Baba bile demek istemiyorum ama derdim babam

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Her gece yüksek ses müzik ile rahatsız ediyor
evimizde ses yalıtımı yok çok ses geliyor
sar değeri yüksek olan telefonumdan müzik açıp uyuya kalmaktan korkuyorum
uykusuz uykusuz işe gelmek çok canımı sıkmaya başladı
zaten kolay uyuyabilen birisi değilim. ses de gürültü de uyuyamam
her gün kavga etmekten bıktım
zaten kavga çıkarmak huzursuz etmek için yapıyor
lütfen bi akıl verin
ayrı eve çıkıcam ama şuan asgari ücretle zor gibi duruyor
zaten ev bulmakta kolay değil, yalnız uyumaktan da korkuyorum
birazcık ev durumundan bahsedeyim
babamın 3 yıldır sevgilisi var
anneme ilk duydugunda bosan dedim bosanmadı affetti
şimdi boşanmadığına bin pişman
babam ancak hiçbir şey kabul etmicem diye imza atarsan öyle boşanırım dedi yoksa boşanmam
her gün içip içip gelip kavga çıkartıyor
öldürürüm tehditleri
evin elektriği interneti marketi pazarı kız kardeşim annem ve bende
para vermiyoruz diye her gün kavga
o kadınla yiyor diye vermiyoruz
altındaki arabasını annem aldı ama onu da bizi de bindirmiyor
baş dönmelerim başladı gene
stresten
evlenip gideyim diyorum ama tabiki de bir hatadan başka bir hataya koşmucam

Babanızın altına araba alana kadar o para ile kiraya çıkar, rahat rahat geçinirdiniz. Anneniz boşanmaz, siz de evlenene kadar çıkamazsınız o evden, daha önce ki konularda da çok akıl verildi ama cesaretinizi toplayamadığınız sürece, sadece içinizi döker, yolunuza devam edersiniz.

Babanızın altına araba alana kadar o para ile kiraya çıkar, rahat rahat geçinirdiniz. Anneniz boşanmaz, siz de evlenene kadar çıkamazsınız o evden, daha önce ki konularda da çok akıl verildi ama cesaretinizi toplayamadığınız sürece, sadece içinizi döker, yolunuza devam edersiniz.
yalnızken kötü rüyalar görüyorum düşündüm ama yalnız kalmaktan korkuyorum pansiyonla konuştum 800 tl istiyor asgari ücretle zor

Nasıl yani anneniz boşanmadı mı dava açıyordu en son?

Siz ve kardeşiniz niye hala o evdesiniz anlamıyorum, anneniz kendi seçimini yaşıyor.

kira değil elektrik su ev eşyaları market pazar
kız kardeşim bu eylülde nişanlanacak annem o evlenmeden evden gitmek istemiyor
tek başınayım yani
Annenizinki bahane, kardeş evlenir başka bir bahane bulunur.
Siz kendi bir çare düşünün veya görmeyin duymayın.

Annen boşanmaz benim annem gibi. En sonunda çocuklar bana destek olmadı ki boşanayım lafını işitirsin hatta. Bunu duyduğumda nutkum tutulmuştu benim, o kadar yaşanılana rağmen sonunda suçlu bizi ilan etmişlerdi. Sen kendi başının çaresine bakacaksın. Sabret, kendini geliştir, kurslara git dil öğren ne bileyim programcılık olur, muhasebe olur bir şeylerde daha daha çok geliştir kendini. İşverenlerin arayacağı eleman haline geldiğinde yüksek maaşlı iş bul ve kurtar kendini.

Annen boşanmaz benim annem gibi. En sonunda çocuklar bana destek olmadı ki boşanayım lafını işitirsin hatta. Bunu duyduğumda nutkum tutulmuştu benim, o kadar yaşanılana rağmen sonunda suçlu bizi ilan etmişlerdi. Sen kendi başının çaresine bakacaksın. Sabret, kendini geliştir, kurslara git dil öğren ne bileyim programcılık olur, muhasebe olur bir şeylerde daha daha çok geliştir kendini. İşverenlerin arayacağı eleman haline geldiğinde yüksek maaşlı iş bul ve kurtar kendini.
muhasebede işe başladım iyice öğreneyim işi inşallah yüksek maaşlı işe geçerim çok sağoolun

Tek başınıza eve çıkmak zorunda değilsiniz ki. Onca ev arayan bekar memur var. Üniversite öğrencileri var. Var da var. Bence siz size çok üzgünüm diyecek birilerini arıyorsunuz. Eski konularınızı da biliyorum. Annenize davayı çekmemesi için baskı yapmalıydınız.

Kardeşiniz gider başka bahane çıkar ama babanız asla düzelmez.

Allah yardımcınız olsun,zor değil annenle kardeşlerine birleşin atın o adamı evden ne yapabilir,rezil mı olursunuz olun en fazla bir hafta konuşurlar sizi. Böyle asalagi beslemekten iyidir.

Miaafirhane gibi bir yerde kalsanız ya da yurt?
Ayrıca madem bütün masraflar sizde anneniz neden hiçbir talep etmemeyi kabul edip bosanmiyor?

Tek başınıza eve çıkmak zorunda değilsiniz ki. Onca ev arayan bekar memur var. Üniversite öğrencileri var. Var da var. Bence siz size çok üzgünüm diyecek birilerini arıyorsunuz. Eski konularınızı da biliyorum. Annenize davayı çekmemesi için baskı yapmalıydınız.

Kardeşiniz gider başka bahane çıkar ama babanız asla düzelmez.
yok yanlış tanıyorsunuz beni
güvenemiyorum kimseye
güven duygumu tamamen kaybettim
o insanlar nasıl insanlardır bilmiyorum

Back
X