Baba acısı

Başınız sağolsun.Geçmeyen hiçbir acı yok. Zaman her şeyin ilacı

Allah sabır versin. Acısı hiç geçmiyor ama zamanla hafifliyor. Ben ilk zamanlarda mümkün olmadığını bildiğim halde ağlayarak yalvarırdım ne olur birkaç sene sonrasına uyandır Rabbim beni diye. Kalbimin ağrısına dayanamazdım çünkü. Yaşımda gençti. Boşluğa düştüm resmen. Babamın öldüğü şehre bile düşman oldum istemsiz Çok uzun zaman geçti üzerinden. Şimdi acısı şekil değiştirdi sanki. Tarif etmekte zorlanıyorum açıkçası.

Merhaba... Babam kanser olup vefat etti.. 2bucuk yil tedavi gordu, henuz 60li yaşlarındaydi. Ve benim babamla bağım, aşk gibi bir şeydi... Cok zor, cok aci, cok yıkıcı... Hemen geçen bir sey değil elbet... Neden benim babam, neden kötü insanlar degil de benim melek babam diyorsunuz...sorguluyorsunuz, kabullenemiyor ve algilayamiyorsunuz.
Ancaakk... Hiçbir acı ilk günkü gibi kalmiyor, kalamaz... Alışıyorsunuz.. Evet dönem dönem nuksediyor, krizler yasiyorsunuz ama, Alışıyorsunuz.... Sizin careniz salt ilac değil, acınızi da yasayin, aglayin, sizlayin, bağırın, isyan edin gerekirse ama baskilamayin ve sakin zamanlarınızda düşünün. Hayat nedir, kimler sonsuza kadar yasayabilir ki? Tek yaşantı bedenen olan midir? Ben hep sukrederim, iyi ki böyle bir babam olmuş. Iyi ki sirdasim, arkadasim, gonul bagim olmus. Ne zaman darlansam, cok uzulsem babamin sesi kulaklarımda; 'boşver be kizim'... Iyi ki bana iyi olan tum erdemleri ogretmis. Iyi ki benim babam olmuş. Gerisi hep geçiyor... Kim kalacak ki bu hayatta? Asıl kalan yaşananlar oluyor... Ve iyi ki yaşamışım onu..

Sagolun babam yaşamayı gezmeyi çok severdi iki gün önce agladı bu hastalik niye brni buldu diye evde üç kişi kaldık kardeşim de 3 sene önce vefat etti bari babam kalsaydı

Sagolun aglıyamıyorum kardeşim aglama diyor gizli gizli aglıyorum

Sagolun aglıyamıyorum kardeşim aglama diyor gizli gizli aglıyorum
Kardeşinize aglamanin sağlıklı bir eylem oldugunu anlatin anlayacaktir bir sure sonra... O da aglamali, aksi takdirde biriken sıkıntılar daha farkli psikolojik sorunlara yol açacaktır... Aglamak ve gulmek, en iyi tedavi yontemlerindendir.

Sagolun babam yaşamayı gezmeyi çok severdi iki gün önce agladı bu hastalik niye brni buldu diye evde üç kişi kaldık kardeşim de 3 sene önce vefat etti bari babam kalsaydı
Mekanı cennet olsun inşallah. Babasızlığı dibine kadar tattığım için şu an nasıl hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. Allah kalanlara uzun ömürler versin.
Çok klasik ama gerçekten tek ilacı zaman. Şu an size ne desek havada kalacak. O acıyı dindirecek teselli cümlesi yok çünkü.

Ded
Aglıycam artık tutmuycam kendimi teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…