- 13 Mart 2022
- 81
- -50
- 36
- 28
- Konu Sahibi halesss_97
-
Aşağılık kompleksi yok, zaten aşağılık durumdayım. Normal olup kendimi kötü görsem bu kompleks olabilir belki. Benimki kompleks değil, hakikat.Neydi bu simdi?
Siz gerizekali falan degilsiniz.
Sizde asagilik kompleksi var.
Üstün zekalı olmasalar başaramazlar çünkü. Çoban çocuk ÖSS birincisi oldu haberleri gibi bu. Binlerce çoban arasından neden o birinci? Çünkü kafa basıyor. Bu da genetik. Yok kafası basmıyor ama çok çalışıp birinci oldu demeyin. Azimli karakter de genetik, sonradan kazanılmıyor. Ben bizzat kanıtıyım diyorum.Dayanamayacağım buna bende cevap vereceğim. Hanımefendi yorumda anlatılan kişilerin üstün zekalı olduğunu nereden çıkardınız? Anlatılan kişiler hedefleri olan, azimli kişiler. Hanımefendinin anlatmak istediği köyde okuma yazma bile bilmeyen ebeveynlerin yanından çıkmış olmaları. Amaaan kaderimiz buymuş demeden didinmiş olmaları.
Ayrıca rica ediyorum şu dışarıda kapalı gezmekten korkma olayı için yapılan yorumlara da cevap verin. Özellikle sormuştum şort giyen kadınlar gibi tanımadığınız kişilerden sokakta yumruk falan mı yiyorsunuz diye?
Sizin hakkinizda hos seyler dusunmemeye basladim. Madem bu kadar asagilik ve geri zekali oldugunuzu dusunuyorsunuz aynaya bakarak tekrar edin bunlari. Sizi hic tanimayan insanlardan olusan bir forumda kendinize hakaret edip kadinlarin giyimlerine laf etmeniz bana iyi niyetli olmadiginizi ve baska bir amaca hizmet ettiginizi dusunduruyor.Aşağılık kompleksi yok, zaten aşağılık durumdayım. Normal olup kendimi kötü görsem bu kompleks olabilir belki. Benimki kompleks değil, hakikat.
Çok ilginç. Türkçe’yi iyi kullanıyorsunuz. Noktalama işaretlerine özen gösteriyorsunuz. Kendinizi çok iyi ifade ediyorsunuz. Konular bana fake gibi geldi. Hayalinizde bir karakter var sanki onun analizini yazıyormuşsunuz gibi.Öncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)
Berbat bir hayatım var ki işin kötü olanı bu iyi hali. İleride çok ama çok daha kötüye gideceğini biliyorum.
Her gün baş ağrılarıyla, eklem ağrılarıyla, elektriklenmelerle, çatladı çatlayacak bir kafayla yaşıyorum.
Kaç yaşına geldim hala tek bir arkadaşım yok. İletişim ve ağır zeka özürlüyüm. Düşük IQ'luyum. Kognitif kapasitelerim çok yetersiz, daima kendi kendime saçma hayallere dalıyorum.
Bugüne kadar hayatımı değiştirmek için en az 200 defa karar almışımdır. Kimi 2 ayda bitti kimi 2 saatte. Olmuyor. Gelişemiyorum. Ben öyle biri değilim. Çok yoruluyorum. Bana kimse şöyle yap, böyle yap demesin. Eski konularım dolu... Ben fabrikasyon üretim hatasıyım. Yaş 26, elde avuçta bir vasıf yok. Sürünüyorum resmen.
Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.
Her gece rüyalarımda intihar ettiğimi görüyorum. Akıbetimin nereye gittiği o kadar belli ki... İntihar edebilmem iyi senaryo sonu bu arada. Ona da karar veremeyip hayatta sıkışıp kalmak daha da kötü.
2.5 seneden beri anonim bir forumda hayat hakkında ağlıyor ve başkalarının yaşamına imreniyorsanız b.ka battığınızı çok iyi anlıyorsunuz!
Üniversite kazanmak, lisans bölümü bitirmek üstün zekayla zerre kadar ilgisi olmayan konular. Ben lisans mezunuyum hiçte üstün zekalı falan değilim, gayette çalıştım ve başardım. Çalışmasam bi halt olmazdım. Azimli karakter nasıl genetik olabiliyor? Çok titiz iki anne babanın çocuğu da çok titiz olur demek gibi bir şey bu. Azim gayette hırsla ve istekle olur.Üstün zekalı olmasalar başaramazlar çünkü. Çoban çocuk ÖSS birincisi oldu haberleri gibi bu. Binlerce çoban arasından neden o birinci? Çünkü kafa basıyor. Bu da genetik. Yok kafası basmıyor ama çok çalışıp birinci oldu demeyin. Azimli karakter de genetik, sonradan kazanılmıyor. Ben bizzat kanıtıyım diyorum.
İkinciye de rica ettiğin için cevap veriyorum, bu bir nebze olumlu çünkü genelde o taraftan bu tarafa emir veriliyor rica değil. Google adında bir arama motoru var, oraya "başörtülü/çarşaflı kadına saldırı" yazıp aratın. Sonra bir de "şortlu/mini etekli kadına saldırı" yazıp aratın. Arada en az 100 kat fark yoksa ben de insan değilim. Şimdi bunu yazdım diye de beni banlarlar. Dedim ya sistem bir tarafa meyilli işliyor diye. :) Ne yapalım kabul ettik artık ezikliğimizi.
Öncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)
Gel seninle Kayseri sokaklarında bi dolaşalım hangimiz makul kadınız hangimiz eğlenmelik aşağılık kadınız ? Bıktık şu mağduriyetinizdenÜstün zekalı olmasalar başaramazlar çünkü. Çoban çocuk ÖSS birincisi oldu haberleri gibi bu. Binlerce çoban arasından neden o birinci? Çünkü kafa basıyor. Bu da genetik. Yok kafası basmıyor ama çok çalışıp birinci oldu demeyin. Azimli karakter de genetik, sonradan kazanılmıyor. Ben bizzat kanıtıyım diyorum.
İkinciye de rica ettiğin için cevap veriyorum, bu bir nebze olumlu çünkü genelde o taraftan bu tarafa emir veriliyor rica değil. Google adında bir arama motoru var, oraya "başörtülü/çarşaflı kadına saldırı" yazıp aratın. Sonra bir de "şortlu/mini etekli kadına saldırı" yazıp aratın. Arada en az 100 kat fark yoksa ben de insan değilim. Şimdi bunu yazdım diye de beni banlarlar. Dedim ya sistem bir tarafa meyilli işliyor diye. :) Ne yapalım kabul ettik artık ezikliğimizi.
Düşük ıqlu birisi kendisi zaten.Beni konundan engeller misin? Kendimi tutamayıp senin yüzünden banlanmak istemiyorum.
Evet bu kendi beyanı ama dayanamıyorum tetiklenmeye başladımDüşük ıqlu birisi kendisi zaten.
Öncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)
Berbat bir hayatım var ki işin kötü olanı bu iyi hali. İleride çok ama çok daha kötüye gideceğini biliyorum.
Her gün baş ağrılarıyla, eklem ağrılarıyla, elektriklenmelerle, çatladı çatlayacak bir kafayla yaşıyorum.
Kaç yaşına geldim hala tek bir arkadaşım yok. İletişim ve ağır zeka özürlüyüm. Düşük IQ'luyum. Kognitif kapasitelerim çok yetersiz, daima kendi kendime saçma hayallere dalıyorum.
Bugüne kadar hayatımı değiştirmek için en az 200 defa karar almışımdır. Kimi 2 ayda bitti kimi 2 saatte. Olmuyor. Gelişemiyorum. Ben öyle biri değilim. Çok yoruluyorum. Bana kimse şöyle yap, böyle yap demesin. Eski konularım dolu... Ben fabrikasyon üretim hatasıyım. Yaş 26, elde avuçta bir vasıf yok. Sürünüyorum resmen.
Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.
Her gece rüyalarımda intihar ettiğimi görüyorum. Akıbetimin nereye gittiği o kadar belli ki... İntihar edebilmem iyi senaryo sonu bu arada. Ona da karar veremeyip hayatta sıkışıp kalmak daha da kötü.
2.5 seneden beri anonim bir forumda hayat hakkında ağlıyor ve başkalarının yaşamına imreniyorsanız b.ka battığınızı çok iyi anlıyorsunuz!
Üstün zekalı olmasalar başaramazlar çünkü. Çoban çocuk ÖSS birincisi oldu haberleri gibi bu. Binlerce çoban arasından neden o birinci? Çünkü kafa basıyor. Bu da genetik. Yok kafası basmıyor ama çok çalışıp birinci oldu demeyin. Azimli karakter de genetik, sonradan kazanılmıyor. Ben bizzat kanıtıyım diyorum.
Bu yaptığınız kendinize acımak ve kendinize acımayı başkalarının üzerine yıkmak.Şimdi bunu yazdım diye de beni banlarlar. Dedim ya sistem bir tarafa meyilli işliyor diye. :) Ne yapalım kabul ettik artık ezikliğimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?