- Konu Sahibi Kurtlu3lmam
-
Biz de öyleyiz aslında, ben de eşim de öğretmeniz biz de öğle arası ve akşam 5 ten sonra görüşebiliyoruz, evet ,çok şükür hiç bir şeyi yemem demiyor,midesi bulana bulana yiyor bazen,inşallah hem benim hem de onun bu özverisi karşılıksız kalmaz.
merhaba,kısa zamanda çok faydasını gördük demişsin,acaba biraz rakamsal bilgi verebilir misin spermiyogramla ilgili,bizim daha ikinci teste 1 aydan fazla var da....merak içindeyim
ginseng nasil aliniyor ,nerden,bitkisimi cayimi ilacimi?
cevaplarsan cok mutlu olucam
bi turlu anlamadimda?
Merhabalar
Eşime Azospermi teşhisi konuldu.Ginseng,tribulus macunu ve kavun yağı dışındakileri ben de yapıyorum ve kısa zamanda çok faydasını gördük hamdolsun.20 gün arayla yapılan iki testin arasında oldukça fark vardı.Bu arada bilhassa bal,çörekotu,karanfil,tarçın macununun kocalarımız kadar bizlere de çok fazla faydası var.Ben her sabah kendimde bir tatlı kaşığı yiyiyorum.Ayrıca 3-4 parça ceviz içi de ortak yiyeceklerimizden.Hayvansal gıdalar konusunda da sizinle hem fikirim.Beslenme ve yaşam şekli bir bütün çok dikkatli olmak gerekiyor.Rabbim yardımcımız olsun inşaallah.
merhaba arkadasım benım esımde azosperm yazın dıkkatımı cektı faydasını gorduk derken sayıya ulastınız mı tam anlatabılırmısın ve yedırdıgın ıcırdıgın ne varsa yazarmısın ayrıca yenı uyeyım arkadas lıstene eklersen bılgılerınden yararlanmak ısterım
merhaba,ben de tam da böyle bir konu bulup bi akıl alsam diye arıyordum ki karşıma çıktınız hocam.biz meslektaşız,öğretmenim.eşim de öğretmen.biraz da bu sebeple yakın hissettim kendimi size:)) benim eşimde de sperm sayısı oldukça düşük,kayınvalidemin söylediğine göre ateşli bir hastalık geçirmiş çocukken,bu sebeple sperm sayısı oldukça az ve hareketliliği çok düşük.bu tür kür paylaşımlarını merakla takip ediyorum ama boşa((çünkü ne yaparsam yapayım eşime içiremiyorum,yediremiyorum.bizim bi oğlumuz var,beş yaşında(yedi yıllık evliyken ve artık bütüüüüüüün umutlarım tükeneli çooooook olmuşken tamamen mucize olarak girdi hayatımıza).ikinci çocuğu istiyorum özellkle de oğlum için istiyorum,bizden kardeş isteyip duruyor.çok üzülüyorum.diyorum ki belki buradaki arkadaşlarım o üstün kadın zekalarını kullanarak bana bi akıl verirler,napsam da bunları eşime yedirebilsem,içirebilsem.(bu arada şunu belirtmeliyim,mesela keçi boynuzu suyunu hazırlıyorum "soğuk algınlığına falan iyiymiş iç diyorum" bardağa doldurup önüne kadar getiriyorum,hatta ben de içiyorum sırf o içsin diye bir bardak da kendime dolduruyorum ben içiyorum gözünün önünde o inat ediyor,içmiyor.sanırım yakında sperm üreteceğim,bu sudan o kadar içtim ki:))))iri doğranmış inciri zeytinyağına yatırıp iki gün beklettikten sonra ona yedireyim diyorum...yine hüsran yine hüsran...yemiyor ya naparsam yapayım yemiyor.yine heves etsin diye oğlumla ben yiyoruz o yemiyor.bunları niye yaptığımı bilmiyor çünkü bilse çok kızar bana.tedavi olmayı gurur meselesi yapıyor.yıllar önce de doktora gitmeyi bile kabul etmemişti.lafı çok uzattım azcık içimi dökeyim dedim:))benimle aynı durumda olup da bi çözüm bulan varsa bana da bi akıl versin nolur,çözüm yollarınızı benimle paylaşın.
ginseng nasil aliniyor ,nerden,bitkisimi cayimi ilacimi?
cevaplarsan cok mutlu olucam
bi turlu anlamadimda?
Merhaba aktif misiniz acaba size soruların olacaktıTabii vereyim:
İlk spermiyogramda sperm sayısı 2 milyon çıkarken ,2.testte bu sayı 34 milyona çıktı.Yine toplam sperm sayısında da oynama olmuş ve 4 milyon olan ilk test 2.de 95.2 şeklinde belirlenmiş.
1.spermiogram da hareket % 5 hatta doktorun deyimiyle tüp bebek yapmak için bile gerekli atışları yapabilecek hareketli /yeterli sperm yokken (bu yüzden hareket durumu incelenememişti ) ikincide :
Hareketsiz % 46
Yerinde hareketli % 14
Yavaş ileri hareketli %22
Hızlı ileri hareketli %18
Bu değişmeler 20 gün zarfında oldu hamdolsun.Keçi boynuzu kürü 3 ay sürdüğü için bir daha ki testi ocak ayı gibi yaptırmayı düşünüyoruz ki durumumuz daha da bir netlik kazansın.Bu süre zarfında doğal yollarla hamilelik olmazsa ya da spermin durumu istenilen kıvama gelemezse o zaman tüp bebeği düşüneceğiz sanırım.Zira yaş berkemale eriyor artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?