B hcg 13.40 olanlar

Buse0911

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
53
14
3
32
Kizlar aranizda yeniyim ama burasi bana baya yardimci oldu. Sabah test yaptm bir cizgi hafif silik sonra kan verdim 13.40 bu degerle gebe kalan var mi adetime 4 gun var

Canım daha adetine o kadar gün varken değerin 13,40 ise gayet güzel, inşallah sağlıkla ilerler, 2 gün sonra yine kan ver inşallah güzelce artar
Canım cok saol bende ole dusundum insaAllah olede oluyodur. Meraktan yazdm ama kimsenin bu rakamlarda cikmamamis sanirim googleda bile yok

Canım cok saol bende ole dusundum insaAllah olede oluyodur. Meraktan yazdm ama kimsenin bu rakamlarda cikmamamis sanirim googleda bile yok
Daha yeni forumdan 2 arkadaşımın bu değerlere yakın çıktı biri 15 biri 18 di sanırım, merak etme canım inşallah güzelce yükselir

Kizlar aranizda yeniyim ama burasi bana baya yardimci oldu. Sabah test yaptm bir cizgi hafif silik sonra kan verdim 13.40 bu degerle gebe kalan var mi adetime 4 gun var

Iyi değerin iki gün sonra 40 lara gelir sağlıklı gebelikse inşallah sağlıcakla devam eder

Bende adete 4 gun kala yaptım 14,25 gibi bisey çıktı kimyasal heralde birkac gune adet olurum dedim. Sonra adetim 2 gun geçince tekrar kan verdim 290lardaydı suan 8
Haftalık hamileyim umarim vardır sendede

reglden once 18idi. 2gun sonra 95e yukseldi. simdi 3aylik oldu kucagimda
degeriniz kat kat artsin insallah

Bende adete 4 gun kala yaptım 14,25 gibi bisey çıktı kimyasal heralde birkac gune adet olurum dedim. Sonra adetim 2 gun geçince tekrar kan verdim 290lardaydı suan 8
Canm insaAllah dedgin gbidir. Sende saglik sihatle kucagina al insaAllah melegini

Bende adetnolacakmisim gbi sanci var sendede oluyormuydu canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…