Azospermi tüp bebek deneyenler

Eşimde ertan cevizci kürleri khllanmaya başlamıştı ay bitmeden gene arıyor yeni ilaç ve para çıkarıyor sizede yaptımı ahnı şeyler acaba nadıl düreç izledinz ne kadar kullandınız
Bize de aynısını yaptı valla ilgiliymiş gibi gözükmeye çalışıyor biz 3 aylık aldık toplam 9ay dolduktan sonra yeniden test yaptık yine sıfır çıktı ertan cevizciye de daha ilaç almayacağımızı ve testin kötü çıktığını söyledik sürekli test yapın diyor zaten

Yok ya kesinlikle ilgili olduğunu düşünmüyorum ben test bile istemedi eşim eski sperm testini atmış ilk başlamada hiç yeni yaprır vs demeden başka bişey sormadan birsürü kutu ilaç çıkardı bir iki aylık dedi sonra bir ay dolmaya yakın 2.aşama diye bidaha ilaç çıkardı daha alamayız bahsetmediniz 2.den dedik karta çekin kartdan bölersiniz vs dedi bir umut işte aldık onuda 11 ilaç oldu günlük sabah öyle akşam bide güya ay sonuna sperm testi verecektik beyefendi gene aramış gene ilaç yollayacakmış bu ne ya anlam veremedim

Olan ilaçları kullanın başka almayın bence ilaçların hepsi bitince bi test yaptırın biz 6 ayda yaptırdığımızda 5 adet çıkmıştı ama yine de bizim için tüp bebek dışında işimize yaramadı

Deyin ki ilaçlar bitmedi bitince test vericez sonra karar vericez alıp almayacağımızı

Deyin ki ilaçlar bitmedi bitince test vericez sonra karar vericez alıp almayacağımızı
Biliyor bitmediğini olanları azltıp yeni ilaçlar göndercem diye oysaki 2.ve en önemli aşama diyodu başka yok dedi şimdide 3.aşama ben 3 aşama dedim diyor yok yani çok daraldım

Şuan tedavi olarak gitmiyoruz ama ertan cevizcinin bitkisel dediği o ilaçları kullanıyor eşim bi umudum yok açıkcası ama aklımızda kalmasın deneyelim bari dedik

Merhaba canım benim eşimde de azospermi var ve Bülent hocaya başlamayı düşünüyoruz. Nasıl gidiyor süreciniz memnun musunuz doktordan ? Ne gibi işlemler yaptı eşinize. Kusura bakmayın endişeli olduğum için cok soru sordum. Özelden de mesaj atamadım size

Biz hala bülent hocadayız. Öncelikle hormon testleri, genetik testler yapıldı eşimde. Ardından ilaç tedavisi başlandı. Şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür biz memnunuz

Biz hala bülent hocadayız. Öncelikle hormon testleri, genetik testler yapıldı eşimde. Ardından ilaç tedavisi başlandı. Şimdilik iyi gidiyoruz çok şükür biz memnunuz
Eşimin genetik raporu temiz. Hormon sonuçlarında ise testosteron düşüktü. Daha önce ateş hocaya gittik ateş kadıoğluna klomen hap verdi eşime nisandan beri kullandı. Testosteron yükseldi istenilen seviyeye geldi. 3 sperm testinde 1,2 sperm hücresine rastlandı. Bakalım bülent hoca eşime ne diyecek. Hormonda neye baktı bülent hoca canım?

Bülent hoca da klomen vitamin tarzı şeyler veriyor canım. Fsh testesteron falan bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…