Bak canım bu fotoları bizim topiğe at erkek bebek isteyenler topiği seni orda etiketleyimyok bir sürü rüya görüyorum ona dair bişi görmedim
etiketle bakalım:)Bak canım bu fotoları bizim topiğe at erkek bebek isteyenler topiği seni orda etiketleyim
Canım günün geçmişmiydi 9 çıktı sonra artışların nasıldı ?benim ilk değer 9 falandıseninki gayet iyi bence bol bol dinlen çok ayakta kalma iki gün sonrada kadın doğuma git :) her şey yolunda inşallah :)
benim düzenli bir adet döngüm yoktu adetim bir hafta gecikmişti birde kistim vardı.ben adet sökücü yazsın diye gitmiştim.alttan baktı rahim kalınlaşmış birde bi kese mi ne görmüştü dış gebelik olabilir mi dedi.tahlil verdim 9 çıktı iki gün sonra 41 iki gün sonra 82 bir hAFTA SONRA 1453 çıkmıştı :)Canım günün geçmişmiydi 9 çıktı sonra artışların nasıldı ?
bencede artışı önemli sıkıntı yoktur inşallah sende kendini rahat bırak acildeki doktor kadın doğumcu değildi herhaldeYa benim değerim günüme göre düşük sanki ama önemli olan artması diyorlar ne diyosunuz
Ben hamileligimi ogrendigim gun adet gunumde ve hcg degerim 68 di.bence gayet iyi degerinizKizlar merhaba.. adetim gecikti test yaptim çok silik çıktı.. demin acilde kan testi yaptirdim beta hcg 51.6 cikti fakat acildeki doktor dusuk bi deger filan dedi korktum acikcasi biraz 7 8 aydir ugrasiyorduk bi sorun mu vardir ?
10 yada 12 gun sonra rahme yerlesinnce artmaya baslarArkadaşlar döllenmeden hemen sonra hcg artarmı yoksa durup durup sonramı artar?
3 4 hagta sonra yükselmez dimi?10 yada 12 gun sonra rahme yerlesinnce artmaya baslar
Dollenme olduktan 3 4 hafta sonra tabiki yukselir ki zaten bu sizin adet doneminize denk gelir.3 4 hagta sonra yükselmez dimi?
Yok canım dua et bol bol iyi olur inşallahBugün doktorumla telefonda görüştüm baştaki o düşüş, tutarsızlık olumsuz düşündürüyor dedi kızlar çok korkuyorum dış gebelik olabilir mi benim gibi değerleri düşüp yükselen var mı? Değerlerim sırasıyla 12. Gün 11.93, 13. Gün 26, 14. Gün 12, 16. Gün 27, 18. Gün 82,2, 20. Gün 200? Kimyasal yada dış gebelik olabilir mi çok endişeliyim
önemli olan yükselmesi canım gitgide yükselmiş işteArkadaşlar benim de transferden 12 gün sonraki değerim 11.93, 13. Gün 26, 14. Gün 12, 16. Gün 27, 18. Gün 82,2, 20. Gün 200 şeklinde. Günüme göre düşük mü değerlerim. Bu konuda tecrübesi olanlar cevaplarsa çok sevinirim. Çok endişeliyim.
Canım yanlış sordum kusura bakma şu açıdan dedim 3 hafta bekleyip bekleyip sonradan yeni yeni artış göstermesi olurmu ?Dollenme olduktan 3 4 hafta sonra tabiki yukselir ki zaten bu sizin adet doneminize denk gelir.
Zaten 3 4 hsfta spnra hcg kana katisir ve kanda dusuk oranda yeni yeni belli eder kendini canim yani dollenmeden tahmini 3 hafta sonra hcg kanda yeni yeni olusmaya artmaya baslarCanım yanlış sordum kusura bakma şu açıdan dedim 3 hafta bekleyip bekleyip sonradan yeni yeni artış göstermesi olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?