Ben hamileligimi ogrendigim gun adet gunumde ve hcg degerim 68 di.bence gayet iyi degeriniz
Yukselmesi gerekir surwkli artan bi yukselis olmasi gerekiyor.. bnm ilk baktigimda 59.1 di sonra 61.2 mi ne oldu.. doktora gittim muayeneye bisi gozukmedigini soyledi dusuk olcak buyuk ihtimal dedi inanmadim ayni gun test yaptirdim aksam deferim gerilemişti aglaya aglaya eve geldim iyi kaza filn yapmadim araba surerken ona dua ediyorum ben ama nerdeyse sinirimden direksiyonu kiriyordum.. 7 aydir deniyoruz artik 10.ayimizi bitirdik denemede 11.ayomiza giriyoruz allahdan umut kesilmez..3 4 hagta sonra yükselmez dimi?
Olsun saglik olsun sikmayin caninizi.demek dogru zaman ve hayirlisi degilmis.rabbim gonlune gore hayirli zamanda ve hayirliysa versin insallah.Degilmis işte canim.. malesef bayramdan sonra dusuk gerçekleşti doktor dedi kese filn yok ben 3 4 gune adetinin gelcegini saniyorum dedi dusuk olcak buyuk ihtimal korkma dedi dedigi gibide oldu malesef..
Valla oyle hayirli yicek ekmegi alacagi hava varsa zipalsakda atlasakda horon da tepsek romanda oynasak geliyor dunyaya.. bnm arkadasim nisanimda hamileymis 2 aylik kiz hem horonlarda hemde roman havalarinda 2 dk oturmadi.. simdi 1 yasina girecek kizi var..olunca oluyor iste..Olsun saglik olsun sikmayin caninizi.demek dogru zaman ve hayirlisi degilmis.rabbim gonlune gore hayirli zamanda ve hayirliysa versin insallah.
Aynen oyle sagliksiz gebelegi vucut atiyo diyolar.gebelik ilerleyip bebege alistiktan sonra bisey olmasindansa basindan olmasi belki daha hafif aci yasatiyo.zaman gevtikce baglaniyosun cunku bebegeValla oyle hayirli yicek ekmegi alacagi hava varsa zipalsakda atlasakda horon da tepsek romanda oynasak geliyor dunyaya.. bnm arkadasim nisanimda hamileymis 2 aylik kiz hem horonlarda hemde roman havalarinda 2 dk oturmadi.. simdi 1 yasina girecek kizi var..olunca oluyor iste..
Aynen oyle sagliksiz gebelegi vucut atiyo diyolar.gebelik ilerleyip bebege alistiktan sonra bisey olmasindansa basindan olmasi belki daha hafif aci yasatiyo.zaman gevtikce baglaniyosun cunku bebege
benim düzenli bir adet döngüm yoktu adetim bir hafta gecikmişti birde kistim vardı.ben adet sökücü yazsın diye gitmiştim.alttan baktı rahim kalınlaşmış birde bi kese mi ne görmüştü dış gebelik olabilir mi dedi.tahlil verdim 9 çıktı iki gün sonra 41 iki gün sonra 82 bir hAFTA SONRA 1453 çıkmıştı :)[/QUO
Çok normal canim.. tam.ideal simdi 2 gunde bir bu sayinin 2 kati artis gostermesi lazim..insallah sagliklica kucagina alirsin bebisini darisi bizim.basimiza dua et bizlerede nolurKızlar merhaba benim bat 2gün geçtiğinde test yaptırdım ve beta hcg 563cıktı sizce normalmi
Sikmayin caninizi demek hayirlisi boyleymis.insallah hayirli zamanda rabbim icine mucizeni kondururInan bana zaman gecmesine gerek yok o kan testini yaltiriyon ya... 1.5 2 saatde bekliyorsun so ucun cikmasini. Sonra cikiyo bi bakiyon 0 0.5 cikan sonuc geliyo sana 60.kusurle o an sahipleniyorsun onu.. ama sonrasi genelde ya huzun oluyor yada mutluluk
Insallah canim.. sen hamis misin ?Sikmayin caninizi demek hayirlisi boyleymis.insallah hayirli zamanda rabbim icine mucizeni kondurur
Geçmiş olsun canım... Bak bizim bi topikten arkadaşımız 2 kızı var bi de erkek olsun diye çabalıyordu ve tuttu gebe kaldı ... 15-16 hafta çok iyi değerleri güzel gitti tamda cinsiyet öğrenecekti ki olmadı bebeği aldılar almak zorunda kaldılar ... Daha önce de bi düşüğü olmuş hissedyordum erkekti diyor ... Ama erkek bebekleri sağlıksız oluyor onda demek ki yani üzülme olacağı varsa oluyor ...eelliifFB
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?