- Konu Sahibi derinsular
Dr yokmuş soramadım 120,8 kaç haftalık ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adrt tarihim bugündüHayırlı olsun daha çok yeni annesi 3 ya da 4 haftalik adetin gecikti mi
Hayırlı olsuunDr yokmuş soramadım 120,8 kaç haftalık ediyor
inşallah yolunda gider keseyi görmeden hamile olduğuma inanmıcam galibaBen de salı gideceğim aynı hemen hemen demekki umarım herşey yolunda gider sağlıkla
Kaçıncı haftada ultrasonla bakılıyorBende 120yle öğrenmiştim 3 haftalıktı
5. Haftada karından ultrasonla keseyi gormustukKaçıncı haftada ultrasonla bakılıyor
Değeriniz kaç çıktı benim 179 sanırım artış azHayırlı olsuunikimizin hemen hemen aynı bende cuma günü adetimin ilk gününde kan testi yaptım 106 çıktı ama doktor olmadığı için bakamadım.bende pazartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım
![]()
değerim 179 olmuş acaba dış gebelikmiBende 120yle öğrenmiştim 3 haftalıktı
Kaç gün arayla ?Değer
değerim 179 olmuş acaba dış gebelikmi
Ben pazartesi yaptirdim bidaha 106ydi 460 olmuş korkma bence bazen yavaş artış olabiliyormus yinede buhafta bidaha yaptir istersen inşallah aksi bi durum olmaz.Değer
değerim 179 olmuş acaba dış gebelikmi
son adetinin ilk gününden itibaren kaç hafta geçtiyse o kadarlık.Dr yokmuş soramadım 120,8 kaç haftalık ediyor
benimde adet gectikten ucuncu gun yptm 110.8 cikti deger dusukmu canim seninki ykseldi miDr yokmuş soramadım 120,8 kaç haftalık ediyor
canim benimde deger adet gectikten ucgun sonra 110.8 cikti deger kotu muBen pazartesi yaptirdim bidaha 106ydi 460 olmuş korkma bence bazen yavaş artış olabiliyormus yinede buhafta bidaha yaptir istersen inşallah aksi bi durum olmaz.
Kötü değil canım belki geç döllenme olduğu için değer böyledir sen içini rahat tut bidaha test yaptır yüksek sonucu görürsün inşallahcanim benimde deger adet gectikten ucgun sonra 110.8 cikti deger kotu mu
Canim cok korkuyorum ben idrardada cift cizgi gordum kanda da boyle yarin gidecem doktora adet gectikten sonra 8 gun oluyor boyle dusuk oluyor mu ki gec dollenme olunca beta hgcler su an ne kadarlik oluyorKötü değil canım belki geç döllenme olduğu için değer böyledir sen içini rahat tut bidaha test yaptır yüksek sonucu görürsün inşallah![]()