Tebrikler gebesinizonemli olan degerindusuklugu yikseklig degil iki gunde bir iki katina ulasmis olmasi bir arkadasimizin adeti 10 gun gecmesine ragmen degeri 17cikmisti hamd olsun saglikli bir bebek dunyaya getirdi dr un dedigune takilmayinKizlar merhaba.. adetim gecikti test yaptim çok silik çıktı.. demin acilde kan testi yaptirdim beta hcg 51.6 cikti fakat acildeki doktor dusuk bi deger filan dedi korktum acikcasi biraz 7 8 aydir ugrasiyorduk bi sorun mu vardir ?
Tebrikler gebesinizonemli olan degerindusuklugu yikseklig degil iki gunde bir iki katina ulasmis olmasi bir arkadasimizin adeti 10 gun gecmesine ragmen degeri 17cikmisti hamd olsun saglikli bir bebek dunyaya getirdi dr un dedigune takilmayin
Bende cok sevindum inanin 7 8 ayda her adet olustaki psikolojiyi iyi bilirim hersey yolunda sakin ha olumsiz dusunmeyin iki uc gun sonra yeniden testinizi tekrarlarsaniz ikikatina ulastiysa hersey yolundadir rabbim kucaginizada nasip etsin insallahTesekkur ederim icimi rahatlattin ya 7 8 aydir deniyorduk cok mutluyum suan..
AminnnnnInsallah ya cok sagol valla allahim izin verirse ilk gebeligimi yasayip bebegimi kucagima alcam allahim isteyen herkese nasip etsin insallah
Hayirli olsun. Allahim tamamina erdirsin ve saglikla kucagina versin.
Benim degerim de 6 gun gectigi halde 68 di. Degere takilma. Ama ihmal de etme. Cogununki bu kadar dusik olmuyor cunku. Ben de korkmustum. Ama suan 7 aylik saglikli bir bebegim vr cok sukur.
Allahim isteyen herkese tattirsin.
Arkadaşlar benim de transferden 12 gün sonraki değerim 11.93, 13. Gün 26, 14. Gün 12, 16. Gün 27, 18. Gün 82,2, 20. Gün 200 şeklinde. Günüme göre düşük mü değerlerim. Bu konuda tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Çok endişeliyim.
Öğrendinmi peki cinsiyeti ? 2-3 haftaya belli olur heycanlıbenim ilk değer 9 falandıseninki gayet iyi bence bol bol dinlen çok ayakta kalma iki gün sonrada kadın doğuma git :) her şey yolunda inşallah :)
12. haftanın başında giitim doktora şimdi belli değil dedi üç hafta sonra kontrole gel söylim dediÖğrendinmi peki cinsiyeti ? 2-3 haftaya belli olur heycanlı
Ultrason fotoğrafın var mı canım ? Rüyanda falandamı görmedin ??12. haftanın başında giitim doktora şimdi belli değil dedi üç hafta sonra kontrole gel söylim dediherkes bana kız olacak diyor ama ben hiçbişi hissetmiyorum
yok bir sürü rüya görüyorum ona dair bişi görmedimUltrason fotoğrafın var mı canım ? Rüyanda falandamı görmedin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?