- 15 Nisan 2018
- 952
- 1.176
- 63
- 36
- Konu Sahibi Beyazlale144
Çalışmanıza sevindim bu durumdaOnlar yeni ev tuttular yine burda.ben ayrı bir evde kalıyorum boyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmanıza sevindim bu durumdaOnlar yeni ev tuttular yine burda.ben ayrı bir evde kalıyorum boyle
Babam asla kabul etmezdi.aramiz.o.kadarkitu idi ki gelin yanımda kalım desem kovalardi beni.ayrica benim ev eşyalı.ailemin eşyaları buraya gigmazdi .yoksa birlikte yaşayalım anne diyen bendim zaten zamanindaDurumları düzeltene kadar onlar niye yanına almadın manolya..
Sonra da şöyle yaptılar böyle yaptılar..
Anlatabilsem miras vs diye ağır yazılar yazmazsin.herkes hayatı bakış açısı ile yorumlar.He bizim hiç birimizin anamız babamız yok zaten anlayamayız...
Allah çevrende olup seninle iletişim içinde olmak mecburiyetinde kalan herkese sabır versin.
Arkadaşım çok ezildim.her yerden darbe aldım.avukatim bile beni şaşırttı.annem babam öyle evden kovar.kicam ayrı bir sorun.duzenimi kurmak çocuğun kreşini ayarlamak vs beni çok yorduÇalışmanıza sevindim bu durumda
Olmak zorundaysa öyle.Hem evlat atılmaz biraz zaman ver onlara ve kendine zamanla düzelecek bu arada kendine çocuğuna hayatına sahip çık mutlu olacağın şeyleri yap yeni insanlarla tanış şu seni dine vuran eski hayattan bir kurtul canım yaAna baba öyle değil.askasi olsa umrum olmaz.ama hayatımda öyle bir boşluk var ki.dusundukce ağlıyorum.
Anlatabilsem miras vs diye ağır yazılar yazmazsin.herkes hayatı bakış açısı ile yorumlar.
Bu kadının anlattıkları ile ailesi hakkında yorum yapmayın. Inanın o insanların hakkında yazılan olumsuz cümleler beni yaralıyor. Sarimanolya bu üye ve daha pek çok üyeliği var. O insanların çekmediği kalmadı konu sahibi yüzünden. Bu kadının babası dayak yedi sokak ortasında bu insan yüzünden.
Eşiniz sokak ortasında babanızı darp ederken de keşke bu kadar düşünseydiniz ailenizi.Geçen yıl kasım ayında gece yarısı sığınmıştım baba evine.gece yarısı derdimi anlatırken yandan tak tak tak duvara vurulmuştu.sasirmistim.normal ses tonuyla konuşuyordum.
Ertesi hafta eşim gelmişti kapıya.apartmanda rezalet çıkmıştı.
Boşanma davası açılmıştı.oraya sığınmıştım işte.sonra babam beni evden kovmaya başlamıştı.yine siginamamistim bir yere.cocuga bakarım ama sen git diyordu.ayri ev tut kendine.
Çocuğumu bırakmadım gitmedim de.bu sefer elinde telefon evimi boşalt yoksa polisi ararım diyordu.uzerime yürüyordu.fiziksel şiddete kadar gitti.
Mayıs ayında ev sahibi kızım.oturacak dedi.inandolar bunlar ama ben inanmamistim.su an o evin ilanını nette gördüm.ev pırıl pırıl.annem temizlemiş.badana da yaptirmislardi geçen sene.zarar ettiler 2000 lira badana nakliyat vs derken.
Çok üzgünüm .keşke yaşlı insanlara bu kadar acimasi olmasalardı.heekesin ailevi sorunu olabilir.ilk önce konussalardi keşke.
Anladım ki ailemin tırnağı acisa benim Burda canım yaniyo.zaten annemin beyin damarı tıkalı.telefon numarasını hatirlayamayacak kadar hasta.onu bile göremiyorum babam yüzünden.gorsem de o babamı savunuyor.canim sıkılıyor kizlar.
Bana gelince çok zor zamanlar geçirdim.kocadan aileden hatta avukatkmdan bile darbe yedim.iyi ayaktayım ama içim aciuo
devam filmi diye boşuna demiyoruzMerhabanasıl yani siz konuya hakimsiniz galiba geçmişten
Eşiniz sokak ortasında babanızı darp ederken de keşke bu kadar düşünseydiniz ailenizi.
yahu konu sahibinin babası , onun başında dursun diye şehir değiştirdi hanfendi hangi akla hizmetse kocam da kocam gibisi yok diye yine ailesini rezil edip bıraktı kocasına gitti.adamcağız sokak ortasında bunun kocasından dayak yedi.neler neler var eski konularına bir bakıverin.her konuda ayrı telden çalıyor hanımefendi.Babanız neden bu şekilde davrandı size...istenmeyen bir evlilik mi yaptınız ? Yani torunu sahiplenip çocuğunu sokağa atmak hangisi![]()
Evet bir de eşini haklı bulmuştu, babası konu sahibinin oğlunu iki dengesiz insanın arasında bırakmak istemediği için dayak yemişti. Yazık gerçekten...O zaman babası çok konuşmuş o yüzden hak etmiş. Hem zaten zavallı eşinin yumruğu yanlışlıkla babasının suratına gelmiş.
Zaten devamli bu yuzden yeni uyelik aliyor. Burayı günlük olarak kullanacak, kim olduğunu bilmeyenler bunu pohpohlayacak, öylece tatmin olacak. Ben ve birkaç uye daha var anında tanıyoruz yazım tarzından. Bu kadın çalıştığı devlet kurumunu dahi karıştırıp sürgün yemiş biri. Okuyan tüm üyeler düşünsün artık. Tüm dünya suçlu, bu arkadaş sutten çıkmış ak kaşık.Cok genelleme olacak ama şu "herkes kotu, hersey benim basima geliyor" durumundaki insanlarin anlattiklarina icten içe inanmiyorum ben acikcasi yani inanmiyorum derken kendisinin bu noktaya gelmekte sifir pay sahibi olduguna inanmiyorum.
Ben bu uyenin eski konularini bilmiyordum hic ama su konusunu okurken bile üzülmedim acayip gicik oldum konu sahibine. Sizin gibi eski konulari bilenler olmasa sirf su konuya bakarak bir cok kişi vah vah diyecekti.
kocasından da hem nafaka alıyor 1500 lira hem de çocuğun kreşini adam ödüyor.desteksiz ortada kalmış da değil yani.Ya arkadaşım konularını biliyorum bırak şu melankolik halleri Allah'a şükür devletin memurusun bir çocuğun var sana destek olmadı mı eşinle olmasın bak önüne kimseye muhtaç değilsin sana sırt dönene mecburen sırt dön guzel yaşa şu hayatı acı çekmek için bahaneler arama beterin beteri var
Evet bir de eşini haklı bulmuştu, babası konu sahibinin oğlunu iki dengesiz insanın arasında bırakmak istemediği için dayak yemişti. Yazık gerçekten...
kocasından da hem nafaka alıyor 1500 lira hem de çocuğun kreşini adam ödüyor.desteksiz ortada kalmış da değil yani.
Ana baba ayrı bişi.acayip bir bağ var.mutsuzum.baba anne sevgi açlığı kapanmıyir.hicbisiye benzemiyo bu dert.anlayazsin
bacım cidden sen para gitmesi diye okul mu okumadın, yoksa harf başına para ödüyorsun mu sanıyorsun.senin yazman da yokBabam asla kabul etmezdi.aramiz.o.kadarkitu idi ki gelin yanımda kalım desem kovalardi beni.ayrica benim ev eşyalı.ailemin eşyaları buraya gigmazdi .yoksa birlikte yaşayalım anne diyen bendim zaten zamaninda