- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
evin elektriği interneti marketi pazarı kız kardeşim annem ve bende
kira değil elektrik su ev eşyaları market pazarBir kira mi sorun yani. Annen de calissin bu adami cekmekten iyi degil mi?
kira değil elektrik su ev eşyaları market pazar
kız kardeşim bu eylülde nişanlanacak annem o evlenmeden evden gitmek istemiyor
tek başınayım yani
yalnızken kötü rüyalar görüyorum düşündüm ama yalnız kalmaktan korkuyorum pansiyonla konuştum 800 tl istiyor asgari ücretle zorBabanızın altına araba alana kadar o para ile kiraya çıkar, rahat rahat geçinirdiniz. Anneniz boşanmaz, siz de evlenene kadar çıkamazsınız o evden, daha önce ki konularda da çok akıl verildi ama cesaretinizi toplayamadığınız sürece, sadece içinizi döker, yolunuza devam edersiniz.
Annenizinki bahane, kardeş evlenir başka bir bahane bulunur.kira değil elektrik su ev eşyaları market pazar
kız kardeşim bu eylülde nişanlanacak annem o evlenmeden evden gitmek istemiyor
tek başınayım yani
dava açtı geri çektiNasıl yani anneniz boşanmadı mı dava açıyordu en son?
Siz ve kardeşiniz niye hala o evdesiniz anlamıyorum, anneniz kendi seçimini yaşıyor.
aminnnbabanida o utanmaz sevgilisinide Allah kahretsin sadece bunu yazmak için geldim
muhasebede işe başladım iyice öğreneyim işi inşallah yüksek maaşlı işe geçerim çok sağoolunAnnen boşanmaz benim annem gibi. En sonunda çocuklar bana destek olmadı ki boşanayım lafını işitirsin hatta. Bunu duyduğumda nutkum tutulmuştu benim, o kadar yaşanılana rağmen sonunda suçlu bizi ilan etmişlerdi. Sen kendi başının çaresine bakacaksın. Sabret, kendini geliştir, kurslara git dil öğren ne bileyim programcılık olur, muhasebe olur bir şeylerde daha daha çok geliştir kendini. İşverenlerin arayacağı eleman haline geldiğinde yüksek maaşlı iş bul ve kurtar kendini.
yok yanlış tanıyorsunuz beniTek başınıza eve çıkmak zorunda değilsiniz ki. Onca ev arayan bekar memur var. Üniversite öğrencileri var. Var da var. Bence siz size çok üzgünüm diyecek birilerini arıyorsunuz. Eski konularınızı da biliyorum. Annenize davayı çekmemesi için baskı yapmalıydınız.
Kardeşiniz gider başka bahane çıkar ama babanız asla düzelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?