B-hcg 51.6

benim ilk değer 9 falandı seninki gayet iyi bence bol bol dinlen çok ayakta kalma iki gün sonrada kadın doğuma git :) her şey yolunda inşallah :)
Canım günün geçmişmiydi 9 çıktı sonra artışların nasıldı ?

Canım günün geçmişmiydi 9 çıktı sonra artışların nasıldı ?
benim düzenli bir adet döngüm yoktu adetim bir hafta gecikmişti birde kistim vardı.ben adet sökücü yazsın diye gitmiştim.alttan baktı rahim kalınlaşmış birde bi kese mi ne görmüştü dış gebelik olabilir mi dedi.tahlil verdim 9 çıktı iki gün sonra 41 iki gün sonra 82 bir hAFTA SONRA 1453 çıkmıştı :)

Ya benim değerim günüme göre düşük sanki ama önemli olan artması diyorlar ne diyosunuz
bencede artışı önemli sıkıntı yoktur inşallah sende kendini rahat bırak acildeki doktor kadın doğumcu değildi herhalde

hayırlı olsun gebesiniz bundan sonra arkadaşlarımında dediği gibi artış önemli olan rabbim gönlünüze göre hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah tebrikler

Kizlar merhaba.. adetim gecikti test yaptim çok silik çıktı.. demin acilde kan testi yaptirdim beta hcg 51.6 cikti fakat acildeki doktor dusuk bi deger filan dedi korktum acikcasi biraz 7 8 aydir ugrasiyorduk bi sorun mu vardir ?
Ben hamileligimi ogrendigim gun adet gunumde ve hcg degerim 68 di.bence gayet iyi degeriniz

Arkadaşlar döllenmeden hemen sonra hcg artarmı yoksa durup durup sonramı artar?

Bugün doktorumla telefonda görüştüm baştaki o düşüş, tutarsızlık olumsuz düşündürüyor dedi kızlar çok korkuyorum dış gebelik olabilir mi benim gibi değerleri düşüp yükselen var mı? Değerlerim sırasıyla 12. Gün 11.93, 13. Gün 26, 14. Gün 12, 16. Gün 27, 18. Gün 82,2, 20. Gün 200? Kimyasal yada dış gebelik olabilir mi çok endişeliyim

Yok canım dua et bol bol iyi olur inşallah

önemli olan yükselmesi canım gitgide yükselmiş işte

En bastaki yükselip düşmesinden dolayı öyle söyledi. Dış gebelikte böyle mi oluyor bilgisi olan var mı

Canım yanlış sordum kusura bakma şu açıdan dedim 3 hafta bekleyip bekleyip sonradan yeni yeni artış göstermesi olurmu ?
Zaten 3 4 hsfta spnra hcg kana katisir ve kanda dusuk oranda yeni yeni belli eder kendini canim yani dollenmeden tahmini 3 hafta sonra hcg kanda yeni yeni olusmaya artmaya baslar

Malesef canlar benim dusukle sonuclandi bayağ psikolojim bozuldu girmedim giremedim ramazan ayindan beri elim varmadi bi turlu.. ama topladim kendimi son surat calismalara tekrar devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…