlandı. Bakalım bülent hoca eşime ne diyecek. Hormonda neye baktı bülent hoca canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?