- 25 Ağustos 2023
- 118
- 139
- 18
- Konu Sahibi halesss_97
-
Ya kız diyor ya ben gerizekalıyım diye niye uğraşıyorsunuz hala zaten bunu diyerek yazdığınız her cümleyi ekarte etmişÜniversite kazanmak, lisans bölümü bitirmek üstün zekayla zerre kadar ilgisi olmayan konular. Ben lisans mezunuyum hiçte üstün zekalı falan değilim, gayette çalıştım ve başardım. Çalışmasam bi halt olmazdım. Azimli karakter nasıl genetik olabiliyor? Çok titiz iki anne babanın çocuğu da çok titiz olur demek gibi bir şey bu. Azim gayette hırsla ve istekle olur.
Burada hiçbir kadının durup dururken benim iq'um düşük açık olduğum için, etek giydiğim için saldırıya uğruyorum bu benim ezikliğim diye konu açtığını görmedim. Tam tersi bacaklarımıza kadın görmemiş gibi bakan dayılara haddini bildiriyoruz, istismara uğrayan kadın için bile bu ülkede etek giyilmiş dendi yine bu kadar dramatize edilmedi, aslan gibi kendimizi savunduk.
Milletin giyimini bahane etmeyin
yaşadiginiz şeyler icin üzgünüm ama.. kapali niye gezmeye korkuyorsunuz ki.bende kapali bir bayanim gayette güzel geziyorum .konunuzla mini etekli mini elbiselileri anlayamadim sizin ruh sagliginizla onunla ne alakasi var herkes nasil gezmek isterse öyle gezer .kimse size karişamaz kimse acik bir bayana karişamam herkes özgür .ben özgürce gezebiliyorumÖncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)
Berbat bir hayatım var ki işin kötü olanı bu iyi hali. İleride çok ama çok daha kötüye gideceğini biliyorum.
Her gün baş ağrılarıyla, eklem ağrılarıyla, elektriklenmelerle, çatladı çatlayacak bir kafayla yaşıyorum.
Kaç yaşına geldim hala tek bir arkadaşım yok. İletişim ve ağır zeka özürlüyüm. Düşük IQ'luyum. Kognitif kapasitelerim çok yetersiz, daima kendi kendime saçma hayallere dalıyorum.
Bugüne kadar hayatımı değiştirmek için en az 200 defa karar almışımdır. Kimi 2 ayda bitti kimi 2 saatte. Olmuyor. Gelişemiyorum. Ben öyle biri değilim. Çok yoruluyorum. Bana kimse şöyle yap, böyle yap demesin. Eski konularım dolu... Ben fabrikasyon üretim hatasıyım. Yaş 26, elde avuçta bir vasıf yok. Sürünüyorum resmen.
Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.
Her gece rüyalarımda intihar ettiğimi görüyorum. Akıbetimin nereye gittiği o kadar belli ki... İntihar edebilmem iyi senaryo sonu bu arada. Ona da karar veremeyip hayatta sıkışıp kalmak daha da kötü.
2.5 seneden beri anonim bir forumda hayat hakkında ağlıyor ve başkalarının yaşamına imreniyorsanız b.ka battığınızı çok iyi anlıyorsunuz!
Mağduriyetleri bitmiyorduuu.. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde sizin gibi vatandaşların en rahat olduğu dönemdeyiz, ama yine yetmiyor yine yetmiyor hep mağdursunuz hep.Ne güzel. Biz paspas olmaya gelmişiz zaten hayata. Bu hayatta kasa hileli, sistemin avantajları hep bir tarafa akıyor. Bizim gibi "loser" doğduysan da "winner"lara ağzı açık ayran budalası gibi bakakalıyorsun. Sırp-Boşnak ve İsrail-Filistin gibi tarihi olayları ve anlaşmazlıkları da hatırlamadım değil. Sadece bu postta değil özellikle son günlerde...
Konunuza ilk yazdığım cevap aşağı yukarı şu idi: “40’ına gelmiş bir kadın olarak kusura bakmazsanız random gülüyorum: djdjsjansnsnsnanan” Sonra sildim. İyi ki silmişim, bu mesajınız vesilesiyle bir kere daha random gülebilirim: hlgkrjwnqmfştleksndnsnsnsndjdjdjdndnYazdıklarımı hiç anlamamışsınız ki... Üstün zekalı ve genetik olarak azimli-çalışkan karakter yapısına sahip kişileri örnek gösteriyorsunuz. Onlar zeki/çalışkan/iradeli olmayı seçmedi; ben de ahmak/tembel/iradesiz olmayı seçmedim. Bunlar genetik, sonradan kazanılabilen karakter özellikleri değil; bunun böyle olduğunun en büyük kanıtı da benim, o kadar karar verdim, uğraştım kendi kişiliğimi değiştiremedim. Siz zar atmışsınız düşeş gelmiş biz atmışız hep yek gelmiş. Bununla övünüyorsunuz. Övünürseniz övünün artık ezikliği kabullendim ama saçma geliyor tamamen tesadüfi bir şeyle övünmek. Toplumda ve insan psikolojisinde "prezentabl kişi" dediğinizde sizin fenotipinizi gösterirler, beni değil. O yüzden paspasım. Bunu da kafamıza vura vura öğretti toplum sağ olsun. Buraya yıllardır yazma sebebim zaten çok yalnız ve başarısız olmak, başka bir şey değil. Çok da önemsemiyorum o yüzden.
Çok teşekkür ediyorum her bir kelimenize ama keşke zahmet etmeseymişiz ikimiz deDayanamayacağım buna bende cevap vereceğim. Hanımefendi yorumda anlatılan kişilerin üstün zekalı olduğunu nereden çıkardınız? Anlatılan kişiler hedefleri olan, azimli kişiler. Hanımefendinin anlatmak istediği köyde okuma yazma bile bilmeyen ebeveynlerin yanından çıkmış olmaları. Amaaan kaderimiz buymuş demeden didinmiş olmaları.
Ayrıca rica ediyorum şu dışarıda kapalı gezmekten korkma olayı için yapılan yorumlara da cevap verin. Özellikle sormuştum şort giyen kadınlar gibi tanımadığınız kişilerden sokakta yumruk falan mı yiyorsunuz diye?
Elimde bu soruya cevap verecek bir API olabilir ama mükerrer sonuçları ne derece eler bilmiyorum. Eğer varsa yarın laboratuvarıma gider gitmez sonuçları bu mesajı alıntılayarak yazacağım. Eğer bu nefret söylemiyle banlanmazsanız girer okursunuz.Üstün zekalı olmasalar başaramazlar çünkü. Çoban çocuk ÖSS birincisi oldu haberleri gibi bu. Binlerce çoban arasından neden o birinci? Çünkü kafa basıyor. Bu da genetik. Yok kafası basmıyor ama çok çalışıp birinci oldu demeyin. Azimli karakter de genetik, sonradan kazanılmıyor. Ben bizzat kanıtıyım diyorum.
İkinciye de rica ettiğin için cevap veriyorum, bu bir nebze olumlu çünkü genelde o taraftan bu tarafa emir veriliyor rica değil. Google adında bir arama motoru var, oraya "başörtülü/çarşaflı kadına saldırı" yazıp aratın. Sonra bir de "şortlu/mini etekli kadına saldırı" yazıp aratın. Arada en az 100 kat fark yoksa ben de insan değilim. Şimdi bunu yazdım diye de beni banlarlar. Dedim ya sistem bir tarafa meyilli işliyor diye. :) Ne yapalım kabul ettik artık ezikliğimizi.
Öncelikle merhabalar herkese (bu cümleden nefret ederim ama girişte boşluk olmasın diye yazıyorum.)
Berbat bir hayatım var ki işin kötü olanı bu iyi hali. İleride çok ama çok daha kötüye gideceğini biliyorum.
Her gün baş ağrılarıyla, eklem ağrılarıyla, elektriklenmelerle, çatladı çatlayacak bir kafayla yaşıyorum.
Kaç yaşına geldim hala tek bir arkadaşım yok. İletişim ve ağır zeka özürlüyüm. Düşük IQ'luyum. Kognitif kapasitelerim çok yetersiz, daima kendi kendime saçma hayallere dalıyorum.
Bugüne kadar hayatımı değiştirmek için en az 200 defa karar almışımdır. Kimi 2 ayda bitti kimi 2 saatte. Olmuyor. Gelişemiyorum. Ben öyle biri değilim. Çok yoruluyorum. Bana kimse şöyle yap, böyle yap demesin. Eski konularım dolu... Ben fabrikasyon üretim hatasıyım. Yaş 26, elde avuçta bir vasıf yok. Sürünüyorum resmen.
Dışarıya çıkıyorum her tarafta mini etekliler, mini elbiseliler... Düşmanlaştırma ve yabancılaştırma tam gaz ve çok yaygın. Biz kapalı gezmeye korkuyoruz, bu nasıl adalet anlamadım.
Her gece rüyalarımda intihar ettiğimi görüyorum. Akıbetimin nereye gittiği o kadar belli ki... İntihar edebilmem iyi senaryo sonu bu arada. Ona da karar veremeyip hayatta sıkışıp kalmak daha da kötü.
2.5 seneden beri anonim bir forumda hayat hakkında ağlıyor ve başkalarının yaşamına imreniyorsanız b.ka battığınızı çok iyi anlıyorsunuz!
İnşallah banlanmam ama kapalı kesim ifade özgürlüğü yaşıyorsa ben uzayda falan yaşıyorum herhalde“İfade özgürlüğü var ama ifade ettikten sonra olacakları garanti edemem.” İdi Amin, Uganda'nın Diktatör Devlet Başkanı
Burada yaşıyoruz maalesef...
Gerçekten o kadar doğru bir yorum kiYa kız diyor ya ben gerizekalıyım diye niye uğraşıyorsunuz hala zaten bunu diyerek yazdığınız her cümleyi ekarte etmiş
Kendimi hiç sevmedim, toplumu da hiç sevmedim, dünyayı da hiç sevmedim. Keşke hiç doğmasaydım ama doğacaksam da başka biri olarak doğsaydım.
Size soruyorum çok modernler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?