• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

B-FİT'e giden var mı?

towerin

boy :1.70 kilo:71,5 hedef:60
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
439
Puanlar
333
iyi akşamlar kızlar..aranızda b-fite gidip memnun kalan var mı.. şimdiye kadar ne denediysem olmadı..basenlerim almış başını gidiyor 110 cm :( oldular..evde kalırsam daha da genişlicek gibi..üzüntüden sıkıntıdan yiyorum :( otobüsle 45 dakiaklık bir mesafe var b-fit le ..uzak anlayacağınız..ama evde kalırsam da durmadan yicem..karar veremedimm..nolurrr yardımmmmmmm edin...bir fikir verinnn.

Konu ilgili bölüme taşınıştır . Bilginize...

Canımm bende başlamak istiorum. 30 mayısta yazmışsın. Başladın mı bfite sen? Başladıysan izlenimlerin çok önemliii. Lütfen cvp ver :( towerin towerin

Canımm bende başlamak istiorum. 30 mayısta yazmışsın. Başladın mı bfite sen? Başladıysan izlenimlerin çok önemliii. Lütfen cvp ver :KK43: towerin towerin

yok cnm başlamadım.. evime çok uzak o yüzden.. onun yerine bi spor salonuna yazılacam..bakalım artık sonuç nolcak

canım ben gittim bfite çok memnun kaldım özellikle sıkılaşmak istiyosan biçilmiş kaftan birde baya ilgileniyolar

Back
X