Baba evinden son ktnz gn....

Biz 3 kız kardeşiz.Ablalarım evleneli seneler oldu.Ben hem en küçük olduğum için, hemde evde tek olduğum için evlendiğimde annemle babamın mutlu olduğu kadar üzüleceğinide biliyordum.
Kuaförden eve geldiğimizde ev zaten cümbür cemaatti.

Bizde adettir kız davul zurnayla çıkarılır evden.Bi an dışarıdan davul zurna sesleri gelmeye başladı.Benim tüylerim diken diken oldu.Evlenmeden hep takılırdı benden seni evlendiriyim deve kesicem, başımızın belasından kurtulucaz diye.Babam kuşağımı bağlamaya geldi.Herkez babamla birbirimize çok düşkün olduğumuzu bildiğinden babamın vereceği tepkiyi çok merak ediyordu.Babam ilk başta beni alnımdan öptü ve benim koskoca babam bir başladı ağlamaya hemde ne ağlamak titreye titreye, tabi bende aynen öyle.Herkez babamı sakinleştirmeye çalıştı.Sonunda bağladı ve dedi ki Benim Küçük kızım yuvadan uçuyorsun demek,hala gözümde miniminnacıksın dedi ve yine başladı annemde bi yandan ağlıyor bi yandan da babamın tansiyonu çıkmasın diye onu uzaklaştırmaya çalışıyor.Neyse çıktık evden düğün salonuna gittik.Düğünde babama bir süprizim vardı, sadece eşimin bildiği.Daha önceden Süper Babanın Bana Bir Masal Anlat Baba parçasını dj'e vermiştim ve gecenin sonunda misafirlere sahneye boşaltmalarını söyledi ve Beni ve Babamın piste davet etti.Tabi herkez ne oldu falan diyor.Piste babam ne oldu kızım dedi herkez bakıyor ve parça başladı Bana Bir Masal Anlat baba, babamla sarıldık birbirimize sıkı sıkı, hiç unutmuyorum o anı.Bütün salonuda ağlattık.Çok gözyaşılı oldu yani

2 senelik bir çıkma aşamasından sonra 14 ay nişanlı kaldım hergünüm eşimin ailesi yüzünden gözü yaşlı geçti.düğünüme çok özendim.herşeyiyle eşim ve ben ilgilendim.eşimin ailesi takıları falan ilk baştan istemişlerdi bende vermicemi söylemiştim çok baskıcı tipler bu yüzden herhangi bir olay çıkartılarmı diye düşünürdüm hep.fakat düğünümden 1 ay önce eniştem ablamın eşi hastaneye yattı kanserdi.kına gecem günü tuttugumuz evin doğalgazını kesmişler eşim beni kuaföre almaya gelemedi.abisi ve ablası geldi.kuaföre gitmeden önce hastaneye gittik eniştemin durumu agırdı.sarılıp ağladık birbirimize.kendisini çok severdim o da beni.düğünümü göremeyecekti.kafasına çok takmıştı düğünüde olamayacagı için oda bende çok üzülmüştük.neyse kuaförden fotografcıya oradan eve geçtik.oyananıyor felan bir ara herkes ağlamaya başladı hem oynuyor ablalrım hemde aglıyorlar.ne oldu diyorum enişteme bişeymi oldu diyorum söylemiyorlar.büyük ablam ve çocukları abar topar hastaneye çağrılmış oraya gitmişler neyse kına gecesi bitti çok özendim ya damat kaldırmaya millet hastaneye gitti oda olmadı.annem feryat eder eniştenemi yanayım karlarperisi sanamı onca 1 sene mücadele verdin içine gitmedi senin diye.herkes ağlıo.tabi yattık neyse sabah eniştem ameliyata alınacak acil çıkan bir ameliyat.doktor çıkmaz ameliyattan demiş bekliyorum ii haberini.kuafördeki bizi tanıyan tanımayan herkes ağlıyor.ii çıktı haberi geldi saçlarım yapıldı.yüz göz şiş tabi herkesin.foto falan eve gittik.kurdelamı babam bagladı.gözlerine yüzüne bakamadım ne olduğumu anlayamadımki.evcden babam çıkardı.süper bir araba beni bekliodu.arabaya bir bindim eşim yanımda.o bana ben gelmem gelin almaya demişti.ben bi kız bi oğlan yengesi oturacak sanıodum arabaya.birde öne kayınpeder.ama eşim ve ben arkada sadıçı eşimin önde sevdiğimiz bi abide arabayıda kullandı.düğün salonumda tedirgindim eşimle anlaştım takı çıkarmaya odaya girmesinler dedim kimse girmedi torbama koydum düğün boyunca bendeydi.daha sonra enişteme gelince 25 günlük evliyken vefat etti.yıkım oldu bizim için.hergece rüyalarıma girdi.sanki evimde oturuyor gibi geldi.evimde dolaşıyor gibi geldi.mekanın cennet olsun enişte.

çok ağladım mafoldumben ..babam kırmızı kurdelayı belime bağlarken çok duygulandık bu sefer babamda bende ağladık mafoldumben ..beni davul zurnayla almaya geldiler.birde yukarıdan aşağıya kafamıza şeker attılar zemuszemus .. sonrada konvoy eşliğinde düğün salonuna gittik

Son düzenleme:
ben evden çıkarken değil de nikah bitip herkesle vedalaşırken ağlamaya başladım
o zaman ee noluya şimdi ben baba evimden çıktım mı demiştim ve ablama babama anneme sarılırken hüngür hüngür haldeydim
insan o kadar çaresiz hissediyor ki kendini önüme gelene sarılıp ağlamıştım sonra

hala da videomu izleyip ağlarım hem de salya sümük...

bende zor ayrıldım...kuaförden eve bırakıldım yalnız başıma eve çıktım.baktım şehirdısından birsürü misafir babam yoktu evde aşağılardaydı diğer konuklarla ilgileniyordu evde amcam vardı onu gördüm başladım ağlamaya.sonra erkek tarafı geldi ben odadaydım o yarma gibi halası kapımı tutan kardeşlerimii iteleyip beni odandan çıkradı ve eşimin koluna taktı babam yakınlarımda duruyordu ama kurdelayı kardeşim bağladı ağlarım diye korktum ama ağlamadım o an.yine de kendimi en berbat hissettiğim anlardan biriydi.salona geldik gelin odasında beklerken bir arkadaşım yanıma geldi bana babamın çok ağladığını söyledi. hıçkıra hıçkıra ağlamış bunu duyduğumda kahroldum başladım ağlamaya arkadaşımda üzüldü pot kırdığını farkedince ...bütün gecemi ağlak bir halde geçirmem için yetti ama bu sözler.gelin odasında yarım saat ağlamışımdır..sahneye çıkarkende babamı aradı gözlerim..kıyılarda köşelerdeydi..takı anında babam geldi gözleri ağlamaktan şişmiş kızarmış..onu görünce yakından gene bi garip oldum...şu an bile doldu gözlerim...sonra gelin odasına geçtik paraları toparlayıp çıktığımızda bir baktım bizden kimse kalmamış öyle bir zoruma gitti ki kendimi terkedilmiş gibi hissettim gelin arabasından eve kadar ağladım..sonra brirleri evimizin önünde beklemiş damada melemen yaptıracaklar falan ben tadına bakacam bunu umuyorlardı bir hışımla arabadan indim söylene söylene hiç kimseyle uğraşamam zaten içime bir pişmanlık düştü...teysemle kızkardeşim geldi yolumuzu kesenler eşimi aldı gitti...buralarda adettir damada bir dizi güya işkence gibi şeyler yaptırırlar.velhasıl...
eve gridim üstümü çıkardım hiç damadı bekleyemedim içten içe ona da ayar oluyorum babamdan ayırdı ya beni duvağımı bile yırtmışım tonla para verdiğim o tül parçasını ne hale getirmişim o sinirle duıygusallıkla.banyoya girdim nasıl sesli ağlıyorum teyzem banyo kapısına geldi yapma ağlama bu kadar ben ne yapayım ben okadar uzaklardayım senin annen burda ..hiç bir söz kesmiyor hep ağladımm.banyodan çıktım gene ağlıuyorum.erkek kardeşimde geldi...teyzemleri almaya...ben ağlıyorum susmadan artık yorgun düştüm halsizim ...aksam 7den saat 1-2 ye kadar ağladım hastaneye ötürecekti eşim kendime gelemedim kaynımı aradı eşim sakinleştirici getir diye ...sakinleştirici içtim uyuyakaldım...aralıksız 6 7
saat ağlamışım o gunden sonra 1 ay boyunca ağladım....ne günlerdi beee...

uffff ya,yine babam gozumun onune geldi.O gun babamla goz goze gelmemek icin cok ugrasmistim.Kusagimi abim bagladi.Kendimi cok zor tuttum kusagim baglanirken .Ama asagiya inip davulu gorunce hem halay cektim hemde aglamistim.Cunku o zaman babamla gozgoze gelmistik.Sonra beni apar topar arabaya bindirdiklerini hatirliyorum.O gece otel de kaldik sarap icip sabaha kadar aglamistimmmm.Esim hala soyler ne gundu diye.Ve 1 hafta sonra ABD YE gideicektik.O bir hafta babamla goz goze gelmemek icin cok caba sarf etmistim Ama havaalaninda babamin bana saripip titredigi ani hiC unutmam. Ve beni uzmemek icin gozyaslarini icine akittigini biliyorum babacim.Cunku ben de sana sarildigim zaman gozyaslarimi icime akitmistim sizleri uzmemek icin......BABAM SENI COK OZLEDIM COK SEVIYORUMMM

Hüzünlüydü çok (
Kardeşimle babam çok ağladı, onlara dayanamam.Hayatımdaki en önemli erkeklerdi.
Halam ve amcam onlarında yeri ayrıdır.Amcam dedem gibidir, ondada koptum
Şükür annem dirayetliyid, o ağlasaydı çok daha zor olurdu ama diyorum ya
Babamla kardeşimdi o anki hüzünlerim.Kardeşimin bana :"Abla kendine çok iyi bak tamam mı" derken
ağlayışı, elinden oyuncağı alınan çocuklar gibi hüznünü unutamam.
Bababmınsa "kızım sana emanet oğlum" demesi çınlar kulağımda
Kuzenlerim, kızkardeşim, amcamın oğlu, babanem hepsi zordu o gün.
Kız kardeşmle kuzenimin hüznünden ayaklarım titriyo dediklerini duydum arkadan.
Zor bir gündü.
Yine de rabbim herkese teliyle duvağıyla namusuyla çıkmayı nasip etsin ...

kına gcemde inat ettım hıc aglamıcam dıye aglamadımda dugun sabahı ev cok kalabalıktı valla sabaha dogru uyudum esım gelmıs basımda dıkılıyo kuafore gıtcez dıye o an annem geldı baban dıyoki her sabah kızım yataga gelır benı uyandırırdı ne olcak sımdı demıs o ann cok kötü oldum cunku 26 yasına kadar her sabah babamın yatagınıa sıkısrdım sarılırdım oyle uyanırdı annem de oyle dıyınce kostum babamın yanına gıttım yataga gırdım sarıldım optum ben gıdıyorum dedım gıtme kal dedı ama hem aglarım hem gıderım mısalı olmaz bab beklıyolar demısım aglayarak kendımı kaybetmısım kardesım anlatınca ya ben oylemı dedım dıyıp bastım kahkayı neyse kuafore gıttık eve geldıgımde davul zurna konvoy sokak dolmus kardesım kusagımı bagladı aglamıcam dedım cunku aglasam hepsi kopcak dugunde ıyıce oynadım salondan cıktık arabada gıderken yolda baktım annemle babam ıkısı yuuyo o an basladım aglamaya ama ne aglama cunku onlar yalnız kalmıslardı ıkı kardestık evın tek kızıydım ve anneme babama cok duskunum halada oyle bır gun selerını duymasam gormesem delırıyorum onlarda oyleler canım aılem sızlerı cok sevıyorummmmmmmmm ıyıkı varlar benım canlarım

Yaa yapmayın ben simdiden babamdan nasıl ayrılıcam diye düsünüyorum .. Zaten düsünüp,düsünüp aglıyordum .. İyice fena oldum .. Canım babam ben onu bırakamam kii.. İnanın okudugum yerde duramıyorum ki gecici bir ayrılıkken babamın evine yabancı olmak istemiyorum ben .. senağlama

Kahvaltı yaparken sesini duymak ,birsey isteyecekken muzurca gülüpp niiill hadi azcık meyve getir demesi dizinin en heyecanlı yerindeykenn .. Hiiicc bir dedigimi iki etmedi ya ne istediysem hep aldı hic kırmadı .. Canım babam benim o benim herseyim kii ..

Nasıl ayrılacagım ki hele birde agladıgını görürsem vazgectim ben evlenmekten deyip salondan cıkarmısım .. Valla yaparmıyım yaparım ..aklinialirimsmile
Babaaa hadi gidelim ben vazgectim dermisim ..kaydirigubbakcemile3

yaa evden ayrılma zor işş düğün olmadan önce kaç kez yastığımı yüzüme kapayarak ağlamışımdır babamı kaybedeli 3 sene oldu onun beni gelinlikle göremeyecek oluşu çok acıydıı daha salona girer girmez ağlğmaya başladım tabi beni neşelendidrmeye başladılar ama içim kan ağlıyordu birde kaynanam ii biri deildi yani o gün düğünüm bile bozulabilirdi ama artık düğün günüydü rezillik cıkmasın die sustum oda içimde yara ii ağladım durdum abim kuşağımı bağlayınca sarıldık oda ağladı sonra diğer abimde sarıldı üçümüz bir 5 dk sarılarık ağladık tabi bütün salon ağlıyordu aklımdan tek çıkmayan sey yengemin helallik istemis çok ağladıımm onaaaa hala ağlarım sonra babamın mezarına gittik babama bak baba sen gelemedin düğünüme ben geldim sana dedim gelin oldum baba dedim ama soğuk bir beton bi ses bekledim yoookk öylece bana bakıyordu sanki babası olmayıpta gelin olanlar bilir bunu acısını yada annesi olmayan allah hayırlı gelin olmayı nasip etsiiinnn

ayy bende duygulandım kızlar yaaa,bende kuaförden geldim ,o süre içinde ne zaman babamla annemle göz göze gelsek hemen gözümüz doluyordu sonra benim yanıma gelmemeye başladılar babamgil çünkü her geldiklerinde gözlerimiz doluyorduu senağlama . sonra o an geldi, davullarla zurnalarla almaya geldiler benii, babam bağladı kırmızı kuşağımı evden babam çıkardı apartmanın kapısını kadar sarılıp vedalaştık sonra eşime teslim etti beni, arkama baktım tekrar gidip sarıldım babama sonra babam eşime sarılıp ağladı :a015: ayy çook kötüydü :gitme:...bir taraftan da kendimi sıkıyordum ağlamamak için takma kirpiğim ve makyajım çıkmasın diye :roflol: bunları yaşamak bile güzeldiiii :sinifsinif:

sizi bilmem ama benim uktelerim çoook evvela düğün kasetim yook pahalı diye son anda vazgeçildi o telaşla bişeyy diyemedim... .sonrrra kuaföre gittim eli yavaş birisi geldi saatlerce uğraşştı kendi nikahıma geç kalcam diye direk salonun yolunu tuttuk yani evden gelinlikli çıkamadımmm....neyse nikah bitti ben takı boyunca ağladımm kendimi tutamadım eşimde ağlama diyip duruyoo kaynanmda ağlasn oğlumm adettendir diyyo sonra vedalaşma bitince gelin arabasına bindik vee eşim hiç durmadı kız kaçırır gibi aldı beni gittik..:gitme: tabiki dünürler şokta annem kaynanma ayıp değil mi hiç böyle olur mu gelin kaçırılır mı diye kızmışş yazık kaynanamında haberi yok oda ayrı şokta düğün konvoyu boşboş gelinsiz eve dönmüşler sonuçta düğün evi gelen gelini soruyoo gelin yok [ne kadar utanmıştım o gün diye anlatır]Bizde inciraltında gezdik tozduk fotoğrfçıya filan gittik..eşime neden böyle yaptın diyince çook ağlamıştın vazgeçersin diye ordan uzaklaştırdm diyoorr..ohaoldumsmile

düşündükce hala ağlarım kardeşim elini göbeğine koymuş hıçkıra hıçkıra ağlamıştı annemde ayakta duramamış kaldırıma oturmuştu beni hiç sormayın zaten daha nişanım olmadan ağlamaya başlamıştım ben hiç ayrılmmaıştım daha önce ailemden üniyi bile bulunduğum şehirde okumuştum ama gün geldi yuvadan uçtum gittim 15 gün sonra anneme gidicem herseferinde çok büyük bir sevinçle gider daha büyük bir hüzünle geri dönerim oğlumu asla uzağa göndermicemm

ahh ahha bende o günlerimi hatırladım şimdibi hüzünlendim ( evden beni çıkarmakiçin uzun bi konvoy gelmiiti sokak ana baba günüymüş.eşim beni almaya geldi odaya girdi sonra kapıyı kapadılar gelinle damadı vermiyoruz diye sonra eşi bahşiş verdi kaydirigubbakcemile3 annem meğer o esnada dayanamıca için aşağıya inmiş o anı görürsem ağlarım kötü olurum demiş.erkek kardeşim kuşağımı bağladı 17 yaşında henüz elleri nasıl titriyo bi görceksiniz dualar ediliyo.kapının önüne kadar erkek kardeşim eşilik etti kardeşim elimden tuttu ve bişiler sölemek istiyorum dedi herkese abicim ablamı önce Allaha sonra sana emanet ediyorum ablama ii bak dedi o an o kadar kötü oldumki ağlamadım ama:gitme: sonra eşim elimi tuttu arabay bindik kafamızdanaşağı bişiler atıldı ama ne ydi göremedim :)) hele en zoru salondan çıkışımızdı kendi kendime söz vermiştim ağlamıcam ve kimseyi üzmücem diye.önden açılışı kızkardeşim yaptı bi sarıldı bi bağıra bağıra ağladı anamm dedim yandık sonra annem geldi nasıl bağırarak ağlıyo herkes ağlamaya başladı bende kendi sıktım ama bir iki göz yaşı döktüm yoksa ortalık fena olurdu ( babam geldi gözler kıpkırmızı ağlamaklı baktım herkes ağlıyo sonra o salondan nasıl eve geldim ben bile hatırlamıyorum.sonra duydumki babam eve geldiğinde bir ağlamış bi ağlamışş ev inlemiş resmen off off çok zor yaaa:sinifsinif:

Babam yaklasık ıkı aydır konusmuyordu benımle, erkeden kalktım 'baba ben kuafore gıdıyorum, elını opeyım' dedım. Hatırlamıyorum opturdu mu?

Sonra kuafore gıttım bır basıma, Ablam, abımın esı ve kuzenımde evdekı ıslerı halledıp, geldıler yanıma. Esım dısarıda kuzenımle gelın arabamızı susluyordu, bır ara benı gormek ıstedı. Sacım boyalıydı ve o an cok cırkın gorunuyordum. Istemedım! ısrar edınce 'gel' dedım... Benı en cırkın halımle gordu ):

Ama sonra karsısına bambaska bırı gıbı cıktım Bayıldı...

Evıme gıttım, herkeste bır kosturmaca, bende anlamsız bır ıfade! ıcerı gırdıgımde butun gozler bana dondu. Annecıgım, ah annecıgım benı gelınlıgımle gorunce gozlerı doldu sultanımın, geldı, ıkı yanagımdan optu, bı'tanem benım!

Ve vakıt geldı, kayınpedederım ve abım cıkardı benı. Arabaya bındırmeden once dua edıldı! O sabah esıme hocayı ayarladın degıl mı? dedıgımde ayarlamamıstı, aklına gelmedı belkıde. ıyı kı sormusum dıyorum...

Derken herkesı optum, sarıldım, agladım, babama uzandım, babam elını uzattı ama yuzume bıle bakmadı... Herkes garıpsedı! Nıkahıma gelmedı, amcam babamın bu yaptıgını gorunce yalnız bırakmadı benı.

Nıkah gunu esım 'aglama' dıye sıkı sıkı tembıh etmıstı ama ben nıkah kıyılana kadar agzım kulaklarıma varana kadar gulerken, nıkah sonrası kımseye aldırmadan hıckıra hıckıra aglamıstım. Fotografcı bıle 'aglama artık, resım cekemıyorum' dıye ısyan etmıstı

ben hiç aglamadım......ya mutlu günümde niye aglayayımmmmmmmmmmm...........babam kendini zor tuttuama dedem ve annem dayanamadııııııııı agladılar.............hey gidi günler hey..................aradan 10 ay gecti........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…