B-hcg 51.6

Ben hamileligimi ogrendigim gun adet gunumde ve hcg degerim 68 di.bence gayet iyi degeriniz

Degilmis işte canim.. malesef bayramdan sonra dusuk gerçekleşti doktor dedi kese filn yok ben 3 4 gune adetinin gelcegini saniyorum dedi dusuk olcak buyuk ihtimal korkma dedi dedigi gibide oldu malesef..

3 4 hagta sonra yükselmez dimi?
Yukselmesi gerekir surwkli artan bi yukselis olmasi gerekiyor.. bnm ilk baktigimda 59.1 di sonra 61.2 mi ne oldu.. doktora gittim muayeneye bisi gozukmedigini soyledi dusuk olcak buyuk ihtimal dedi inanmadim ayni gun test yaptirdim aksam deferim gerilemişti aglaya aglaya eve geldim iyi kaza filn yapmadim araba surerken ona dua ediyorum ben ama nerdeyse sinirimden direksiyonu kiriyordum.. 7 aydir deniyoruz artik 10.ayimizi bitirdik denemede 11.ayomiza giriyoruz allahdan umut kesilmez..

Birde yeni hamis kalan kardeslerim canlarim birsey soylucem..
1. Tavuk yemeyin
2. Haslanmis ve kozde dahi olsa misirdan uzak durun
3. Cok fazla sekerli yiyecekler tuketmeyin (tatli,seker, vs.) Uzqk durun uzulmek istemiyorsanız lifli yiyeceklerle beslenmeye calisin

Degilmis işte canim.. malesef bayramdan sonra dusuk gerçekleşti doktor dedi kese filn yok ben 3 4 gune adetinin gelcegini saniyorum dedi dusuk olcak buyuk ihtimal korkma dedi dedigi gibide oldu malesef..
Olsun saglik olsun sikmayin caninizi.demek dogru zaman ve hayirlisi degilmis.rabbim gonlune gore hayirli zamanda ve hayirliysa versin insallah.

Olsun saglik olsun sikmayin caninizi.demek dogru zaman ve hayirlisi degilmis.rabbim gonlune gore hayirli zamanda ve hayirliysa versin insallah.
Valla oyle hayirli yicek ekmegi alacagi hava varsa zipalsakda atlasakda horon da tepsek romanda oynasak geliyor dunyaya.. bnm arkadasim nisanimda hamileymis 2 aylik kiz hem horonlarda hemde roman havalarinda 2 dk oturmadi.. simdi 1 yasina girecek kizi var..olunca oluyor iste..

Aynen oyle sagliksiz gebelegi vucut atiyo diyolar.gebelik ilerleyip bebege alistiktan sonra bisey olmasindansa basindan olmasi belki daha hafif aci yasatiyo.zaman gevtikce baglaniyosun cunku bebege

Aynen oyle sagliksiz gebelegi vucut atiyo diyolar.gebelik ilerleyip bebege alistiktan sonra bisey olmasindansa basindan olmasi belki daha hafif aci yasatiyo.zaman gevtikce baglaniyosun cunku bebege

Inan bana zaman gecmesine gerek yok o kan testini yaltiriyon ya... 1.5 2 saatde bekliyorsun so ucun cikmasini. Sonra cikiyo bi bakiyon 0 0.5 cikan sonuc geliyo sana 60.kusurle o an sahipleniyorsun onu.. ama sonrasi genelde ya huzun oluyor yada mutluluk

Sikmayin caninizi demek hayirlisi boyleymis.insallah hayirli zamanda rabbim icine mucizeni kondurur

Geçmiş olsun canım... Bak bizim bi topikten arkadaşımız 2 kızı var bi de erkek olsun diye çabalıyordu ve tuttu gebe kaldı ... 15-16 hafta çok iyi değerleri güzel gitti tamda cinsiyet öğrenecekti ki olmadı bebeği aldılar almak zorunda kaldılar ... Daha önce de bi düşüğü olmuş hissedyordum erkekti diyor ... Ama erkek bebekleri sağlıksız oluyor onda demek ki yani üzülme olacağı varsa oluyor ... eelliifFB

Doğrudur canim sagliksiz olani bazen vucut kendi atabiliyormus.. hayirlisi ya allah buyuk o bilir halimizi..

Merhaba ben aranıza yeni katıldım ve msj da nerden atıcam bulamadım. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ben 20-11-2016 da adet oldum. 2 si ve 4 de eşimle birlikte olduk ve ben adet olmadım. Hesabıma göre 10 gün gecmis adeti test aldım çok silik çıktı ikinci cizgive bugün kan testi yaptırdım. 45.8 cikti doktor hamilelik var ama sağlıklı bir gebelik olmayabilir dedi düşük yapabilirsin dedi cuma yine gel dedi size kötü bişey varmidir

Canim degeri takma kafana, ben yurtdsindayim adetimin 5.ci gunu degerim 94,33 cikmisti.Bidaha degere falan bakilmadi.Dr 15 gunlik daha dedi.20 gun snra gttim hem keseyi, hem bebegi grduk cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…