Doğuma Hazırlık Baba adaylarından eşine ve bebeğine hediye alan var mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Altın kolye aldı canım kocacımm, doğumda da alcak inş :) alıp almaması benim için hatıra kalması açısından önemli seviyorum öle şeyleri, yoksa ne alıp almadığı önemli değil, ama kullanırken ne zaman, ne için alındığını düşündüğümde mutlu oluyorum

bende doğum hediyemi önceden aldım.eşim bilezik aldı .ozaman sıkışık oluruz yada arada karışır dedi.bana bişe almasıda çok önemli değil zaten.sağolsun 3 kere alışverişe gittik benden çok o hevesli ben o kadar çok şey almayalım diyorum biraz daha uygunu olsun diyorum ama yok kızımın herşeyi olsun en iyisi olsun diye tutturuyor.kıyafetlerini o beğeniyor bana soruyor hepte pembiş pembiş güzel şeyler beğeniyor alıyor.banada kıyafet falan alıcaksak çeşit çeşit beğenip aldı.markete uğradığı zaman meyveler çikolatalar benim sevdiğim şeyleri .alır gelir.işe giderken işten gelince kızıyla konuşmayı isevmeyi öpmeyi ihmal etmiyor.oda onu hissedip tekmeliyor.allah razı olsun ondan canı sağolsun sabahtan akşama kadar çalışıyor biizm için.

Back