- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ev ve arsa var o kadına kalmasın diyeMiaafirhane gibi bir yerde kalsanız ya da yurt?
Ayrıca madem bütün masraflar sizde anneniz neden hiçbir talep etmemeyi kabul edip bosanmiyor?
o halde çekişmeli boşansın.ev ve arsa var o kadına kalmasın diye
tapu babandaysa sizin ruhunuz duymadan satar, parasını kadınla yer ya da tapuyu kadının üzerine yapar.ev ve arsa var o kadına kalmasın diye
aile konut şerhi koydurduktapu babandaysa sizin ruhunuz duymadan satar, parasını kadınla yer ya da tapuyu kadının üzerine yapar.
şerh koydurmaya cesaret eden boşanmaya da cesaret ederdi.aile konut şerhi koydurduk
kim ölsün diyeşerh koydurmaya cesaret eden boşanmaya da cesaret ederdi.
muhtemelen ölsün diye bekliyorsunuz.
babankim ölsün diye
yok onu beklemiyoruz da kanıt istiyor kanıtlayın diyor ses kayıtlarını kanıt olarak sunamıyoruz fotoğraflamamız lazım ama nasıl
boşanmaya korkan, öldürür diye kapıyı kilitleyen siz, fotoğrafı ne yapacaksınız bu kadar korkuyla? öldürürüm diyen adam foto için de öldürebilir. niye başınıza daha çok bela edesiniz ki?yok onu beklemiyoruz da kanıt istiyor kanıtlayın diyor ses kayıtlarını kanıt olarak sunamıyoruz fotoğraflamamız lazım ama nasıl
paylaşmam diyor yokuşa sürerim diyor her şey bana kalacak size 1 kuruş bırakmam diyorboşanmaya korkan, öldürür diye kapıyı kilitleyen siz, fotoğrafı ne yapacaksınız bu kadar korkuyla? öldürürüm diyen adam foto için de öldürebilir. niye başınıza daha çok bela edesiniz ki?
boşanmak veya ayrı eve çıkmak için delile gerek var mı?
anlaşamıyoruz, mallar paylaşılsın denir hepsi bu.
merak etme cümle alem biliyordur babanı. en son eşler ve çocuklar duyar.paylaşmam diyor yokuşa sürerim diyor her şey bana kalacak size 1 kuruş bırakmam diyor
ama elimizde delil olursa herkese onu gösterip rezil edip anlaşmalı boşanma yapabiliriz
yani bilemiyorum sizce ne yapmalıyızmerak etme cümle alem biliyordur babanı. en son eşler ve çocuklar duyar.
rezil edemezsiniz çünkü yine öldürmekle tehdit eder. karşınızda normal bir insan yok.
her durumda işi yokuşa süreceği burada bile açık görülüyor.
siz hala sanırım korktuğunuz için kendinizce mantıklı bahanelere sığınıyorsunuz.
sürekli alkollü oluyor karşı koyamıyoruz denemedik mi sanıyorsunuz3 kadin bir olup bu adami kovamiyor musunuz? Alin elinize vileda sopasini elaleme karsi rezil edin. Gucunuzun yetmemesine imkan yok ya 3 kisisiniz arkadasim
en mantıklı olan annenin boşanması.yani bilemiyorum sizce ne yapmalıyız
evet şimdi benim biraz birikmişim var peşinat verip kredi çekip ev almayı düşünüyorum bayramdan sonra halledicemen mantıklı olan annenin boşanması.
o boşanmıyorsa, senin de imkanın varsa başka eve çıkmanız.
sonuçta o evde güvende değilsiniz.
siz katlandığınız için babanız size eziyet etmeye devam ediyor.
yalnız kalırsa boş evde kime eziyet edecek?
inşallah annen de boşanmayı kabul eder de beraber yaşarsınız.evet şimdi benim biraz birikmişim var peşinat verip kredi çekip ev almayı düşünüyorum bayramdan sonra halledicem
ayrı eve çıkıcaz inşallah kardeşimin eylülde nişanı var da onu bekliyoruzBenim tanıdığım bir abla var aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamış resmi olarak bosanamasada kocasından ayrılmış .madem hepiniz çalışıyorsunuz ayrı eve çıkın rahat edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?