• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azospermi yaşayanlar 2026

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Geçen hafta kontrol için gittik ve vücuttaki o blok kırılmış. Sd2 den sd3 e terfi ettik :) son 1 basamak kaldı. Şu an 11 basamaktan 10.dayız. ilaçlara aynen devam.

Gulgul37 gözünüz aydın çıkış haberlerinizi de bekliyoruz :) değerlerinizi tekrar bir hatırlatabilir misiniz bize nasıll başlamıştınız ne kadar süre geçti ?

Canım hormonlarımız ve ultrason bulgularımız normaldi. Genetiklerde temiz çıkmıştı.. 45 günlük tedaviye başladıktan sonra hormon değerlerimiz 3e katladı ve vücut sd2 aşamasındaki bloğu kırarak sd3 oldu. Bu bizi baya mutlu etti. Şimdi yeniden aynı ilaçlar ile devam ediyoruz ve yaklaşık 40 gün sonra yeniden test vereceğiz. Umudumuz tam. Hastanede birçok kişiyle sohbet etme imkanımız oldu, en umutsuz vakalardan bile çıkış yapıldı ve donduruldu :) hatta biri eşinin 3. Tese sinde sperm bulunup gebe kalmıştı

Şunu görmüş oldum ki; erkeklerden kaynaklı problem genellikle çözülebiliyormuş. Azfa yada azfb gibi ağır genetik eksiklik harici.
Bizim de son birkaç günümüz kaldı. Yeniden a lifeye gidip durumumuza bakacağız
Merhaba Mesut hocaya mı gidiyorsunuz ne seviyedesiniz ?

Sd4 aşamasına geldik bugün itibariyle. Allah herkese nasip etsin

Merhaba herkese, bebeğimi kucağıma alınca buraya yazmaya söz vermiştim kendime. Çok şükür o günleri gördük. Çocuk isteğimiz olduktan sonra kontrole gittiğimizde eşimin sonuçlarında sıkıntılar olduğunu gördük. Normal yolla bebek sahibi olamayacağımız söylendi. Endişe dolu günlerdi. Sonrasında tedaviye başladık. Benim opu günümde eşim de mikro tese ameliyatı oldu çok şükür sperm bulundu ve 5 tüp donduruldu. Biz çok şanslıydık ilk transferimizde başarılı sonuç aldık. Şimdi bebeğimiz karşımda uyuyor. Bunları buraya yazıyorum çünkü birilerine umut olursa çok sevinirim. Zamanında bana da çok iyi gelen mesajlar olmuştu çünkü. Diyeceğim o ki azospermi zor bir yolculuk da olsa asla imkansız değil. Asla umudunuzu yitirmeyin. Umarım herkesin bu durumdaki yolculuğu kolaylıkla güzellikle sonuçlanır. Dualarım sizlerle🫶

🥲🥲🥲🥹🥹 Allah hepinize sağlıkla mutlulukla bir ömür boyu nasip etsin inşallah canım çok mutlu oldum. Böyle şeyler çok etkiliyor insanı. İyi ki varsınız.

Merhabalar çok sevindim Allah evladınızla sağlıklı güzel günler nasip etsin ❤️ eşinizin değerleri nasıldı , ameliyatı nerde oldunuz

Back
X