Baba evinden ayrılmaya günler kala..

Bundan 1 buçuk ay öncesine kadar evime gidip düzenimi kurmak istiyorum aile evinden sıkıldım diye dertmiş gibi aptal aptal yazarken şimdi ki hislerim neyin nesi şimdi?
15 gün sonra evime geçeceğim Allah nasip ederse ama yüreğime bir yumruk oturdu sanki derinden.
Bu karantina beni onlara öyle ısındırdı ki sanki çiçeklerim gibi her gün sevip sulamaya özen gösterir gibi bakmaya doyamıyorum onlara. Babamın saç tıraşını yaparken benimle vakit geçirdiğinde ki sevincini, annemin omuz cilvelenip gülücüklerini gördükçe, ben sensiz ne yapacağım sözlerini duydukça içim gidiyor.
Meğer ne çok ihtiyacımız varmış bu karantinaya...
Böyle annemin o dizine yatıp onun tüm derdini dinleyip rahatlatan onu güldüren benken, benden ayrıldığında ne kadar üzüleceği gözümün önüne sere serpe düşüyor. En değerli varlık olan anneden ayrılmak, onun o göz yaşlarını şimdiden hissetmek içimi yakıyor.

Geçiyor mu bu his ? Kolay oluyor mu onlarsız yaşama alışmak ?

Rabbim bütün anne-babalara uzun hayırlı ömürler versin İnşALLAH. :KK200:

Umarım sizleri darlamamışımdır. Biraz dökülmek istedim akşam olunca böyle işte insan biraz duygusallaşıyor. :110:

Okurken annemlerle vedalastigim gun geldi aklima aglattin beni 🥺 cok zor hele ki gurbete gidiyorsan... ne yazsam eksik kalir lakin huzurlu ve mutlu bir yuvan varsa eşin anlayışlı ise alışıyorsun zamanla. Her gun görüntülü konuşuyorum ama yetmiyor sarilip beraber vakit gecirmedikten sonra 🙁

Okurken annemlerle vedalastigim gun geldi aklima aglattin beni 🥺 cok zor hele ki gurbete gidiyorsan... ne yazsam eksik kalir lakin huzurlu ve mutlu bir yuvan varsa eşin anlayışlı ise alışıyorsun zamanla. Her gun görüntülü konuşuyorum ama yetmiyor sarilip beraber vakit gecirmedikten sonra 🙁

Yaa minnoşş Allah kavuştursun :)

Geçiyor tatlım.Evlensemde evime gitsem artık dediğim günler oldu düğün süreci ve para sıkıntısı yıpratmıştı bizi bende sinirimi onlardan çıkarıyordum. Ah eşşek kafam.Son 1 hafta iyice aklım kesti üzülüyorduk hepimiz ama belli etmiyorduk birbirimize😢
Allah binkere razı olsun ailemden.Sonra evlendim balayında eşimin yanında da çok mutluyum o da ailemdi benim.Ay çok uzattım ne biriktirmişim😁Velhasıl kelam geçiyor alışıyorsun canım merak etme.Hayırlı olsun bu arada evliliğin😉

En son sevdicegine kavuşmak evin tuvaletini temizlemek istiyordu...
Hayat işte şimdide evden çıkmak istemiyor
Merak ettim bulamadım eski konularını , neden böyle bişey söylemiş konu sahibi, bende şuan öyle hissediyorum ve birden garip hissetim

Arabayla 30 dakikalık mesafe aslında gider gelirim ama o çıkış anı beni ürkütüyor :)
Zamanla alışıyorsun. Bende evliyim ve eşim görevde diye ailemin yanına gelmiştim. Ne eşim görevden gelebildi ne ben evime gidebildim. İnsan kendi evine alışınca her şeyini özlüyor. Salonumu bile çok özledim :)

zor oluyo ama alisiyosun sonra kendi evini benimsiyo insan ben tek kiz olarak annemle arkadas gibiydik 10 saat uzaga gelin geldum annem yanliz kaldi vesehirler arasi yasak cikti aylardir goruntulu idare ediyorum ve cok ozluyorum

Gecmiyor malesef ki oyle bir an geliyorki onlari ariyorsunuz keske burda olsalardi diyorsunuz ben cok uzagim aramizda 700 km yol var zamaninda diyorum ne cok hayiflanirmisim babama kisitliyor diye simdi burda olsa kisitlasa diyorum anneme cok kizardim sevmedigim yemegi yapiyor diye ama insan onu bile ozluyormus yanlarina ne zaman gidipgelsem hep yuregim buruk alisamiyorsunuz mutlu aninizdada uzgun aninizdada hep onlari ariyorsunuz

Back
X