B.k gibi hayatım var?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üstün zekalı olmasalar başaramazlar çünkü. Çoban çocuk ÖSS birincisi oldu haberleri gibi bu. Binlerce çoban arasından neden o birinci? Çünkü kafa basıyor. Bu da genetik. Yok kafası basmıyor ama çok çalışıp birinci oldu demeyin. Azimli karakter de genetik, sonradan kazanılmıyor. Ben bizzat kanıtıyım diyorum.

İkinciye de rica ettiğin için cevap veriyorum, bu bir nebze olumlu çünkü genelde o taraftan bu tarafa emir veriliyor rica değil. Google adında bir arama motoru var, oraya "başörtülü/çarşaflı kadına saldırı" yazıp aratın. Sonra bir de "şortlu/mini etekli kadına saldırı" yazıp aratın. Arada en az 100 kat fark yoksa ben de insan değilim. Şimdi bunu yazdım diye de beni banlarlar. Dedim ya sistem bir tarafa meyilli işliyor diye. :) Ne yapalım kabul ettik artık ezikliğimizi.

Aşağılık kompleksi yok, zaten aşağılık durumdayım. Normal olup kendimi kötü görsem bu kompleks olabilir belki. Benimki kompleks değil, hakikat.
Sizin hakkinizda hos seyler dusunmemeye basladim. Madem bu kadar asagilik ve geri zekali oldugunuzu dusunuyorsunuz aynaya bakarak tekrar edin bunlari. Sizi hic tanimayan insanlardan olusan bir forumda kendinize hakaret edip kadinlarin giyimlerine laf etmeniz bana iyi niyetli olmadiginizi ve baska bir amaca hizmet ettiginizi dusunduruyor.
Konunuz kapansin diye sikayet edecegim.

Çok ilginç. Türkçe’yi iyi kullanıyorsunuz. Noktalama işaretlerine özen gösteriyorsunuz. Kendinizi çok iyi ifade ediyorsunuz. Konular bana fake gibi geldi. Hayalinizde bir karakter var sanki onun analizini yazıyormuşsunuz gibi.

Kognitif bozukluğunuz olduğunu kim söyledi bir doktor mu , kendinizse düşük iq luyum da demişsiniz . Eğer bunları kendi kendinize diyorsanız iq düşüklüğünüz olamaz . Toplumdan nefret ediyorsunuz bilerek kendinizi dışlıyorsunuz gibi geldi . Maalesef yüreğinize dokunacak kimse olmamış . Bazı insanlar siyah beyazdır bazı insanlar renkli , bizim toplumumuz her renkten insanı barındırıyor . ‘Biz, her insanın kuşunu (işlediklerini, yaptıklarını) kendi boynuna doladık, kıyamet gününde onun için açılmış olarak önüne konacak bir kitap çıkarırız. Herkesin amelini kendi boynuna taktık (ondan ayrılamaz).’

Üniversite kazanmak, lisans bölümü bitirmek üstün zekayla zerre kadar ilgisi olmayan konular. Ben lisans mezunuyum hiçte üstün zekalı falan değilim, gayette çalıştım ve başardım. Çalışmasam bi halt olmazdım. Azimli karakter nasıl genetik olabiliyor? Çok titiz iki anne babanın çocuğu da çok titiz olur demek gibi bir şey bu. Azim gayette hırsla ve istekle olur.
Burada hiçbir kadının durup dururken benim iq'um düşük açık olduğum için, etek giydiğim için saldırıya uğruyorum bu benim ezikliğim diye konu açtığını görmedim. Tam tersi bacaklarımıza kadın görmemiş gibi bakan dayılara haddini bildiriyoruz, istismara uğrayan kadın için bile bu ülkede etek giyilmiş dendi yine bu kadar dramatize edilmedi, aslan gibi kendimizi savunduk.
Milletin giyimini bahane etmeyin

Öncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)

Gerçekten merhaba demekten selam vermekten mi nefret ediyorsunuz ?
korkunç bir kibir içindesiniz..

yorumlarınız da aşırı hadsiz.
daha önceki bir konunuzdan alıntı:

"Sokakta, internette gördüğüm insanlara imrenerek geçiyor günlerim."

karar verin, imreniyor musunuz, nefret mi ediyorsunuz ?
kendi iradeniz ve isteğinizle mi tesettüre girdiniz ?
kendiniz misiniz yoksa başka birinini taklidi mi ?

kıyamam ya..
herkes de minnoş minnoş yorum yazıyor, birazdan tüm o iyi niyetli yorumlara "beğenmedim" ifadeleri de atarsınız..

Gel seninle Kayseri sokaklarında bi dolaşalım hangimiz makul kadınız hangimiz eğlenmelik aşağılık kadınız ? Bıktık şu mağduriyetinizden

Kendi kendine çözemiyorsan doktora git?
Merhaba demekten bile nefret ediyosan sıkıntı büyük.
Sürekli kafanda kurarak yaşamaktansa , doktordan yardım al.

Kendi kendinizi ezip duruyosunuz. Insanlardan nefret ediyosunuz. Acaba psikiyatriste mi gitseniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…