Mrb arkadaşlar,
Daha öncedende eşimle sorunlarım olduğundan bahsetmiştim boşanma noktasına geldik diye..
Şimdi az buçuk aramız düzeldi gibi ama şimdide ailesi sorun...Eşimin ailesi 4,5 aydır yanımızdalar ve hala gitmediler...Belki yazın gidecekler..Ama malesef kışa tekrar geleceklermiş..
Ya ben zaten ha gecer diye bekledim şimdi böyle birseyi eşimden duyunca dünya başıma yıkıldı rahat hareket edemiyorum evde,sonra kayınvalidem herseye karısıyor ve hiçbir işimi bırakmıyor hep kendi yapsın kendi etsin istiyor kısacası evimi eline gecirdi e bende belli ediyorum istemediğimi anlıyor anlayınca dahada inat yapıyor hiçbir sey anlamıyormus gibi dahada üzerime geliyor..Zaten eşimle sorunluyuz bu durumda eşimde annesine laf etmiyor o ne yapsa haklı ben ne yapsam zaten suc oluyor..Bu sartlarda aylarca yasadım giderler diye sabrettim ama öğrendim ki kışa yine geleceklermiş..
Ben ne yapıcam simdi kızlar kara kara düsünüyorum gidecek olamalarına bile sevinemiyorum...Ya suratım iki karıs geziyorum ama beni kimse takmıyor bile lütfen birsey söyleyin sinirden mideme kramplar girdi