Canım cok saol bende ole dusundum insaAllah olede oluyodur. Meraktan yazdm ama kimsenin bu rakamlarda cikmamamis sanirim googleda bile yokCanım daha adetine o kadar gün varken değerin 13,40 ise gayet güzel, inşallah sağlıkla ilerler, 2 gün sonra yine kan ver inşallah güzelce artar
Evet 5in ustu pozitif ama yuksek bi deger olmadgi icin dusme sansi var5 in üstü pozitif sonuç veriyor diye biliyorum hayırlı olsun
Daha yeni forumdan 2 arkadaşımın bu değerlere yakın çıktı biri 15 biri 18 di sanırım, merak etme canım inşallah güzelce yükselirCanım cok saol bende ole dusundum insaAllah olede oluyodur. Meraktan yazdm ama kimsenin bu rakamlarda cikmamamis sanirim googleda bile yok
InsaAllah cnm. Senn var mi tecrübenDaha yeni forumdan 2 arkadaşımın bu değerlere yakın çıktı biri 15 biri 18 di sanırım, merak etme canım inşallah güzelce yükselir ❤
InsaAllah cnm. Senn var mi tecrüben
Kizlar aranizda yeniyim ama burasi bana baya yardimci oldu. Sabah test yaptm bir cizgi hafif silik sonra kan verdim 13.40 bu degerle gebe kalan var mi adetime 4 gun var
InsaAllah canmIyi değerin iki gün sonra 40 lara gelir sağlıklı gebelikse inşallah sağlıcakla devam eder
Sesli güldümah keşke canım, deniyoruz tutarsa inşallah, ama bu esnada çok konu okudum burada, baya 10 çocuk doğurmuşum gibi tecrübelendim yani
Allahim tez vakitte sanada isteyen herkezede nasip etsin insaAllah❣ah keşke canım, deniyoruz tutarsa inşallah, ama bu esnada çok konu okudum burada, baya 10 çocuk doğurmuşum gibi tecrübelendim yani
Kizlar aranizda yeniyim ama burasi bana baya yardimci oldu. Sabah test yaptm bir cizgi hafif silik sonra kan verdim 13.40 bu degerle gebe kalan var mi adetime 4 gun var
Canm insaAllah dedgin gbidir. Sende saglik sihatle kucagina al insaAllah meleginiBende adete 4 gun kala yaptım 14,25 gibi bisey çıktı kimyasal heralde birkac gune adet olurum dedim. Sonra adetim 2 gun geçince tekrar kan verdim 290lardaydı suan 8
Haftalık hamileyim umarim vardır sendede
Amiiin insaAllah canm Allah saglik sihat versin sizede insaAllahreglden once 18idi. 2gun sonra 95e yukseldi. simdi 3aylik oldu kucagimda
degeriniz kat kat artsin insallah
Bende adetnolacakmisim gbi sanci var sendede oluyormuydu canmBende adete 4 gun kala yaptım 14,25 gibi bisey çıktı kimyasal heralde birkac gune adet olurum dedim. Sonra adetim 2 gun geçince tekrar kan verdim 290lardaydı suan 8
Haftalık hamileyim umarim vardır sendede
Bende adetnolacakmisim gbi sanci var sendede oluyormuydu canm
31 aksami verdim kan bugun mu veriyim yarinmi canm senceEvet sancı vede akıntı, kan vereli 2 gun olduysa tekrar ver icin rahatlasın
bugün kan verin gün aşırı verirseniz hesaplaması kolay olur gün aşırı en az %60 artmış olması gerekiyor tavsiye edilen 2 katına çıkması31 aksami verdim kan bugun mu veriyim yarinmi canm sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?