- 13 Ocak 2020
- 45.889
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.777
- 598
- 33
- Konu Sahibi Kaderlinurteen
En son sevdicegine kavuşmak evin tuvaletini temizlemek istiyordu...
Hayat işte şimdide evden çıkmak istemiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son sevdicegine kavuşmak evin tuvaletini temizlemek istiyordu...
Diğer konunuzda sanki aynı evde yaşamaya başlamıştınız gibi yazınca geçtiniz sanmistim. Eşinizin ağız kokusu konusu![]()
Silinmeyecek deYaptı yine yapacağını zalımın gızıduygu geçişleri falan işte aayrıca wc olayı da zevzekçe bir espriydi hafızalardan silinmeyen
@Gsyabk
Silinmeyecek de![]()
Bundan 1 buçuk ay öncesine kadar evime gidip düzenimi kurmak istiyorum aile evinden sıkıldım diye dertmiş gibi aptal aptal yazarken şimdi ki hislerim neyin nesi şimdi?
15 gün sonra evime geçeceğim Allah nasip ederse ama yüreğime bir yumruk oturdu sanki derinden.
Bu karantina beni onlara öyle ısındırdı ki sanki çiçeklerim gibi her gün sevip sulamaya özen gösterir gibi bakmaya doyamıyorum onlara. Babamın saç tıraşını yaparken benimle vakit geçirdiğinde ki sevincini, annemin omuz cilvelenip gülücüklerini gördükçe, ben sensiz ne yapacağım sözlerini duydukça içim gidiyor.
Meğer ne çok ihtiyacımız varmış bu karantinaya...
Böyle annemin o dizine yatıp onun tüm derdini dinleyip rahatlatan onu güldüren benken, benden ayrıldığında ne kadar üzüleceği gözümün önüne sere serpe düşüyor. En değerli varlık olan anneden ayrılmak, onun o göz yaşlarını şimdiden hissetmek içimi yakıyor.
Geçiyor mu bu his ? Kolay oluyor mu onlarsız yaşama alışmak ?
Rabbim bütün anne-babalara uzun hayırlı ömürler versin İnşALLAH.
Umarım sizleri darlamamışımdır. Biraz dökülmek istedim akşam olunca böyle işte insan biraz duygusallaşıyor.![]()
Inş cınım yaatövbe ettim kızım ben bi daha asla zevzeklik yooooooqqqq![]()
Okurken annemlerle vedalastigim gun geldi aklima aglattin benicok zor hele ki gurbete gidiyorsan... ne yazsam eksik kalir lakin huzurlu ve mutlu bir yuvan varsa eşin anlayışlı ise alışıyorsun zamanla. Her gun görüntülü konuşuyorum ama yetmiyor sarilip beraber vakit gecirmedikten sonra
![]()
Inş cınım yaaiçinden geliyosa koyver gitsin.
![]()
Merak ettim bulamadım eski konularını , neden böyle bişey söylemiş konu sahibi, bende şuan öyle hissediyorum ve birden garip hissetimEn son sevdicegine kavuşmak evin tuvaletini temizlemek istiyordu...
Merak ettim bulamadım eski konularını , neden böyle bişey söylemiş konu sahibi, bende şuan öyle hissediyorum ve birden garip hissetim
Konu sahibi mizah yapmıştı o yüzden öyle dedi :)Merak ettim bulamadım eski konularını , neden böyle bişey söylemiş konu sahibi, bende şuan öyle hissediyorum ve birden garip hissetim
Zamanla alışıyorsun. Bende evliyim ve eşim görevde diye ailemin yanına gelmiştim. Ne eşim görevden gelebildi ne ben evime gidebildim. İnsan kendi evine alışınca her şeyini özlüyor. Salonumu bile çok özledim :)Arabayla 30 dakikalık mesafe aslında gider gelirim ama o çıkış anı beni ürkütüyor :)
Reis niye zevzeklik olsun ki evet güldük eğlendik gayette eğlenceliydi zevzekce değildi:)Ay bacım ilk üye olduğum zaman mizacımdaki zevzekliğin gazabına uğramıştım boşver sen![]()
Anladım , bende yaşamak istemiyorum ailemle ne diyim inşlh ilerde bende böyle konu açarım “Baba evinden gitmeye günler kala”Ay bacım ilk üye olduğum zaman mizacımdaki zevzekliğin gazabına uğramıştım boşver sen![]()