Tamamdir t ederim. Bir kac birsry okudum kafam iyice bulandi zaten dis gebelik kimsayasal gebelik gbi canm sıkıldı epey. Ne zor bi sürecmisbugün kan verin gün aşırı verirseniz hesaplaması kolay olur gün aşırı en az %60 artmış olması gerekiyor tavsiye edilen 2 katına çıkması
Kizlar yaptirdim sonuc 34.68 ciktibugün kan verin gün aşırı verirseniz hesaplaması kolay olur gün aşırı en az %60 artmış olması gerekiyor tavsiye edilen 2 katına çıkması
31 aksami verdim kan bugun mu veriyim yarinmi canm sence
Kizlar yaptirdim sonuc 34.68 cikti
Cok saol cnm insaAllah isteyen herkeze nasip olur insaAllah degerlerim duzgun bir sekilde artarHayırlı olsun canım cok sevindim
Insallah birkac gun sonra arzu edersen tekrardan yap 100lü rakamları görürsün belki icin daha rahat ederCok saol cnm insaAllah isteyen herkeze nasip olur insaAllah degerlerim duzgun bir sekilde artar
Benim 12ydi canimCanım cok saol bende ole dusundum insaAllah olede oluyodur. Meraktan yazdm ama kimsenin bu rakamlarda cikmamamis sanirim googleda bile yok
Kizlar aranizda yeniyim ama burasi bana baya yardimci oldu. Sabah test yaptm bir cizgi hafif silik sonra kan verdim 13.40 bu degerle gebe kalan var mi adetime 4 gun var
Canm doktara attm gebesin dedi sali kontrole cagrdi❤Benim 12ydi canim14haftaligiz su an hayırlı olsun inşallah
Cok sevindim canim. Saglikla kucagina al insallahCanm doktara attm gebesin dedi sali kontrole cagrdi❤
Cok saol canm amin Rabbim isteyen her ama herkeze nasip etsin insaAllah. Ama tabi yuksek degerleri görmeden hala bi tuafim ne bilim yaCok sevindim canim. Saglikla kucagina al insallah
Amiinn amin insallahCok saol canm amin Rabbim isteyen her ama herkeze nasip etsin insaAllah. Ama tabi yuksek degerleri görmeden hala bi tuafim ne bilim ya
Bugunkü degirimde 62.2 cikmis nasil degerlendiriyorsunuzTamamdir t ederim. Bir kac birsry okudum kafam iyice bulandi zaten dis gebelik kimsayasal gebelik gbi canm sıkıldı epey. Ne zor bi sürecmis
Canm bugun yaptim tekrr 62.2 cikmis ne diorsunAmiinn amin insallahGorursun canim 1 gunde bile deger fark ediyor
Bugunki degerimde 62.2 cikti cnmAmiinn amin insallahGorursun canim 1 gunde bile deger fark ediyor
Şuan hamilemisiniz ?Bugunki degerimde 62.2 cikti cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?