Bende kanserden kaybettim nisan ayinda. Ustelik 8 aylik hamileydim. Torununu bile goremedi. Hic gecmiyor acısı. Aklıma geldikce ağliyorum. Anca öyle rahatliyorum.Kızlar babam vefat etti sakinleştirici içiyorum az fayda ediyor şokta gibiyim aynı acıyı yaşayanlar yazabilir mi ne zaman iyi olurum kendimi öldürmek istiyorum annem le kardeşim var diye vazgeçiyorum lütfen yardım edin
Sagolun koltuğu boş duruyor gözüme batıyor yerini değiştiricem yarın bu sene çok kötü geldi 3 ay önve amcamla yengem vefat etti ve babam onların yanına defnedildi Herşey üst üste geldi sanki üstümüzde ölüm kuşu dolaşıyor
Alalh rahmet eylesin 2016 yılında beyin tümöründen ksybettim babamı sapasağlam adam 3 ay içinde eridi gitti resmen çok iyi anlıyorum sizi, yaşadığınız şoku nefes alamıyordum, yatağa girip yatamıyordum babam toprak altındayken nasıl yatardım sıcak yatakta 5 yıla yaklaştı zaman herşeyin ilacı asla geçmeyecek acınız ama alışacaksınız hayat devam ediyor, bakım şimdi evlendim kendi hayatımı kendi yuvamı kurdum hala içimde koskoca bir boşluk var dolmayacak olan, ama alışacaksınız acınıza alışacaksınız sabredin başınız saolsun.Kızlar babam vefat etti sakinleştirici içiyorum az fayda ediyor şokta gibiyim aynı acıyı yaşayanlar yazabilir mi ne zaman iyi olurum kendimi öldürmek istiyorum annem le kardeşim var diye vazgeçiyorum lütfen yardım edin
Başın sağolsun annem de 56 yaşında vefat etti. Acı yaşamanız normal 6 ay giderek hafifleyen şekilde yas döneminde oluyoruz. Ama kendini öldürmek falan böyle düşünme. Baban senin sağlıklı ve iyi olmanı ister. Mekanı cennet olsunBabam kanser hastasıydı bir ayda eridi kurtaramadık 56 yaşındaydı sagolun
Benim de annem als den vefat etti. Çok üzüldümBaşınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.. Als den kaybettim ben de babamı.. 46 yaşındaydı çok gençti. Allah sabrını veriyor, metanetli olun.
Benim de annem als den vefat etti. Çok üzüldüm
Başın sağolsun.. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşKızlar babam vefat etti sakinleştirici içiyorum az fayda ediyor şokta gibiyim aynı acıyı yaşayanlar yazabilir mi ne zaman iyi olurum kendimi öldürmek istiyorum annem le kardeşim var diye vazgeçiyorum lütfen yardım edin
Başınız sağolsun, Allah sabır versinKızlar babam vefat etti sakinleştirici içiyorum az fayda ediyor şokta gibiyim aynı acıyı yaşayanlar yazabilir mi ne zaman iyi olurum kendimi öldürmek istiyorum annem le kardeşim var diye vazgeçiyorum lütfen yardım edin
Lütfen hergün aglamayın kardeş eş varsa onlarla vakit geçirin olmadı psikolojik destek alın burda bazı yazıları okudukça kendi acımı unuttum burda olduklarından daha mutlular emin olunçok sevdiğim annem martta vefat etti , bu acının tarifi yok , marttan beri her gün ağlıyorum . sabaha ilk gözümü açtığımda öldüğü aklıma geliyor , artık çok daha yalnızım. Babamızın vefatında annem sağdı daha kolay dayandım ama onun ölümünde kimse yok.
İnşallah tüm gidenlere kavuşacağızKardeşlerinize ve annenize sarılın.
Babanızla olan güzel anılarınızı düşünün ve iyi ki böyle bir babam olmuş ve birlikte anılarımız var diye düşünün.
Acınız geçmeyecek zamanla hafifleyecek. Bazen bazı şeyler ilk günkü gibi hatırlatacak ama geçecek.
Ben de aynı hastalıktan annemi 58 yaşında kaybettim. Ben de 22 yaşındaydım henüz öğrenciydim. 7 yıl oldu.
Babam ve kardeşime sarıldım onlarla vakit geçirdim hep ilk zamanlar.
Babanızın da mekanı cennet olsun ışık içinde uyusun.
Her şey geçici onlar ölmüyor sadece farklı boyutlardayız. Ben hep bu şekilde düşünüyorum içim sıkışınca, annemi düşününce. Farklı boyutlardayız ve hepimiz zamanı geldiğinde aynı boyuta geçip birbirimizi göreceğiz. Bizim yaşadığımız boyut zaten çok kısa ve geçici. Böyle düşünmek bana iyi geliyor.
Lütfen hergün aglamayın kardeş eş varsa onlarla vakit geçirin olmadı psikolojik destek alın burda bazı yazıları okudukça kendi acımı unuttum burda olduklarından daha mutlular emin olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?