CANIM DR DEĞİŞTİRSENİZ VARKEN YOK OLMASI NE BİLEYİM DR.CELALETTİN PERU YA Bİ GÖRÜNSENİZ BİZ DE KAAN AYDOSA GİTTİK VE ENSON BİZE DE AMELİYAT DİYİNCE VAZGEÇTİK C.HOCADA TEDAVİYE DEVAM EDİYORUZ BİZİM Bİ ÇIKIŞ OLUYO Bİ OLMUYO
bazen çok uzun ve yorucu süreç olabiliyo mesela benim 12 sene oldu ve hala umudumu kaybetmiyorum adetimin 2.günü ankara centrum a gidicez biz de bu ay bakalım bizim grade 4 şuan bundan sonraki evre çıkış dediler bekliyoruz bakalım olmadı rosi tekniğini düşünüyoruz ilk rosi tekniğini de centrum merkezi yaptı bu gittiğimizde onu da ayrıntılı bilgi almak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bize ve isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsinBuğra buyrukcu da kök hücre tedavisi gördük
Çok ta umutluyduk sonuç kötü gelince üzüldük biraz toapralanalim maddi manevi yorulduk dinlenelim de bakalım teşekkür ederim
Merhababazen çok uzun ve yorucu süreç olabiliyo mesela benim 12 sene oldu ve hala umudumu kaybetmiyorum adetimin 2.günü ankara centrum a gidicez biz de bu ay bakalım bizim grade 4 şuan bundan sonraki evre çıkış dediler bekliyoruz bakalım olmadı rosi tekniğini düşünüyoruz ilk rosi tekniğini de centrum merkezi yaptı bu gittiğimizde onu da ayrıntılı bilgi almak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bize ve isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin
Doktoru ilk defa duydum.tercih etmenize ne sebep oldu?Tese yi Medicana da olacati sonuc kötü geldi vazgeçtik