Baba bile demek istemiyorum ama derdim babam

ev ve arsa var o kadına kalmasın diye
o halde çekişmeli boşansın.
anneninki yılların hırsı sanırım, babanı bırakmaz.

bırakan çoktaaaaan bırakırdı.

senin de bahanen çok.

artık evlenene kadar bi 5-10 sene daha çekersin babanı.

yok onu beklemiyoruz da kanıt istiyor kanıtlayın diyor ses kayıtlarını kanıt olarak sunamıyoruz fotoğraflamamız lazım ama nasıl
boşanmaya korkan, öldürür diye kapıyı kilitleyen siz, fotoğrafı ne yapacaksınız bu kadar korkuyla? öldürürüm diyen adam foto için de öldürebilir. niye başınıza daha çok bela edesiniz ki?

boşanmak veya ayrı eve çıkmak için delile gerek var mı?
anlaşamıyoruz, mallar paylaşılsın denir hepsi bu.

boşanmaya korkan, öldürür diye kapıyı kilitleyen siz, fotoğrafı ne yapacaksınız bu kadar korkuyla? öldürürüm diyen adam foto için de öldürebilir. niye başınıza daha çok bela edesiniz ki?

boşanmak veya ayrı eve çıkmak için delile gerek var mı?
anlaşamıyoruz, mallar paylaşılsın denir hepsi bu.
paylaşmam diyor yokuşa sürerim diyor her şey bana kalacak size 1 kuruş bırakmam diyor
ama elimizde delil olursa herkese onu gösterip rezil edip anlaşmalı boşanma yapabiliriz

paylaşmam diyor yokuşa sürerim diyor her şey bana kalacak size 1 kuruş bırakmam diyor
ama elimizde delil olursa herkese onu gösterip rezil edip anlaşmalı boşanma yapabiliriz
merak etme cümle alem biliyordur babanı. en son eşler ve çocuklar duyar.
rezil edemezsiniz çünkü yine öldürmekle tehdit eder. karşınızda normal bir insan yok.
her durumda işi yokuşa süreceği burada bile açık görülüyor.

siz hala sanırım korktuğunuz için kendinizce mantıklı bahanelere sığınıyorsunuz.

3 kadin bir olup bu adami kovamiyor musunuz? Alin elinize vileda sopasini elaleme karsi rezil edin. Gucunuzun yetmemesine imkan yok ya 3 kisisiniz arkadasim

merak etme cümle alem biliyordur babanı. en son eşler ve çocuklar duyar.
rezil edemezsiniz çünkü yine öldürmekle tehdit eder. karşınızda normal bir insan yok.
her durumda işi yokuşa süreceği burada bile açık görülüyor.

siz hala sanırım korktuğunuz için kendinizce mantıklı bahanelere sığınıyorsunuz.
yani bilemiyorum sizce ne yapmalıyız

yani bilemiyorum sizce ne yapmalıyız
en mantıklı olan annenin boşanması.
o boşanmıyorsa, senin de imkanın varsa başka eve çıkmanız.
sonuçta o evde güvende değilsiniz.
siz katlandığınız için babanız size eziyet etmeye devam ediyor.
yalnız kalırsa boş evde kime eziyet edecek?

en mantıklı olan annenin boşanması.
o boşanmıyorsa, senin de imkanın varsa başka eve çıkmanız.
sonuçta o evde güvende değilsiniz.
siz katlandığınız için babanız size eziyet etmeye devam ediyor.
yalnız kalırsa boş evde kime eziyet edecek?
evet şimdi benim biraz birikmişim var peşinat verip kredi çekip ev almayı düşünüyorum bayramdan sonra halledicem

annen boşanmadığı müddetçe bunu çekeceksiniz gibi duruyor. benim anlamadığım bir kadın nasıl tüm bunları sineye çeker, annen bu kadar mı güçsüz?

Benim tanıdığım bir abla var aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamış resmi olarak bosanamasada kocasından ayrılmış .madem hepiniz çalışıyorsunuz ayrı eve çıkın rahat edin

Benim tanıdığım bir abla var aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamış resmi olarak bosanamasada kocasından ayrılmış .madem hepiniz çalışıyorsunuz ayrı eve çıkın rahat edin
ayrı eve çıkıcaz inşallah kardeşimin eylülde nişanı var da onu bekliyoruz

Back
X