Ba bels kaynpederim ve kaynvalidem..

inanki Allah sabir versin.yani bu devirde.tamam hani kalabilirler ama bu sekilde davrandiklari icin sen degil böyle seyi kimse istemez.esinle sorunlariniz oldugunu söylüyorsun ve bu durumda sorun üstüne sorun yaratir.esinle oturup konusman lazim ve de tavrini koyup sesini cikartmalisin.ne demek orasi sana ait bir ev.bütün islerine karismasi gercekten cok sinir bozucu birsey.....

inanki Allah sabir versin.yani bu devirde.tamam hani kalabilirler ama bu sekilde davrandiklari icin sen degil böyle seyi kimse istemez.esinle sorunlariniz oldugunu söylüyorsun ve bu durumda sorun üstüne sorun yaratir.esinle oturup konusman lazim ve de tavrini koyup sesini cikartmalisin.ne demek orasi sana ait bir ev.bütün islerine karismasi gercekten cok sinir bozucu birsey.....

evet malesef evimde yemek bile yapamıyorum rahatca yaptığımı yemek bile istemiyorlar kaldıki ben hizmet etmeye bile razı oldum ama istiyorlarki ben ses cıkarmadan bir kösede oturayım kayınvalidem mutfağı istediği gibi kullansın istediği yemeği yapıp yedirsin eşime,kocasına..ışte ilk zamanlar hep katlandım kendi evimde misafir gibi oturdum önüme konanı yedim içtim..Ama son zamanlarda dedim yemeğimi yapmak istiyorum ama kayınvalidem diyorki iyi sen istediğini yap bana da karısma ikimizde ayrı yemek yapıyoruz cok sacma oluyor busefer hiç beni sallmıyor bile ne isterse yapıyor evde...

nasıl bir iştir anlamadım
seni kendi evinde misafir yerine koyuyorlar
sen ses çıkarmıyorsun
çıkarsan eşinlen aran dahada açılacak
kaldıkı eşim zaten benim gitmemi istiyor diyorsun
seni istemeyen bir eşin yanında neden halen duruyorsun onuda anlamadım
eşin bu durumdan şikayetçi değil sanırım anne ve babasını yanında görmekten mutlu gitmesini istediği biri var ise oda sensin anladığım kadarıyla
o halde neden direniyorsun?
sizin en büyük sorunuuz kayinvalde ve kayinpeder değilki onlar sadece bir bahane benim gözümde
böyle bi evlilik kayinvalde kayinpeder olmadanda çok uzun sürmez gibi geliyor bana

evet malesef evimde yemek bile yapamıyorum rahatca yaptığımı yemek bile istemiyorlar kaldıki ben hizmet etmeye bile razı oldum ama istiyorlarki ben ses cıkarmadan bir kösede oturayım kayınvalidem mutfağı istediği gibi kullansın istediği yemeği yapıp yedirsin eşime,kocasına..İşte ilk zamanlar hep katlandım kendi evimde misafir gibi oturdum önüme konanı yedim içtim..Ama son zamanlarda dedim yemeğimi yapmak istiyorum ama kayınvalidem diyorki iyi sen istediğini yap bana da karısma ikimizde ayrı yemek yapıyoruz cok sacma oluyor busefer hiç beni sallmıyor bile ne isterse yapıyor evde...
yok böyle olmaz güzelim.sen normal bir evliligini yasayamiyorsun ki.istedigini yapamiyorsun.bunu en kisa zamanda cöz.ha bugün gidecekler,ha yarin diye hic bekleme.resmen oglunu kiskaniyor bu kadin.bence sürekli bu konuyu esine gündeme getir inanki tavrini koy.bunlar senin tepene binmis canim.belki sen saygida kusur etmeyip sesini cikarmadin ama saygida bir yere kadar.................

nasıl bir iştir anlamadım
seni kendi evinde misafir yerine koyuyorlar
sen ses çıkarmıyorsun
çıkarsan eşinlen aran dahada açılacak
kaldıkı eşim zaten benim gitmemi istiyor diyorsun
seni istemeyen bir eşin yanında neden halen duruyorsun onuda anlamadım
eşin bu durumdan şikayetçi değil sanırım anne ve babasını yanında görmekten mutlu gitmesini istediği biri var ise oda sensin anladığım kadarıyla
o halde neden direniyorsun?
sizin en büyük sorunuuz kayinvalde ve kayinpeder değilki onlar sadece bir bahane benim gözümde
böyle bi evlilik kayinvalde kayinpeder olmadanda çok uzun sürmez gibi geliyor bana

Haklısın canım onlar bir bahane biz eşimle mutlu olsak onlar hayatta buna cesaret edemezler eşimde asla buna izin vermez beni kaybetmeyide göze alamaz..Bunların hepsini biliyorum ama sua sartlarda ne yapacağımı bilemiyorum cıkıp gitsem ya pişman olursam diye korkuyorum yinede arkama baktığımda elimden geleni herseyi yapmıs olmak istiyorum...
İşte bu yaz dönemi aslında cok iyi bir fırsat bu dönemde eşimle aramdaki sorunlar düzelmezse o zaman ciddi ciddi zaten ayrılmayı düsünüyorum..
Bugün daha eşime ben annemlere gidicem dedim ayrıca ayrılmak için falan da değil..Bana gitmeni istemiyorum dedi,bende cok sıkıldım dedim gidersen dönemezsin bu eve diyo..Sanırım dönmeyeceğimden korkuyor bazende böle oluyor işte aramız...Bende şaştım kaldım...

ah kızlar işiniz zor gerçekten Bu köşeyi okudukça nasıl kaynana olunmaz dersleri alıyorum(ileride bi kaynana adayı olarak) pinksandoz öncelikle sabredeceksin onlar gidene kadar .Madem bu kadar ay dayandn biraz daha sabır.VEonlar yokkek nasıl mülayim nasıl iyi nasıl 4x4 bi insan oldugunu göstereceksin.Aradaki farkı kocann gözüne sokacaksınki sen dil tavır alan onları istemeyen kocan olsun.

yok böyle olmaz güzelim.sen normal bir evliligini yasayamiyorsun ki.istedigini yapamiyorsun.bunu en kisa zamanda cöz.ha bugün gidecekler,ha yarin diye hic bekleme.resmen oglunu kiskaniyor bu kadin.bence sürekli bu konuyu esine gündeme getir inanki tavrini koy.bunlar senin tepene binmis canim.belki sen saygida kusur etmeyip sesini cikarmadin ama saygida bir yere kadar.................

Ne diyeceğimi de bilmiyorum aslında..Bir kac kere dedim ben rahat edemiyorum evde falan diye eşim hemen dediki sen benim ailemi istemiyormusun,ailemi istemeyeni bende istemem dedi..Ağzımı bile actırmadı konusamıyorum bile..Söylediği sey sen nasıl benim ailemi istemezsin...Bu sartlarda ne dicem ben eşime..Güzelce anlatsamda bunu diyor...

Mrb arkadaşlar,
Daha öncedende eşimle sorunlarım olduğundan bahsetmiştim boşanma noktasına geldik diye..
Şimdi az buçuk aramız düzeldi gibi ama şimdide ailesi sorun...Eşimin ailesi 4,5 aydır yanımızdalar ve hala gitmediler...Belki yazın gidecekler..Ama malesef kışa tekrar geleceklermiş..
Ya ben zaten ha gecer diye bekledim şimdi böyle birseyi eşimden duyunca dünya başıma yıkıldı rahat hareket edemiyorum evde,sonra kayınvalidem herseye karısıyor ve hiçbir işimi bırakmıyor hep kendi yapsın kendi etsin istiyor kısacası evimi eline gecirdi e bende belli ediyorum istemediğimi anlıyor anlayınca dahada inat yapıyor hiçbir sey anlamıyormus gibi dahada üzerime geliyor..Zaten eşimle sorunluyuz bu durumda eşimde annesine laf etmiyor o ne yapsa haklı ben ne yapsam zaten suc oluyor..Bu sartlarda aylarca yasadım giderler diye sabrettim ama öğrendim ki kışa yine geleceklermiş..
Ben ne yapıcam simdi kızlar kara kara düsünüyorum gidecek olamalarına bile sevinemiyorum...Ya suratım iki karıs geziyorum ama beni kimse takmıyor bile lütfen birsey söyleyin sinirden mideme kramplar girdi :(

"Gün ola deran döne canim kışa kimin öle kim kala "derler bizim orda (Allah korusun mecazi anlamda yanlis anlasilmasin) kimin ne olacagi bellimi olur simdiden gelecek kışı dusunup gununu harab ediyorsun fisfisfis bu gunuyun tadini en guzel nasil cikara bilirim diye dusu kayinvalidenler gidince kaydirigubbakcemile2 ... geri gelecekler diye dusunme pskolojin bozulurkafamçokkarıştı

ah kızlar işiniz zor gerçekten Bu köşeyi okudukça nasıl kaynana olunmaz dersleri alıyorum(ileride bi kaynana adayı olarak) pinksandoz öncelikle sabredeceksin onlar gidene kadar .Madem bu kadar ay dayandn biraz daha sabır.VEonlar yokkek nasıl mülayim nasıl iyi nasıl 4x4 bi insan oldugunu göstereceksin.Aradaki farkı kocann gözüne sokacaksınki sen dil tavır alan onları istemeyen kocan olsun.

İnsallah dediğin gibi olur bu zaman zarfında insallah cok iyi anlasırız bende eşimle aramı düzeltirim ve tekrar aynı kabus geri dönmez...Cok sağol..

"Gün ola deran döne canim kışa kimin öle kim kala "derler bizim orda (Allah korusun mecazi anlamda yanlis anlasilmasin) kimin ne olacagi bellimi olur simdiden gelecek kışı dusunup gununu harab ediyorsun fisfisfis bu gunuyun tadini en guzel nasil cikara bilirim diye dusu kayinvalidenler gidince kaydirigubbakcemile2 ... geri gelecekler diye dusunme pskolojin bozulurkafamçokkarıştı

Evet ya canım sende haklısın aslında hergün ne kararlar değişiyor hayatta...Keske tekrar gelecekler lafını duymasaydım bayram yapıyordum ama dediğin gibi geleceği düsünüpde bugünümü karartmamam daha doğru...Ya daha bugün duydum bunu da o yüzden bu kadar etki yaptı...İnsallah zamanla atlatırım

Haklısın canım onlar bir bahane biz eşimle mutlu olsak onlar hayatta buna cesaret edemezler eşimde asla buna izin vermez beni kaybetmeyide göze alamaz..Bunların hepsini biliyorum ama sua sartlarda ne yapacağımı bilemiyorum cıkıp gitsem ya pişman olursam diye korkuyorum yinede arkama baktığımda elimden geleni herseyi yapmıs olmak istiyorum...
İşte bu yaz dönemi aslında cok iyi bir fırsat bu dönemde eşimle aramdaki sorunlar düzelmezse o zaman ciddi ciddi zaten ayrılmayı düsünüyorum..
Bugün daha eşime ben annemlere gidicem dedim ayrıca ayrılmak için falan da değil..Bana gitmeni istemiyorum dedi,bende cok sıkıldım dedim gidersen dönemezsin bu eve diyo..Sanırım dönmeyeceğimden korkuyor bazende böle oluyor işte aramız...Bende şaştım kaldım...

Allah yardimcin olsun zor bir durum esinle arandaki :1no2: seninde dedigin gibi bu yaz tekrar dene olmuyorsa zorlatma canim cunku gecen hayat senin hayat Allah korusun bu arada cocuk yapma sakin :bbo:.. gidersem ya sonra pisman olursam diyorsun ya eger seni seviyorsa zaten sni birakmaz canim bunu unutma ...

insanlar neden çocuklarının, canlarının, ciğerlerinin mutlu olmasını istemezler?

önce hevesle evlendiriyorlar. sonra da yapmadıklarını bırakmıyorlar.:oklava:

Canim tabi ki sinirlenmekte haklisin ama kendine yapiyorsun.bu kadar moralini bozma.Kendini toparlamaya calis biraz a.s.
Ayrica bana kalirsa kayinvalidene de uygun bir dille rahatsizliklarini dile getirmelisin.Sonucta bir hafta -10 gunluk bir hadise degil ki yaklasik 5 aydir sizdelermis.Hem neden mudahale etmeyeceksin orasi senin evin,duzenini sen belirlemelisin..
Sonra kayinvalidenler gidince de seninde soyledigin gibi arani duzeltmeye calis esinle..
Beraber bir yerlere gidin eger firsatiniz olursa,bulundugunuz sehirden uzaklasip belki bir haftaligina da olsa guzel olur..
Daha sonrasini da zamana birak.Umarim hersey yoluna girer.

yuhh yani kendi evleri yok mu canımm bunlarınn niye sizinde huzurunuzu kaçırıyolar ki anlamıyormm yaa 1 hafta 15 gün tmm da 5 ay tahammül edilemez sanırımm..
alah kolalık versinn ..
bi eşinle onuşsan ben istemiyorum gelmesinler diye senin en büyük hakkın olduğunu düşünüyorum bu konuşmayı yapmakk...

Sizin yapmanız gereken şey ne biliyor musunuz ? kötükedihüso
''Kaleyi içten fethetmek . '' yerimseniben
Eşinizi fethedin,gerisi kolay... :jeyyar:​

Ne diyeceğimi de bilmiyorum aslında..Bir kac kere dedim ben rahat edemiyorum evde falan diye eşim hemen dediki sen benim ailemi istemiyormusun,ailemi istemeyeni bende istemem dedi..Ağzımı bile actırmadı konusamıyorum bile..Söylediği sey sen nasıl benim ailemi istemezsin...Bu sartlarda ne dicem ben eşime..Güzelce anlatsamda bunu diyor...
öyle bilmiyorumla olmaz canim bayagi pat,pat söyleyeceksin.gözünü korkut bence.bak evliligimiz kötüye gidiyor falan de.sende esine söyle.asil senin ailen beni istemiyor.ben kendi evimde yabanciyim de.hic bir isimi dogru dürüst yapamiyorum falan de.zaten bunlari demissindir büyük ihtimal.istenirde biryere kadar istenir,nedir bu.insanda bir cekinme olur,valla cok yüzsüzlermis canim.degerini bildir.bak esin bunu becermis,ailemi istemeyeni bende istemem diye.resmen blöf yapiyor.ac gözünü canim.tamam belki yuvanin bozulmasindan korkup katlaniyorsun ama,inanki onlar oldugu sürece evliligin tehlikede zaten.hani dogru düzgün davransalar,belki bir yere kadar cekersin,ama yok is öyle degil.is esinde bitiyor.senin adina gercekten üzüldüm.....

Bence kayınvalidenler gidinceye kadar durgun soğuk biraz içine kapanık görün kıyafetinle bakımsız falan onlar gidincede eşine güler yüzlü esprilerine kahkahayla cevap veren ev hanımlığını en güzel şekilde yapan görüntünle dikkatini çek mesela biraz daha dekolte ve şık giyin tv seyrederken bile yanına uzan ve en önemlisi belkide bazı şeyler sadece yatak odasıyla kalmasınki ev dolarsa eşin neleri kaybedebileceğini düşünsün....
benimde aklıma bunlar geldi umarım yardımcı olmuşumdur Allah sabır versinnn

sonuç ne oldu merek ettim açıkcası anladığım kadarıyla yıldırmaya çalışıyolaar arkadaşı eşi zaten tutsaydı ailesinin bu kadar eziyetine sesiz kalmazdı çok zor bi durum ama ayrılmak en mantıklısı aileside arkasındaysa tabiki çocukta yokmuş ilerde daha büyük sorunlar olur bence

Back
X