Baba acısı

Acısı geçer unutursun diyemem,fakat rabbim soğukluğunu veriyor. Bizde kanserden kaybettik babamızı. Ama onun çektiği acıları düşününce ,o öyle yaşamak istemiyordu diye avuttuk kendimizi . Kaybedeli 4 ay oldu alıştık çünkü mecburuz. Hep kalbimizde elbette ,ama unutmayin kanser gibi zor hastaliklar büyük imtihandır ve mukafatida ona göre olur babanız şehit sayılıyor.O sizin üzüldüğünuzu görmek istemezdi, bundan sonra onu kalbinizde yasatarak istediği gibi bir evlat olmaya devam edeceksiniz.Unutmayin bu bı son değil sadece bir ara,tekrar kavuşmak var

Annem izin vermez maalesef yerini değiştircem bi taşınma durumumuz var belki iyi gelir
Annenize de söyleseniz ona da iyi gelir. Ölenin hatıralarını kalpte yaşatmak çok daha güzel. Ben kaybettiğim sevdiklerimin resimlerine bile bakamıyorum. Anneannemden mesela el yazısıyla yazdığı bir defterini almıştım hatırası kalsın diye ama gözüme çarpıp da elime aldığım an ağlama basıyor. Artık göremeyeceğim bir yere kaldırdım. Bakmak hiç iyi değil eşyalarına siz de en azından devamlı görmeyeceğiniz bir yere saklayın.

Sagolun siz nasıl oldunuz ne zaman toparladınız kanser neden bu kadar yayıldu herkes te çıkıyor anlamıyorum

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Bende sapasağlam babamı aniden kaybettim. Anlayamadık bile. Sanki kapı çalsa gelen o. Telefon çalsa arayan oymus gibi geliyordu. Yavaş yavaş alıştık. Mecburen. Daha yeni yrni algılamaya başladık. Sizde en iyisini yapıyorsunuz bol bol dua edin. Konuşmak istemeniz normal. İnsanlar acınızı paylaşmak için aruyolar ama durumunuzu anlarlar. Annenizle kardeşinizle birbirinize kemetlenin destek olun birbirinize. Allah sabır versin

Annem e ısrar edicem koltukları degiştircem gerekirse ama annem rahatsız çok donuk bi insan cenaze ye gelmedi bide onla ugraşıyorum

Sagolun teşekkür ederim

Sagolun siz nasıl oldunuz ne zaman toparladınız kanser neden bu kadar yayıldu herkes te çıkıyor anlamıyorum
İggrenc bir illet gerçekten. Çok çekti mesotelyoma hastasıydı . Açıkçası son günlerde öyle acısı vardı ki bir kaç gün sonra acıları dindi demeye başladık, ilk günler evet kendini kaybediyorsun ama sonra soğukluğunu rabbim veriyor bol bol dua edip , onun güzel bir yerde olduğunu düşünün biz öyle yaptık hala yapıyoruz. Eminim babanizda çok acı çekti bu hastalıkta rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Geçecek inanın bu her birimizin imtihanı hepimiz kaybedecgiz bı gün biz bile olmayacagiz

Annem e ısrar edicem koltukları degiştircem gerekirse ama annem rahatsız çok donuk bi insan cenaze ye gelmedi bide onla ugraşıyorum
İşiniz daha zormuş. Benim annem güçlü bir kadındı ağlamamıştı bile neredeyse cenazede. Dik durdu hep saolsun. Allah yardım etsin. Ağlayın acınızı yaşayın içinize atmayın. Sonra yavaş yavaş nefes alıp hayata karışmak isteyeceksiniz zaten .

Evet babalarımız güzel bir yerde dünya tantanası yok bende atlatıcam böyle Allah tüm gidenlerimize rahmet eylesin

Aynen.bu konuya yorum yazmaya bile düşündüm kaldım. Yorumlara bakarken hep aklıma gelecek yazmayım dedim ama arkadasa destek olmak istedim. Annemin evine gidince daha kötü oluyorum mesela çünkü heryer babamın izleriyle dolu.

Evet babalarımız güzel bir yerde dünya tantanası yok bende atlatıcam böyle Allah tüm gidenlerimize rahmet eylesin
Amin inşallah ,zaman su gibi akıp gidecek inan nasıl geçti diyeceksin.Sakin rehavete kapılıp kendine bişey yapmaya kalkma bu da senin imtihanın sabırlı ol rabbim sabır versin güç versin

Amin inşallah ,zaman su gibi akıp gidecek inan nasıl geçti diyeceksin.Sakin rehavete kapılıp kendine bişey yapmaya kalkma bu da senin imtihanın sabırlı ol rabbim sabır versin güç versin
Annem ve kardeşim için atlatıcam sagolun

Ayni seyleri erkek kardesim öldügünde yasadim. 6. yila girdik onsuz. Acisi hala ilk gunku gibi taze. Bende yasamak istemiyordum ama sonrasini dusundum. En sonunda hepimizin gidecegi yer orasi..Er ya da gec. Hic kendime gelemeyecegimi saniyordum. Insanlar etrafimda mutluyken ben kahroluyordum, kimsenin gulmesini istemiyordum. Mutlu olanlara katlanamiyordum. Yillarca gulemedim zaten. Su an bile zorlandigim zamanlar oluyor. Yasiyorsun bir sekilde. Ben isime tutundum, acimi biraz olsun unutturuyordu bana. Umarim siz de hayata tekrar tutunabilmek icin bir neden bulursunuz. Basiniz sagolsun...

Teşekkür ederim siz yurt dışında mı yaşıyor sunuz

öncelikle başınız sağolsun.
o acı hiç geçmiyor 1,5 yıl oldu daha bende hiç geçmedi. sadece üzeri külleniyor. kendinizi öldürmek çare değil giden geri gelmiyor. babanız görse sizin bu halinizi ne yapar ne kadar üzülür. onu üzmek ister misiniz.
babam ölmeden 2 gün önce bana bir konuşma yaptı bana sadece dinle dedi
annen ve kızın (babam ve annem baktılar kızıma) sana emanet ben gidicem kızım dedi gözüm arkada kalsın istemiyosan ben rahat edeyim istiyosan emanetlerine iyi bak dedi ağlama demicem çünkü bu konuda beni dinlemicen dedi. kendini ayakta tut diren hiç bir kimsenin karşısında eğilme doğru bildiğinden vazgeçme dedi.
an olur dayanamayacak hale gelirim hemen babamın bu sözleri aklıma gelir toplarım kendimi evet çok zor eve gidipte onu görememek çok zor sarılamamak çok zor ama geride kalanlar için ayakta durmak zorundayız. bayram geliyor bak ben en son geçirdiğim bayramda kaldım. bir daha bayram olmadı benim için ama bunu sadece ben bilirim annem için belli etmem kendim yaşarım. mezarına giderim başında bayramlaşırım ağlarım gözyaşımı siler anneme giderim. her bayram.
bir de ben sakinleştirici almadım hiç. eşime demiştim babama bişey olursa bana iğne filan yaptırma bırak acımı yaşayayım diye. hala dah almam mecbur kalmadıkça.

Başınız sağolsun. Babamı küçük yaşta kaybettim bende, acısı hep bir yerde kalıyor, özlem hep baki. Ama onu insanlara anlatacağınız anısını yaşatacagınız uzun yıllar var önünüzde. Anneniz ve kardesinizle birbirinize sarılın, kalanlara sabır ve uzun ömür dilerim..

Yaklaşık bir sene önce babam vefat ettiğinde aynı şeyi düşünüyordum. Ama her şeyin ilacı zaman. Acı geçmiyor hala en ufak bir şeyde gözlerim doluyor ama zamanla alışıyor insan bu acıya da.

başınız sağolsun allah rahmet eylesin böyle durumlarda annen kardeşin var diye vazgeçtiğin için onlara sarıl, onlarda sana birbirinize destek olup şu fani dünyada yaşamaya bi yerden devam etmeye çalışcaksınız sanki baban hayattaymış gibi o olsaydı böyle olmasını isterdi gibi, aynı zaman da psikolojik destek alabilirsen daha çabuk ayağa kalkıcağını ümit ederim bol bol dua etmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…